Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 167.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
stakhs - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “fastboot devices ” Crash και μου αναγκάζει να κλείσω το κινητό. Δε μπαίνει καν σε recovery οπότε ξαναπερασα το 3.2.1-1 μέσω adb
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
stakhs - - Recoveries
ΜήνυμαΠεραστηκε twrp 3.2.1-1 σε mido δίχως κάποιο πρόβλημα. Κατεβάζω και τα εργαλεία για δοκιμή. Ευχαριστώ πολύ. Edit: Δυστυχως τα εργαλεια δε λειτουργουν σε mido.
-
Έκανα ένα factory reset για να περάσω καθαρή τη νέα ρομ και δε μου βγάζει το back up απο το mi cloud για να κανω επαναφορά. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
-
Πρόβλημα με MI Account
ΜήνυμαΤη στέλνω κι έρχεται με λαχταριστές λιχουδιές
-
Επιλύθηκε το πρόβλημα, μπορείτε να κάνετε log in πλέον απο το κινητό σας.
-
Πρόβλημα με MI Account
ΜήνυμαΚαλημέρα Επιλύθηκε το πρόβλημα επιτέλους. Ευτυχώς, δεύτερο βράδυ κρεβατομουρμουρα θα πήγαινε πολύ.
-
Πρόβλημα με MI Account
ΜήνυμαΕχει να πέσει κρεβατομουρμουρα....
-
Πρόβλημα με MI Account
ΜήνυμαΩχ, θα με φάει η γυναίκα μου. Προσπάθησα να ξεκλειδωσω το bootloader του κινητού της και μου έβγαζε αδυναμία σύνδεσης ενω είχε Wifi. Της έκανα factory reset θεωρώντας ότι είχε κάποιο κόλλημα η ρομ της και μου ζητάει τώρα ενεργοποίηση συσκευής. Βαζω τον κωδικό κι έπειτα απο λίγο μου εμφανίζει το εξής : Αδυναμια επιβεβαίωσης ID Mi Λογαριασμου. Αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο. Να υποθέσω ότι φταίνε οι server της xiaomi ;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@stakhs κάνε διαγραφή δεδομένων από τις ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - αναβάθμιση =============== Δεκ 2nd 2017, 2:01pm =============== @ktsak η global 7.12.1 είναι ίδια με την 7.11.30 China που έχουμε ως source. ” Ευχαριστώ για την απάντηση Δημήτρη. Έκανα καθαρισμό δεδομένων, θα δείξει στην επόμενη αναβάθμιση. Πάντως, το πρόβλημα με τη λευκή οθόνη σαν πάγωμα όταν μπαίνω για αναβάθμιση, παραμένει.
-
Καλησπέρα στην ομάδα Σε mido, προσπάθησα 3 φορές να κάνω update ota αλλα μου έβγαζε εσφαλμένο αρχείο md5 οπότε περαστηκε μεσω email. Επίσης, μερικές φορές μου βγάζει το μήνυμα πως σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή της αναβάθμισης όπως και κάθε φορά που παω να κάνω έλεγχο για νέα έκδοση, παγώνει η συσκευή και αργεί να μπει στο μενού της αναβάθμισης.
-
Περαστηκε σε redmi note 4x, μακάρι να είναι καλύτερη αππ την προηγούμενη, μπράβο στην ομάδα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από VagVag: “Παράθεση από stakhs: “Καλησπέρα Σε mido, εως την 7.8.31 ειχα απίστευτη διάρκεια μπαταρίας. Απο την 7.9.7 η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας έχει ανέβει αισθητά. Τα +, το κινητό ανταποκρίνεται αρκετά γρηγορότερα σε σχεση με πριν. Μπράβο στην ομάδα. ” δοκιμασε και την 7.9.8Εχω το ιδιο κινητο κι με την 9.8 εχω καλυτερη διαρκεια μπαταρις αππ την .31 ” Σε εμένα φιλε μου, το αντίθετο, με την 31 είχα καλύτερη μπαταρία.
-
Καλησπέρα Σε mido, εως την 7.8.31 ειχα απίστευτη διάρκεια μπαταρίας. Απο την 7.9.7 η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας έχει ανέβει αισθητά. Τα +, το κινητό ανταποκρίνεται αρκετά γρηγορότερα σε σχεση με πριν. Μπράβο στην ομάδα.
-
Παράθεση από Gregorypeg1000: “Μόνο οι vip ΟΤΑ. Νταβατζιλίκια με κώδικα αλλουνού. To ban προφανώς θα έρθει σύντομα αλλά αυτό δείχνει το ποιοι είστε. Κρίμα το donate. ” Σκέψου, ότι αυτήν η ομάδα, για να έχουμε οι απλοί χρήστες ελληνική rom, κάθε εβδομάδα ξοδεύει χρόνο ή αλλιώς εργατοώρες για κάνει το καλύτερο δυνατό. Τα ota updates, σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, δεν αλλάζουν κάτι, μπορεί κάλλιστα ο καθένας μας που φοράει xtrv ή arΩma να μπει στο αρχικό λινκ και να κατεβάσει τη νέα ρομ. Είναι κρίμα…
-
Εκπληκτική! Αμεση απόκριση σε ότι κάνεις, εξαιρετικά γρήγορο άνοιγμα των εφαρμογών, επίσης γρήγορο ξεκλείδωμα μεσω finger. Μακάρι να έχει και καλη αυτονομία. Μπράβο στην ομάδα.
-
Καλησπέρα Σε Redmi note 4x mido, μετά απο μια εβδομάδα, υπάρχει ελαφρώς μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη ρομ. Παραυτα, οι εφαρμογές ανοίγουν ενα κλικ πιο γρήγορα. Όταν πέρασα το fix για ota, η εφαρμογή της αναβάθμισης κρασαρε δυο φορές. Εκανα wipe davlik & cash και φαίνεται να έστρωσε. Με το καλό, να έρθει η καινούργια.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stakhs: “Καλησπέρα, κατέβηκε επίσης με ota σε mido αλλα παρόλο που γίνεται install μου ξαναβγάζει μετά απο κάθε εγκατάσταση πως υπάρχει νεα έκδοση διαθέσιμη. ” Ναι αυτό θα αλλάξει μόλις κατεβάσετε την κανονική ROM ... Mην ξεχνάτε πως απλά είναι ένα test για σήμερα. Αύριο με το που θα λάβετε την κανονική ROM όλα θα έρθουν στα ίσια τους.. ” Ειστε κορυφή ολη η ομάδα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ.
-
Καλησπέρα, κατέβηκε επίσης με ota σε mido αλλα παρόλο που γίνεται install μου ξαναβγάζει μετά απο κάθε εγκατάσταση πως υπάρχει νεα έκδοση διαθέσιμη.
-
Καλησπέρα, περαστηκε σε mido. Μπράβο στην ομάδα. Παρατήρησα, στο μενου των ρυθμίσεων, αν μεταβείτε στην κατηγορία μπαταρία, απουσιάζει η υποκατηγορία χρήση μπαταρίας, είναι εύκολο να προστεθεί; Ευχαριστώ πολύ και πάλι μπράβο στην ομάδα.