Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 103.
-
Θέμα με ειδοποιήσεις;
ΜήνυμαΚαλημέρα, δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησε αυτή η δυσλειτουργία. Το θέμα είναι οτι λαμβάνω ειδοποιήσεις ξανά και ξανά για τα ίδια πράγματα. για τα ίδια μνμ,ίδιες ειδοποιήσεις και αυτό όταν αλλάζει το δίκτυο
-
Θέμα με ειδοποιήσεις;
ΜήνυμαΚαλησπέρα, εχω ένα ΜΙΧ 3 με την μαμίσια ΡΟΜ (δεν την έχω αλλάξει ακόμα) και έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα έρχονται δεν εχω παράπονο αλλά όταν αλλάξει το δίκτυο, όταν πχ γυρίσει από Wifi σε δεδομένα ή το αντίστροφο ή πιθανόν κεραία της κινητής τότε έχω παρατηρήσει ότι σε διάφορες εφαρμογές έρχονται πάλι οι ίδιες ειδοποιήσεις. Αυτό το έχω δει κατά βάση στο Instagram που το κάνει σίγουρα, τώρα ανάλογα και οι άλλες εφαρμογές. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, να το περιορίζω, να το απεγκα…
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
ΜήνυμαΠαράθεση από antonius: “Έτσι όπως το περιγράφετε μου θυμίζει το πρόβλημα που είχα με το Nexus 4 και λύθηκε αλλάζοντας μπαταρία. Δεν είναι ακριβές άλλωστε οι μπαταρίες πλέον οπότε δεν χάνετε και τίποτα να δοκιμάσετε μία καινούργια. Παράθεση από itslord: “Παράθεση από MikeTheMechanic: “Και εγώ έχω το ίδιο θέμα το τελευταίο μήνα. Τη rom GTV 6.8.25 τη φοράω πάνω από 3 μήνες. Λύση δεν έχω βρει ακόμα, αν και σκέφτομαι να περάσω σε κάποια νεότερη rom. ” εγώ έχω δοκιμάσει και νεότερη και το πρόβλημα παρ…
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
ΜήνυμαΠαράθεση από MikeTheMechanic: “Και εγώ έχω το ίδιο θέμα το τελευταίο μήνα. Τη rom GTV 6.8.25 τη φοράω πάνω από 3 μήνες. Λύση δεν έχω βρει ακόμα, αν και σκέφτομαι να περάσω σε κάποια νεότερη rom. ” εγώ έχω δοκιμάσει και νεότερη και το πρόβλημα παραμένει και χειροτερεύει και πάει. έχω την εντύπωση ότι το ποσοστό της μπαταρίας είναι λάθος. Δηλαδή ενώ μπορεί να δείχνει ότι έχει 30% ουσιαστικά να είναι 1-2% γιατί μετά που κλείνει και το φορτίζω ξεκινάει από το 0!
-
Αναβαθμίσεις Android 7.0
ΜήνυμαΞέρουμε πότε περίπου θα γίνει η αναβάθμιση;
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Τα ίδια μου κάνει και εμένα τον τελευταίο καιρό. Στο 20% συνήθως κλείνει, αλλά όχι πάντα. Συνήθως όταν το χρησιμοποιώ...Προχθές ήμουν στο 50%, τραβούσα βίντεο με 3party app και έκλεισε μόνο του. Εντάξει το έχω κοντά 2 χρόνια το κινητό, για το 20% το καταλαβαίνω, αλλά στο 50% γιατί!? Μάλλον με ωθεί για τον διάδοχό του.... ” Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει αυτό το θέμα. Είναι ενοχλητικό γιατί γίνεται αναξιόπιστο έτσι. Τουλάχιστον να ξέρω από που προέρχεται, αν είναι θέμα …
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
ΜήνυμαΤην εγκατάστησα την εφαρμογή και δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και πολλά χαχαχα κάποια screenshot =============== Δεκ 8th 2016, 3:10pm =============== Και σημερσ το ξανα εκανε στο 44% ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω τι φτιαει.
