Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Mi9 Global Pixel Experience ROM

cherouvimangel - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

λες να είναι θέμα έκδοσης TWRP??? Κ αν ναι ποια έκδοση πρεπει να περασω στο τηλέφωνο?

Μήνυμα

Και σήμερα το πρωι που δοκίμασα να περασω την pixel είχα τα ίδια αποτελέσματα κολλησε σε fastboot οπότε ξανά περασα fastboot rom

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Με ποιο twrp δοκιμάζετε; Κάνετε format data πριν την εγκατάσταση της custom rom; ” ναι κάνω format data κάτι άλλο παίζει με την συγκεκριμένη rom έχω βάλει του κόσμου τις custom μόνο το Mi9 έχει Μουλαρωσει και δεν θέλει να μπουταρει με custom

Μήνυμα

σήμερα πάλι προσπάθησα και τίποτα τα ίδια και ξανά πέρασα official rom θα κάνω πάλι αύριο μια προσπάθεια ακόμα να περάσω την Pixel

Μήνυμα

κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα έχω και δεν έχω βρει λύση ακόμα ότι και να κάνω μπαίνει σε fastboot μετά η συσκευή.

• The system has been destroyed Xiaomi Mi9

Μήνυμα

Το μαγαζί μπορώ να το μάθω ... Αν θέλουν οι διαχειριστές να το αναφέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλό είναι να ξέρουμε όλοι μας τι μας γίνεται!

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν μπορείς μόνο, κράτα μας ενήμερους με το τι έγινε... ” καλησπέρα και πάλι ... σήμερα μου ήρθε η απάντηση από τον φίλο για το Mi 9 του από το κατάστημα που το πήρε... η απάντηση που έδωσε είναι η εξής... λόγο του ιού στην κίνα δεν δουλεύουν για να μας ανοίξουν τον bootloader και να βάλουμε λογισμικό... για αυτό μπλόκαρε η συσκευή είναι κλειστά και δεν υπήρχε επικοινωνία με τον κεντρικό server .

Μήνυμα

ναι αυτό θα γίνει θα το πάω στο κατάστημα αφού δεν γίνεται κάτι ... σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!

Μήνυμα

όχι δυστυχώς δεν μπαίνει

Μήνυμα

καλησπέρα σε όλους ... μετά από αποτυχημένη ενημέρωση παίρνω το μήνυμα του τίτλου ... έχω κλειδωμένο bootloader υπάρχει κάποια λύση ? προσπάθησα να τον ξεκλειδώσω και παίρνω αυτή την εικόνα! ευχαριστώ για την οποία βοήθεια!

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν κλειδώνεις bootloader με custom rom γιατί πολύ απλά δεν θα μπουταρει. Αν θες να γυρίσεις σε επίσημη και να κλειδώσεις (που δεν βλέπω το λόγο να κλειδώσεις), μπορείς με μια fastboot rom με miflash. PS. Έχεις κάνει post σε λάθος νήμα. Ευχαριστώ πολύ! ”

• Καλησπέρα σας ... Σήμερα έκανα αίτηση για να ξεκλειδώσω τον bootloader προκειμένου να περάσω την Rom του τίτλου...έχω 2 ερωτήσεις ... Η πρώτη είναι ότι αφού περάσω μια custom rom ότι δεν πρέπει να κλειδώσω τον bootloader??? Και η δεύτερη είναι αν θελήσω να βγάλω την custom rom περνάω με το mi flash Global Official Rom κλειδώνω και τον bootloader και είμαι εντάξει??? Σας ευχαριστώ πολύ!

• ο λογαριασμός είναι της γυναικάς μου αλλά επιλέγω ότι ξέχασα τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα για αυτό μπήκα από τον δικό μου για να δω αν υπάρχει απάντηση για το πρόβλημα που αντιμετωπιζει η γυναικά μου με την συσκευή της ... μπορείτε να τον ξεμπλοκάρετε εσείς ??? για να μην μπαίνω από τον δικό μου? ευχαριστώ και συγνώμη για την όποια αναστάτωση!

• σου απαντώ από αυτό το account γιατί με το Agathi κάτι έκανα και δεν μπορώ να συνδεθώ... τώρα πρόσεξα ότι όταν χτυπάει βγάζει πολύ γρήγορα ένα τρίγωνο σαν αυτό της προειδοποίησης αλλά εξαφανίζεται πολύ γρήγορα δεν προλαβαίνω να δω καν τι γράφει !