Για Virtual μιλάω... Και πάλι είναι αναλόγως τις ανάγκες... Κάποιος μπορεί να την χρειάζεται... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς αυτό: Παράθεση από Metthanos: “θα χαθουν τα χρηματα και δεν θα μου ερθουν” και γω αυτό είχα πάθει μέχρι που έκανα verify τον λογαριασμό μου και δουλεύουν όλα μια χαρά... Επίσης τώρα το αλλάξανε και δεν σου δίνουν κάρτα τσάμπα όπως ήταν πριν και πρέπει να πληρώσεις 10€ για να την πάρεις... Ελπίζω να βοήθησα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι στο ξεκαρφωτο την έστειλες η είχατε μιλήσει πρώτα και στην ζήτησαν για να βρουν τα λεφτά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα ούτε καν έφτανα το όριο και μου είπε να τον κάνω verified αλλιώς δεν θα μου κάνουν top up τα λεφτά που είχα στείλει με έμβασμα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα δεν περνούν την ταυτότητα γιατί είναι απο τις παλιές και είναι χειρόγραφη και δεν τις παίρνουν τις χειρόγραφες... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω ρωτησα εαν τον έχεις κάνει verified τον λογαριασμό σου γιατί άλλαξαν την πολιτική τους και δεν μπαίνουν τα λεφτα στο revolut λογαριασμό εαν δεν τον έχεις κάνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω να αλλάζω συχνά όχι μόνο μια φορά αλλιώς τον ήξερα αυτόν τον τρόπο... Για ποιον λόγο βγάλανε την ρύθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Holy Shit!!!! I hurried and bought my self a silver colored... Couldn't I have waited a few months?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους, Εχω το Xiaomi Redmi Note 4 3/64 (Nikel) και μετα την τελευταία ενημέρωση της XTRV ROM δεν μπορώ να βρω πουθενά στίς ρυθμίσεις να αλλάξω τον προεπιλεγμένο Launcher ενω πριν το update είχε κανονικά ρύθμιση και τον άλλαζα. Εδώ είναι δυό screenshot απο το about phone και τις ρυθμίσεις εκεί που έπρεπε να είναι η ρύθμιση. Που μπορεί να είναι?? Τι την κάνατε? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 1c837361c7ad68ce713042ba2992cc1f.jpg b3393acd96a942f2bcb46dbd444386c2.jpg Στάλθηκε από το Redm…
Εγώ νομίζω οτι είναι θέμα hardware μάλλον απο υγρασία αλλά άσε να απαντήσει κάποιος ποιό έμπειρος απο μένα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk