Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• Παράθεση από turbakiasss: “Εμένα το πρόβλημα με την μπαταρία και το ποσοστό που ανακτά μόλις την βγάλω και την ξαναβάλω επιμένει. Κερδίζει ένα 20% περίπου. Ξέρουμε αν είναι θέμα ΡΟΜ ή μπαταρίας? Έχω μία 2η καινούργια αλλά δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω αν είναι λογισμικό το πρόβλημα. Έχω κάνει μία φορά calibration πριν 1 μήνα περίπου. ” Να ενημερώσω ότι το δικό μου πρόβλημα με το λάθος ποσοστό λύθηκε βάζωντας έναν πιο δυνατό φορτιστή. Ο παλιός ήταν στα 0.6Α και ο καινούργιος είναι στα 2.0Α. Πλέον…

• Καλη τύχη σε όλους!!

• redmi note 2 μπαταρια

turbakiasss - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Δοκίμασες να βάλεις miui 7? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• Ναι μέσω fastboot θα γίνουν όλα, όχι από το recovery. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να φλασαρω καμία developer αρχικά Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “κοψε λίγο τουρμπακια, δε μπορείς να περάσεις την official όπως την Ελληνική... :mrgreen:” Άμα μου έγραφες και πως είναι ο σωστός τρόπος θα έκοβα ακόμα πιο πολύ :p Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

• Παιδια καλησπέρα, μία γρήγορη ερώτηση. Έχω xtrv 8.1.3 και θέλω να περάσω την τελευταία official global stable. Κατεβαζω το ROM flashing tool, την τελευταία ROM και φλασαρω απευθείας? Χρειάζεται κάτι επιπλέον? Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

• redmi note 2 μπαταρια

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά δοκίμασε να καλιμπράρεις την μπαταρία. Εγώ μόλις έφτασε στο 100% το άφησα επίτδες στο φορτιστή ακόμα λίγο, έσβησα το batterystats και μετά το άφησα να αδειάσει τελείως.

• Εμένα το πρόβλημα με την μπαταρία και το ποσοστό που ανακτά μόλις την βγάλω και την ξαναβάλω επιμένει. Κερδίζει ένα 20% περίπου. Ξέρουμε αν είναι θέμα ΡΟΜ ή μπαταρίας? Έχω μία 2η καινούργια αλλά δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω αν είναι λογισμικό το πρόβλημα. Έχω κάνει μία φορά calibration πριν 1 μήνα περίπου.

• Εγώ μάλλον το έλυσα το πρόβλημα με καλιμπραρισμα της μπαταρίας. Ακολούθησα έναν οδηγό που το αφήνεις να σβήσει και βγάζεις μπαταρία. Μου έκανε το κλασικό που είχε 30% μπαταρία ενώ είχε σβήσει και τώρα θα δω. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχουμε feedback από κάποιον που έχει περάσει 8.1 να μας πει για μπαταρία? Με βλέπω για downgrade αν δεν διορθωθεί.

• Αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό θέμα με την αυτονομία σε 8.0.2.0. Έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση, δεν υπάρχουν γενικά εφαρμογές, μόνο το viber, και η χρήση είναι μόνο κλήσεις και σερφαρισμα. Έχω μία δεύτερη μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα μπαταρίας ή ρομ μιας και εμφανίστηκε στην 8 αυτό το θέμα. Όσοι έχετε ίδια τον τι αυτονομία έχετε γενικά? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25919/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25920/[/cbox][/cbox]Παράθεση: “”

• Ευχαριστώ πολύ! Έχω ήδη τον κωδικό για ξεκλείδωμα οπότε ξεκινάω δουλειά Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους! Έχω το redmi 3 με περασμένη την ρομ που φαίνεται. Αν κατάλαβα καλά είναι unofficial? Γιατί θέλω να περάσω Ελληνική ρομ και πρέπει να ξέρω τι θα ακολουθήσω f79a06a33a634c32672a1758afecbc99.jpg Ευχαριστώ προκαταβολικά! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk