Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Να μας βγάζει το εικονίδιο του Skype και viber πάνω εκεί που είναι η ώρα και η ημερομηνία το έχει βρει κάποιος; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tom222: “μπορεις να μου δωσεις λιγο παραπανω λεπτομεριες?κ θα χαθουν ολα επαφες κτλ δεν μπορω να κρατησω αντιγραφο ασφαλειας?” γυρνας σε recovery και επιλεγεις ''wipe data/factory reset & wipe cache,σβηνεις τα παντα σχετικα με το λειτουργικο,κανεις install zip from sd card και διαλεγεις την rom που εχεις αποθυκευμενη στο κινητο σου. αφου την κανεις εγκατασταση reboot και εχεις ενα νεο κινητο να στησεις. επαφες αν εχεις βαλεις gmail acount και εχεις ενεργο τον συνχρονισμο θα μπουν μο…
-
κατεβασε την ρομ,γυρνα σε recovery και επελεξε να σβησεις ...τα παντα.εγκατσταση μετα τη ρομ απο την αρχη.
-
το ιδιο και σε εμενα,αν δεν εχεις κανει δοκιμασει καθαρη εγκατασταση απο την αρχη
-
παντα με βολευε καλυτερα με τα κουμπια εντασης,παλιοτερα υπηρχε δυνατοτητα αλλα πλεον δεν την βρισκω,ισως ειναι και το ''πληκτρο´´ που κρασαρει....
-
εννοω να αναβει η οθονη με τα κουμπια εντασης
-
στις ρυθμισεις αν πατησεις το ''πληκτρο'' μαλλον κρασαρει και σε γυρναει στην αρχικη οθονη. πως μπορουμε να κανουμε ξυπνημα με τα κουμπια εντασης?
-
χαχα,εγω ειχα μεινει στο ακουμπας την οθονη με διαρκεια,ευχαριστω
-
με τα widgets εχετε θεμα?εγω ακομα δεν μπορω να βαλω τιποτα
-
θα εχουμε αναβαθμιση για το mi3 σημερα?πολλα τα προβληματα δυστηχως μεχρι τωρα
-
Στο xda υπάρχουν εργαλεία για repartition (mi3)έχει δοκιμάσει κανείς; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το MI tools δουλεύει σε κανέναν; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι για λόγους ασφαλείας 2 συστήματα εγκατεστημένα. (Δύο ξεχωριστές ROM με ίδια DATA) Ας πούμε ότι είσαι τώρα στο σύστημα 1, και κάνεις ROM Update. Θα κάνει το Update στο σύστημα 2 και αυτόματο reboot εκεί. Έτσι τώρα θα έχεις ως backup την παλιά ROM στο σύστημα 1, και σε περίπτωση που κάτι δε πάει καλά στο σύστημα 2 που μπήκε το update, θα μπορείς να κάνεις Reboot στο παλιό σύστημα 1 που δούλευε οκ... Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα.... :D” προφανως εφοσον εκανα boot στο syste…
-
εκανα reboot στο συστεμ 2 και τελικα επαιξε,ποια η διαφορα τους system 1&2? ευχαριστω και παλι
-
αυτην εχω φλασαρει,απο το κακο στο χειροτερο...ποια η διαφορα system 1 & 2? update:τελικα οκ,εκανα reboot στο system 2 και εκει δουλευει ...προς το παρον!ευχαριστω
-
το εκανα οντως ξεκινησε αλλα με τρελλο..touch,ξαναφλασαρα την ρομ αλλα δεν μου βλεπει τωρα την sim!
-
πηγα να κανω backup απο recovery και μετα το backup που εληξε με error εχω κολησει στο logo της Μi.καμια ιδεα?δυστηχως δεν εχω καμια φορτωμενη ρομ μεσα ,τι προτεινεται?
-
Xposed framework και miui
ulvergr - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΣτις τελευταίες εκδόσεις δυστυχώς το MI tools δεν παίζει, έχει βρει κάποιος καμιά λύση; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παντω οι 2 τελευταίες εκδόσεις δυστυχώς έχουν θέμα με το MI tools, κρίμα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk