Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 167.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα Περαστηκε στο mido με επιτυχία. Μπράβο στην ομαδα. Μια ερώτηση, δε μπορώ να βρω το mi message για να το ενεργοποιήσω.
-
Καλημέρα, μπράβο στην ομάδα. Περαστηκε σε mido δίχως πρόβλημα. Δεν εχω ota updates. Έκανα καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή της αναβάθμισης. Χρειάζεται να περάσω κάποιο zip;
-
Καλημέρα, Αρχικά μπράβο στην ομάδα Σε mido, η μετάβαση σε global δίνει πιο smooth αίσθηση. Κάποια θεματακια που υπάρχουν, θεωρώ ότι θα λυθούν. Και πάλι, μπράβο παιδιά. Επίσης, λύθηκε το πρόβλημα που είχα με το μικρόφωνο σε ανοιχτή συνομιλία.
-
Σε mido, επελεξα το root με supersu και δεν πέρασε. Επίσης, χάθηκε η ταπετσαρία μου κι άλλαξε το θέμα που ειχα.
-
Κι έτσι να είναι κάθε φορά, στην κορυφή του κόσμου!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους. Η κοινότητα το αξίζει και με το παραπάνω.
-
Καλή επιτυχία!
-
Καλησπέρα φίλε μου, ναι, κατάφερα να πάρω επιτέλους αντίγραφα και τα πέρασα για backup και στο λαπτοπ. Το περίεργο είναι πως κάποια στιγμή, ειχα αφήσει κλειστό το wifi με ανοιχτά τα data χωρίς να το πάρω είδηση και προσπάθησα να ξανακάνω login στο hotmail και συνδέθηκε φυσιολογικά. Εν αναμονή λοιπόν, να φτιάξουν τον server για να έχουμε κανονικά αντίγραφα μέσω mi cloud. Και πάλι, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
-
Είσαι κορυφή, θα αφαιρέσω τη δεύτερη sim και θα το κάνω εκεί το backup, σε ευχαριστώ πολύ.
-
Το σκέφτηκα αλλα δυστυχώς εχω ελάχιστο διαθέσιμηλο αποθηκευτικό χώρο με αποτέλεσμα να μην επαρκεί.
-
Το έκανα ηδη φίλε bodai. Αλλα μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που στο αντίστοιχο mido της γυναίκας μου δείχνει τα πάντα ενω όχι στη δική μου συσκευή. Nasdriver, εννοείται την ελληνική xtrv arΩma 8.1.4. Η ομάδα κάνει εκπληκτική δουλειά!
-
Καλημέρα φίλε μου. Έχει χάσει το τελευταίο back up που έχει μεσω mi cloud και προσπαθώ να φτιάξω νεο αλλα μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Έστω ότι κάτι συμβαίνει να μπορώ να επαναφέρω πίσω εφαρμογές και ρυθμίσεις συστήματος.
-
Καλημέρα Προσπαθώ να κάνω αντίγραφο ασφαλείας και μου βγάζει μήνυμα μετά απο κάποια στιγμή οτι η δημιουργία αντίγραφου δεν τελείωσε. Στις ρυθμίσεις, στη διαχείριση αντιγράφων δυστυχώς δε βγάζει κάτι ενω την κατηγορία restore items, αναγράφει για πολύ ώρα επικοινωνία με mi Cloud. Πέρασα ξανα την τελευταία ρομ, εκανα wipes davlik και cashe οπως και καθαρισμο δεδομενων της εφαρμογής αλλα δίχως θετικό αποτέλεσμα. Ο συγχρονισμός λειτουργεί κανονικά. Επίσης, μεσω της εφαρμογής email της miui, δε μπορώ…
-
Καλησπέρα Έχει πλάκα τo restore απο το mi cloud. Ώρες ολόκληρες για να επαναφέρει 27 εφαρμογές. Υπομονή μέχρι να διορθώσουν πλήρως τους servers.
-
Καλημέρα Επιλύθηκε επιτέλους το πρόβλημα, ο συγχρονισμός γίνεται κανονικά όπως και τα backup από το mi cloud.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
stakhs - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Stelios Stelaras: “έβαλα την τελευταία dev xtrv σε mi note 3. Πήρα απο μέσα το twrp. Μετά την εγκατάσταση της ρομ δεν δουλεύει το recovery. Εκκινεί και είναι κολλημένη η οθόνη.δεν μπορώ να πατήσω πουθενα. Είναι μπλε το σκιν του recovery. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πιο παλιό ή να μου πει τι να κανω? ” Καλημέρα Πήγαινε στην πρώτη σελίδα του νήματος, κατέβασε twrp 3.1.0. για το κινητό σου και ακολούθησε τον δεύτερο τρόπο που εξηγεί ο φίλος geoanto555.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
stakhs - - Recoveries
ΜήνυμαΌπως και να έχει, μπράβο για τη δουλειά που έχεις κάνει!