Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• καλημερα παιδιά. Κατέβασα την global stable για να την φλασαρω σύμφωνα με τον οδηγό. Έχω κλειδωμένο bootloader αλλά δεν υπάρχει θέμα από ότι λέει. Το πρόβλημα μου είναι. Στο τελευταίο βήμα με κλειστό το κινητό πατώντας το volume down το συνδεω με υπολογιστή. Το so flash tool όμως ούτε το chip info μου βγάζει ούτε την κίτρινη μπάρα. Τι παίζει;

• οχι τα εχω ρυθμισει ολα . εσεις που τ ο εχετε αντιμετωπιζετε τετοιο προβλημα; τι ρομ του φορατε;

• εχω βάλει δίκτυο μόνο 3g. Αν βάλω το 2g μετά μόλις ανοίγω δεδομένα θα έχω 3g?

• παρατηρω το εξής. Όταν το κινητό το χειριζομαι τότε έχω χαμηλό ποσοστό στο ,cell standby. Όταν το κινητό το αφήνω στην άκρη τότε ανεβαίνει κατακόρυφα. Χθες είχα 70%. Τώρα μόλις εβγαλα screenshot είμαι με 2 ώρες και 20 λεπτά οθονης με 60% μπαταρία. Τραγικό ποσοστό όταν έρχεται από note 3 pro. Επίσης μόλις μπαίνω μέσα στο cell standby μου δείχνει 0% χωρίς σήμα. Τότε αφού δεν έχω μείνει λεπτό χωρίς σήμα γιατι καταναλώνει τόσο πολύ;

• παραθετω screenshot για να δείς την ρομ. Official Chinese ζήτησα εγω. Δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά και γι αυτό δεν καίγομαι για την GTV. Μ ήρθε και ΟΤΑ update σε 8.0.9.0. Στην ελληνική stable ,ή στην Global stable έχετε αυτό το πρόβλημα με την μπαταρία;; Σας τρώει μπαταρία για το σήμα;;

• τι διαφορα έχει η official cn δηλαδή αυτή που φοραω τώρα MIUI 8.0 stable 8.0.9.0 (MBFCNDG) με την Global stable γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Να επιβεβαιώσω κι εγώ παιδιά ότι ζήτησα official Chinese και το κινητό μ ήρθε με play store και χωρίς κινεζιες άρα μου το πείραξαν.. έκανα με την μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μόλις το ανοιξα τα έκανα από την αρχη. Από μπαταρία φίλε συνεχίσω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Μου τρώει τρομερά την μπαταρία το cell standby και δεν ξέρω γιατί.

• ουτε κι εγώ ξέρω τι είναι αυτό και απορω. Μήπως ψάχνει σήμα;; Δεν ξέρω πραγματικά.. εβγαλα το κινητό από φόρτιση χθες στη 1 τη νύχτα και απλά το αφησα δεν το ακούμπησε καν μέχρι τώρα και γυρναω κ βλέπω 80% μπαταρία. Και με έπιασε πανικός. Απορω γιατί το κάνει αυτό. Αν έχει θέμα και αυτή ή κινητήρα με την μπαταρία πραγματικά απογοήτευση αυτοί οι MTK. στο note 3 pro ξεχνούσα να το φόρτισω

• καλημερα παιδιά. Τουμπάνο το καινούριο κινητό πολύ όμορφο γρήγορο με official Chinese του έκανα και updateολα τέλεια .. αλλά...τι είναι αυτό το cell standby και μου τρώει τόση πολλή μπαταρια. Υπάρχει λύση? Αυτή τη στιγμή που σας γράφω εχει φτάσει στο 80.5

• παιδια Βοηθεια. Ακολουθησα τον οδηγο ολα τα βηματα μια αρα μεχρι που φτανω στο flash και μου βγαζει ''Ανεπανορθωτη αποτυχια"... Το σωζουμε η παει για καδο? θελω να περασω China Stable για να παιρνω και αναβαθμισεις ΟΤΑ

• αυτο μ βγαζει με το κατω πληκτρο. με το πανω δεν με βγαχει σε καμια recovery που κανονικα θα επρεπε νομιζω. επισης σετατισμα στα αγγλικα δεν μπαινει με βγαζει απευθειας στο συγχρονιδμο mi cloud και κανει κυκλους με την ευρεση συσκευης. δεν ανοιγει με τιποτα. αρα δεν με αφηνει να κανω usb debuging ουτε ναγινω admin.

• παιδια καλησπερα εχω ενα RN3pro ενος φιλου και δεν μπορω να καταλαβω τι οδηγο χρειαζεται. Λοιπον το κινητο ηρθε με multilanguage rom και φυσικα αρχισε να κολαει. τωρα ανοιγει βαζω πιν και σταματα στο σεταρισμα της γλωσσας ευρεσης συσκευης και mi cloud με πηγαινει μπρος πισω συνεχεια παταω συμφωνω παταω επομενο και με γυρναει παλι στα ιδια. δεν προχωραει να ανοιξει με τπτ. Μολις παταω να μπει σε recovery μ ανοιγει μια σελιδα με τα βασικα χρωματα και κατι αλλες λειτουργιες και αν πατησω το κατω πλ…

• Redmi 3 Pro New

ryan13 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

φιλε με την stable 7.5.1 η μπαταρια καταναλωνεται πολυ πιο ευκολα.. εφυιαξαν την διαχειρηση ραμ και χαλασαν την μπαταρια. απο εκει που εβγαζα 2 μερες φουλ τωρα μονο μια. sot 5.30 ωρες περιπου εκει που ειχα χαλαρα 7.30-8.

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

γεια σας παιδια το update στην official 7.5 το κανατε χειροκινητα η μεσω ota? γιατι παω στον updater και δεν μου βγαζει τπτ. Το κινητο εχει αρχισει και λαγκαρει πιο συχνα τωρα. Να περιμενω ota η να το κανω χειροκινητα;; Αν το κανω χειροκινητα για την official 7.5. χρειαζεται ξεκλειδωμα ο bl.??

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

παιδια καλησπερα, νεος στο φορουμ και στην xiaomi. πριν κατι μερες μου ηρθε το redmi 3 pro με 7.3.2.0(LHPCNDD) official stable. Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα και γι αυτο το πηρα με chinese english ,το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ρολαρει καλα το κινητο και γι αυτο δεν το εχω πειραξει ακομα. Τι μου προτεινετε εφοσον δεν καιγομαι για ελληνικα. Μονο να τρεχει καλα θελω. Να το αφησω ετσι οπως ειναι και να περιμενω να μου βγαλει αναβαθμιση η να το πειραξω και να βαζω τος ελληνικες απο εδω μεσα;; …

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 2GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Μονο αυτοοο !!!!