Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 100.
-
ssd
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από manospan: “Ο pro έχει 10 χρόνια εγγύηση!!!! ” Το ξέρω κι ο EVO 5 , σε 5 χρόνια με τα λεφτά της διαφοράς θα αγοράζω όμως διπλάσιο + σε χωρητικότητα ” Εχεις απόλυτο δίκιο...
-
ssd
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Παράθεση από manospan: “Ναι φίλε μου κάνω έρευνα αγοράς για καμιά σοβαρή διαφορά από τα δικά μας μαγαζιά. ” Μάνο , το έχω ψάξει ,δεν αξίζει να τον πάρεις απ'έξω .... χάνεις τιμολόγιο,εγγυήσεις ....που να βρεις άκρη με τους Κινέζους .άμα το σηκώνει η τσέπη σου ,πάρε τον evo με κλειστά μάτια!!... μαζεύω το χρήμα γιατί θέλω 2 για τα pc στο μαγαζί ! ” Μάλλον προς τα κει θα τραβήξω και γω ότι έχω κοιτάξει δεν αξίζει.
-
ssd
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “εγώ θα έπαιρνα τον EVO πάντως ” Ο pro έχει 10 χρόνια εγγύηση!!!!
-
ssd
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Διάβασα καλά? SSD για εγκατάσταση σε η/υ ψάχνεις?? ” Ναι φίλε μου κάνω έρευνα αγοράς για καμιά σοβαρή διαφορά από τα δικά μας μαγαζιά.
-
ssd
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλοι μου.Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καμιά σελίδα για αγορά ssd.Σας ευχαριστώ.
-
Παιδιά μόνο με 9 ψηφαλάκια πάμε μπροστά...Χριάζεται εκγρήγορση μην χάσουμε τις εκλογές!!!!Πάμε πάμε γερά!!!Admins σε ετοιμότητα για ενημέρωση όλων .Εχουμε φτάσει σχεδόν στη βρύση και θα 'ναι αμαρτία να μην πιούμε και το νερό!!!!!! +11 Πάμε!!!
-
Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά σε όλους> Σταθερά πρώτοι τους έχουμε για πλάκα!!!!!!
-
manospan κι εκει!!!αντε και με την νίκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
Παίδες απο 20 και κάτι στο 24 με την νέα rom στο Antutu σε redmi2.Ευχαριστούμε πολύ καλές γιορτές σε όλους!!!
-
Παράθεση από LordStark: “Μα γι αυτό το κράζουν...επειδή οι Κινέζοι λένε ότι με priority κάνει 10-15 μέρες, αλλά διάβασα πολλά παράπονα ότι τελικά τα πακέτα κάνουν όσο είπε ο "τρελογιατρός" μας. Εκείνο που δεν ξέρω doc είναι είτε direct είτε priority πόσες πιθανότητες είναι να μου σκάσει τελωνείο...μ έχουν ζώσει λίγο τα φίδια καθώς είμαι πρωτάρης σε αγορά από Κίνα. ” Στην καλύτερη περίπτωση 15 μέρες αλλά πολύ σπάνια.20με 25 και καμιά φορά 30+το συνηθέστερο.Σ'εμένα το 95% των αγορών που έχω κάνει …
-
Με το redmi 2 τι γίνεται ρε παιδιά????????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tpapo: “Προσπαθωντας να κατεβασω για το Redmi 2 μου βγαζει ,υπάρχει προβλημα μαλλον με το Link .. ” Έχει αποσυρθεί για έλεγχο η ROM, και θα την ανεβάσουμε εκ νέου. ” ¨Αντε ρε παιδιά και ανυπομονούμαι!!!!
-
Rom για άλλες συσκευές
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε μου είναι για την σύζυγο.
-
Rom για άλλες συσκευές
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε caeser για την άμεση απάντηση περιμένω ένα DOOGEE X5 και δεν ξέρω αν βρώ τιποτα να τοθ βάλω.Και πάλι ευχαριστώ.
-
Rom για άλλες συσκευές
ΜήνυμαΕχω την εντύπωση πως σε κάποιο θέμα παλαιότερα υπήρχαν ρομ και για άλλες συσκευές εκτός Xiaomi .Τι γίνανε χάθηκαν??????
-
like κι απο μενα Manolis Pantouvakis
-
Redmi 2 - 1GB edition
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά.Είμαι εδώ και μερικας μερες κάτοχος ενός RedMi 2 1 gb .Με την τελευταία rom 5.6.25 για μένα πετάει. Πιστευω πως είναι ότι καλύτερο υπαρχει για τα λεφτά που κοστίζει 111€ εδώ:Xiaomi Redmi2 4G LTE 4.7inch Android Phone Qualcomm HD 1GB 8GB 8MP. Ας είνα καλά και τα παιδιά που ασχολούνται με τις rom απο 'μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ.