Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 100.
-
+1 κι απο μένα!!!
-
Παράθεση από Panos61: “manospan τα εκανες ολα δλδ.fastboot η ξαναπέρασμα twrp και τίποτα δεν εγινε? ” Ναί φίλε μου
-
Παράθεση από Panos61: “Η δεύτερη κατά σειρά κατά την διαδικασία περάσματος rom που βγάζει error7.Ξαναπέρασα το .img και ολα οκ.Μήπως εχω θέμα με το twrp?Κατα τα αλλα η rom με τις αλλαγές της δείχνει πολύ καλή.Ευχαριστούμε πολύ για ολη την δουλειά! ” Παράθεση από spideman3: “Panos61 Διέγραψε τον φάκελο Twrp μέσα από τα αρχεία. Κάνε επανεκκίνηση μπες σε recovery mode τσέκαρε εκεί που λέει να μην εμφανιστεί και σύρε το βελάκι. Σε εμένα έτσι διορθώθηκε κάπου το είχα διαβάσει. Στάλθηκε από το MI 3W μ…
-
Παράθεση από Panos61: “Error7 κατα την εγκατάσταση. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν υπάρχει λόγος να μην σου την περάσει, εκτός και κατεβάζεις λάθος ROM ή είναι κατεστραμμένο το zip. Για το Redmi 2 FDD η ROM έχει την κωδική ονομασία 88047 και για το RedMi 2 TD την κωδική ονομασία 86047. Βεβαιώσου πως έχεις την σωστή ROM. ” Και σε μένα το ίδιο απο την 6.7.21.Το TWRP με βλέπει σαν wt 86047 και όχι σαν 88047 που είναι το σωστό.Πέρασα την 6.8.11 με διόρθωση του updater-script.Αφού δεν έιμαι μόνος κάτι…
-
Παράθεση από gkalen: “@manospan Φίλε μου μάλλον ή ζημία έγινε όταν πέρασες την wt86047 και κάτι σου αλλαξε .. Παράδειγμα , σου αλλαξε το TWRP με την εγκατάσταση της wt86047 rom , ίσως και κάτι άλλο που δε γνωρίζω ακριβώς να σου πω.. Να δοκιμασεις ν'αλλαξεις το updater.script όπως λέω στο λινκ της υπογραφής μου .. Δες το πρώτο ποστ στο λινκ της υπογραφής μου , βγάλε το updater.script στο desktop και στην πρώτη γραμμή όπου λέει "wt88047" θα το κάνεις "wt86047" , μετά κάντο save και ριξτο μεσα στο …
-
Παράθεση από manospan: “Παράθεση από gkalen: “@manospan Τελικά έχεις τη version με το 1g ή με τα 2g ram ” gkalen ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη για την ανακατοσούρα.Είνα με το 1g ram.Σε κάποια φάση του πέρασα και τη 86047 αλλά δεν έβλεπε τις σιμ οποτε αναγκάστηκα και του ξαναπέρασα την 7 28 που μου έστειλε ο Δημήτρης.Βάζω τοTWRP που μου είπες και τα λέμε.Και πάλι σ'ευχαριστώ. ” Φίλε πάλι με πετάει έξω και με αυτό το TWRP. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17321/
-
Παράθεση από gkalen: “@manospan Τελικά έχεις τη version με το 1g ή με τα 2g ram ” gkalen ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη για την ανακατοσούρα.Είνα με το 1g ram.Σε κάποια φάση του πέρασα και τη 86047 αλλά δεν έβλεπε τις σιμ οποτε αναγκάστηκα και του ξαναπέρασα την 7 28 που μου έστειλε ο Δημήτρης.Βάζω τοTWRP που μου είπες και τα λέμε.Και πάλι σ'ευχαριστώ.
-
Παράθεση από gkalen: “@manospan Βαλε αυτό το TWRP .... androidfilehost.com/?fid=24459283995314651 Με αυτό θα περάσει ... Εντω μεταξύ βλέπω ότι έχεις το HM2 LTE-CU , που λογικά είναι αυτή ή χαζή ινδική version με 2g ram αλλά HM2014811 .. Σου δείχνει ότι έχεις 1g ram στο screenshot ενω έπρεπε να γραφει 2g ram .. Πόση ραμ έχεις με αυτή τη ρομ ????? ” Πως κάνω εγκατάσταση????