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
ΜήνυμαΠαράθεση από dionyshs89: “Κάνε καμοια αλαγει ρομ αλανι μπας και στρώσει και εγώ πιο παλιά με σταμπλε είχα θεμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είχα δοκιμάσει και την MIUI 8 και το έκανε και νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα της ROM και την έβγαλα. επίσης είναι η μόνη που με έχει βολέψει. μπορεί να φταίει η μπαταρία; Μπορώ να το ελέγξω κάπως;
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
Μήνυμαναι την Ελληνικη. Απλα το προβλημα το εμφανισε ξαφνικα
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
ΜήνυμαΕπειδή από εδώ δεν μπορώ: Screenshot_2016-12-05-22-27-20_com.android.settings.png
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
ΜήνυμαΑμέσως!!
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το Note Pro μου. Αρχικά ξεκίνησε και όταν η μπαταρία έφτανε στο 20% η συσκευή έκλεινε. Ακουγόταν ένας ήχος, άναβε κόκκινο το led και έκλεινε. Το περίεργο είναι ότι δεν άνοιγε παρα μόνο όταν το έβαζα στον φορτιστή. Δηλαδή ακόμα και να πατούσα το κουμπί για να ανοίξει δεν έκανε τπτ, άναβε το led κόκκινο κι έκλεινε. Κάτι σαν να κολούσε. Μία με δύο φορές μου το έχει κάνει και στο άσχετο. Το κακό βέβαια έγινε χειρότερο καθώς πλέον τ…
-
Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!
-
No more recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Πήγαινε εδώ => TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. κατέβασε την TWRP για την συσκευή σου και φλασάρισε με το με την βοήθεια της fastboot. ” Το φλάσαρα αλλά και πάλι δεν μπαίνει σε recovery...κολάει στο σήμα ΜΙ...νομίζω πρέπει να του έχω κάνει μεγάλη πατάτα
-
No more recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από itslord: “Ενώ δείχνει fastboot μετά από λίγο κλείνει. ” Τι εννοείς κλείνει? Η οθόνη κλείνει? Η σύνδεση με το pc κλείνει? ” πατάω το κουμπί έντασης το κάτω και το Power button Και εμφανίζεται κανονικά το fastboot στην οθόνη αλλά μέχρι εκεί και μετά από λίγο κλείνει η συσκευή τελείως. Ο υπολογιστής όταν ανοίξει η συσκευή την αναγνωρίζει κανονικά.
-
No more recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Πήγαινε εδώ => TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. κατέβασε την TWRP για την συσκευή σου και φλασάρισε με το με την βοήθεια της fastboot. ” Σε ευχαριστώ για την βοήθεια και σωγγνώμη που άργησα να απαντήσω, δοκίμασα να μπω σε fastboot στη συσκευή χωρίς όμως επιτυχία. Ενώ δείχνει fastboot μετά από λίγο κλείνει....αρχίζω και ανησυχώ!!!
-
No more recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Τότε έχει πρόβλημα το κινητό σου αν όντως δεν μπαίνει καθόλου σε Recovery Και λογικά θα πας για fastboot ή εντολές adb (στον υπολογιστή το βλέπει?) Άσε όμως πρώτα να το δει και κανείς άλλος ” Ναι ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά. Βασικά όλα δουλεύουν ρολόι απλά θέλω να περάσω τη νέα έκδοση και μου δημιούργησε αυτό το θέμα.
-
No more recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Όταν κλείσει εντελώς το κινητό σου, να πατήσεις το power με το volume up ταυτόχρονα και να τα αφήσεις πατημένα για 10-12 δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκινήσει σε Recovery ” Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά και πάλι τίποτα...:(
-
No more recovery
Μήνυμακαλησπέρα, Προσπαθώ να μπω σε recovery για να περάσω τη νέα ROM αλλά δεν μπαίνει το κινητό. Ανοίγω το updater και από εκεί επιλέγω reboot σε recovery. Κλείνει κανονικά η συσκευή. Καμιά ιδεα; Ευχαρσιτώ