Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 100.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από manospan: “Σε μένα δεν υπάρχει η αριθμομηχανή στα εργαλεία.Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος??? Κατά τ' άλλα μια χαρά στο RedMi 2 1gb. ” Δες μήπως είναι χύμα ένα εικονίδιο, στην τελευταία σελίδα ίσως ” Το πρόβλημα λύθηκε φίλε Nas ευχαριστώ.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από manospan: “Σε μένα δεν υπάρχει η αριθμομηχανή στα εργαλεία.Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος??? Κατά τ' άλλα μια χαρά στο RedMi 2 1gb. ” signed_Calculator.apk Από εδώ καταβάζεις, και κάνεις εγκατάσταση. Στην επόμενη αναβάθμιση παραμένει στο κινητό, δεν χρειάζεται ξανά εγκατάσταση. Proud member of xiaomi miui gr ” Ολα καλά φίλε Μάνο ευχαριστώ.
-
Σε μένα δεν υπάρχει η αριθμομηχανή στα εργαλεία.Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος??? Κατά τ' άλλα μια χαρά στο RedMi 2 1gb.
-
Βάλτε και μένα μέσα!!!! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Και τούτη την φορά άψογη και άψογοι.Redmi2 FD.
-
Πολύ καλές εντυπώσεις κι απο μένα .Εχω αγοράσει 5 κινητά για μένα και φίλους.Δεν είχα κανένα πρόβλημα.Την καλημέρα μου.
-
Huawei Honor 4X
ΜήνυμαΠαίδες καλημέρα σας.Ζητάω την βοήθεια του κοινού!!!!Επεσε στα χέρια μου ενα Honor 4Xενος φίλου με 4.4 κιτ κατ.Είδα όμως ότι εχει πάει σε 5.1 λολιποπ.Θα ήθελα τα φώτα σας για να κάνω update.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
-
Αψογα και στο redni2 1gb και μεταφορα μας σε lolipop 5.1. Πολλά μπράβο στο ακουραστο team της miui Hellas
-
Ολα καλά κανένα πρόβλημα με το update στο redmi 2 1 gb(11).Άψογοι οι παικταράδες τι MIUI GR κι αυτην τη φορά!!!!!Ευχαριστούμε...
-
Παράθεση από m@devill: “Μια από τα ίδια και τίς γυναίκας μού πήγα να περάσω την ρομ και μού έβγαλε αυτό Είναι 20140813 ” Πεερασε την rom που δίνει παραπάνω ο admin για το 13
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να κατεβάσεις και να κάνεις Flash αυτήν την ROM που σου ετοίμασα => HM2014811_GTV-6.3.17.zip ” Ευχαριστώ admin και υποκλίνομαι.¨Ολα μια χαρα πλέον.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manospan: “Παιδιά ουτε σε μένα πέρασε Redmi 2 1gb ” Βγάλε και εσύ την μπαταρία σου και δες στο μαύρο ταμπελάκι την κωδική ονομασία της συσκευής σου. Εϊναι 20140811 ή 20140813 ? Αν είναι η 13 κάνε Flash το αρχείο που έδωσα παραπάνω... => HM2014813.zip ” Ειναι 20140811και μεχρι τώρα κανένα πρόβλημα σε καμιά rom μέχρι σήμερα σε εβδομαδιαία βάση σχεδόν.
-
Παιδιά ουτε σε μένα πέρασε Redmi 2 1gb.Παρακαλώ για την συνδρομή σας.
-
coolicool.com/xiaomi-mi-4c-3gb…7-4g-lte-smartpho-g-41778 Καλή τύχη προπάνυων σε μένα παιδιά!!!!!!!
-
Παράθεση από mparaxir: “εχω παθει στερητικα που δεν θα βαλουμε νεα ρομ σημερα.ερωτηση το ρυζακι θα παρει κανενα καινουργιο λειτουργικο?η θα μεινει στην κιτ κατ? ” Ελάτε τώρα δώστε μας το χάπι μας να ησυχάσουμε!!!!!!!