-
Παράθεση από gkalen: “@manospan Αν έχεις το μοντέλο με 1g ram εισαι ΟΚ , νόμιζα ότι είχες το μοντέλο με 2g ram αλλα σου γράφει ότι έχεις 1g ... Anyway , με το TWRP που σου έδωσα θα κάνεις δουλειά και θα ξεπεράσει το error7 , το recovery φταίει για το πρόβλημα σου .. ” Ενώ μέχρι τώρα έβαζα την wt88047 και όλα καλά τώρα μου λέει το TWRP οτι πρέπει να βάλω την wt86047 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17316/
-
Παράθεση από gkalen: “@manospan Βαλε αυτό το TWRP .... androidfilehost.com/?fid=24459283995314651 Με αυτό θα περάσει ... Εντω μεταξύ βλέπω ότι έχεις το HM2 LTE-CU , που λογικά είναι αυτή ή χαζή ινδική version με 2g ram αλλά HM2014811 .. Σου δείχνει ότι έχεις 1g ram στο screenshot ενω έπρεπε να γραφει 2g ram .. Πόση ραμ έχεις με αυτή τη ρομ ????? ” 1gb όπως πάντα.Υπάρχει περίπτωση να έχει κλειδωμένη ραμ???
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manospan: “Μετά την δοκιμή ενώ ο φάκελος υπάρχει στο zip προέκυψε αυτό: ” Για να μην παιδεύεσαι άλλο, σου έφτιαξα μία ROM. => wt86046_to_wt88047_V8_GTV-6.7.28.zip Κατέβασέ την - κάνε την Flash και θα είσαι οκ (Εφόσον έχεις την κανονική συσκευή) ” Δημήτρη γειά και πάλι. Περασα την 7 28 με αυτό τον τρόπο αλλά στη 8 4 έχω το ίδιο πρόβλημα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε αυτό που σου προτείνει ο @MIUI_ART .. ” Μετά την δοκιμή ενώ ο φάκελος υπάρχει στο zip προέκυψε αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17271/
-
Παράθεση από geoanto555: “Το twrp το βλέπει να είναι αυτό Xiaomi Redmi 2 TD/(20140813) όμως ” Κι αν το τινάξω στον αέρα?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17265/
-
Παράθεση από NasDriver: “@manospan, για το error 7 δες λίγο εδώ στην σελίδα 4 TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. Δες και τι γράφει το TWRP forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17264/ ” Ναι φίλε μου το βλέπω αλλά τόσο καιρό βάζω την 88047 τώρα πως έγινε 86047???
-
HM2014811Αυτό έχω Δημήτρη.
-
Παράθεση από geoanto555: “@manospan Είσαι σίγουρος ότι έχεις την σωστή ρομ;; ” Ναι φίλε μου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17263/
-
Πάλι τα ίδια:Redmi 2 1gb forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17261/
-
Παράθεση από manospan: “Χαιρετώ το team κι ευχαριστούμε για όσα μας προσφέρεται.Στο δικό μου RedMi 2 1 gb η τελαιταία ρομ μου βγάζει error7.Συμαίνει και σ'άλλους ή μόνο σε μένα????forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16901/ ” Παράθεση από manospan: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ποιά ROM έχεις τώρα στην συσκευή σου (MIUI Version) ? H ROM που πρέπει να βάλεις είναι με το όνομα 88047 και όχι 86047 αν έχεις δηλώσει σωστά την συσκευή σου στο προφίλ σου. ” Δημήτρη: xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_V8…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ποιά ROM έχεις τώρα στην συσκευή σου (MIUI Version) ? H ROM που πρέπει να βάλεις είναι με το όνομα 88047 και όχι 86047 αν έχεις δηλώσει σωστά την συσκευή σου στο προφίλ σου. ” Δημήτρη: xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_V8_GTV-6.7.28 αυτή έχω κατεβάσει.Εξάλου φαίνεται και στο screenshot αποτην διαδρομή του αρχείου.Μήπως παίζει κάτι με το λινκ??? Τώρα έχω την: xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_V8_GTV-6.7.21 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16915/
-
Χαιρετώ το team κι ευχαριστούμε για όσα μας προσφέρεται.Στο δικό μου RedMi 2 1 gb η τελαιταία ρομ μου βγάζει error7.Συμαίνει και σ'άλλους ή μόνο σε μένα????forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16901/