Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.

• Παράθεση από paulpap01: “Καλημέρα και από εμένα, εχθές το βράδυ έκανα και εγώ την παραγγελία μου από το eglobalcentral Mi8 6/64 Black στα 355€ (νομίζω καλή τιμή). Στην περιγραφή έγραφε ότι θα είναι με china rom (ελπίζω !!), θεωρητικά δηλαδή όταν το παραλάβω ξεκλειδώνω και βάζω με FastBoot global dev και δεν ξανά κλειδώνω εάν κατάλαβα καλά για να μην έχω Brick. Άσχετη ερώτηση έχετε να προτείνεται κανένα tempered class ? Βρήκα ένα της Nillkin και λέω να το παραγγείλω link Δεύτερη άσχετη ερώτηση γι…

• RE:

mrdj2k - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@mrdj2k Έχουμε το κάμερα fix για το αντεστραμμένο είδωλο κ.λ.π... Υπάρχει σε αρκετά ποστ πιο πίσω .. Για το gps , έχεις βάλει aroma και επέλεξες κάποιο gps fix ?? Μην επιλέγεις τίποτα προς το παρόν , αλλιώς θέλει μετονομασία το αρχείο gps.conf .. @George 21 Αν κάνεις fr και μετά επαναφέρεις ρυθμίσεις κ.λ.π. τότε το πρόβλημα θα υπάρχει πάλι , αλλά καλό είναι να περιμένεις να μας πουν κι άλλοι αν έχουν παρόμοιο πρόβλημα .. θεωρώ ότι οφείλεται στα sources καθώς αναφέρουν κι άλ…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mrdj2k: “Παράθεση από gkalen: “Η google camera έχει το γνωστό πρόβλημα με το slow motion , τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά .. Παρακαλώ να γίνει αναφορά σε όσες συσκευές έχουμε ανάποδο είδωλο ή άλλα πρόβληματα για να έχουμε γνώση για την επόμενη Ρομ ..” Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω κάποια θέματακια με τη ρομ. 1. Ανεστραμενο είδωλο στη μαμά κάμερα. 2. Η μπροστά κάμερα δε δουλεύει σε κανένα σοσιαλ. (messenger, insta, viber) 3.Επίσης ξαφνικά και ενώ δούλευε ανέλπιστα καλά, δεν δουλεύει …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “Η google camera έχει το γνωστό πρόβλημα με το slow motion , τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά .. Παρακαλώ να γίνει αναφορά σε όσες συσκευές έχουμε ανάποδο είδωλο ή άλλα πρόβληματα για να έχουμε γνώση για την επόμενη Ρομ ..” Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω κάποια θέματακια με τη ρομ. 1. Ανεστραμενο είδωλο στη μαμά κάμερα. 2. Η μπροστά κάμερα δε δουλεύει σε κανένα σοσιαλ. (messenger, insta, viber) 3.Επίσης ξαφνικά και ενώ δούλευε ανέλπιστα καλά, δεν δουλεύει το ξεκλείδωμα οθόνης β…

• RE:

mrdj2k - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “δυστυχώς τώρα το είδα. Η κάμερα δείχνει ανάποδο είδωλο... Ισχύει μόνο για το gemini, στο mido όλα καλά.” Και σε εμένα τα ίδια σε mi4c libra. Παράθεση από thanag7: “Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά! Υπάρχει Bug στην μπροστινή κάμερα σε εφαρμογές όπως Snapchat, WhatsApp, Viber, Messenger κτλ.” Μια απ τα ίδια σε messenger σίγουρα. Στα άλλα δεν έχω δοκιμάσει. Επίσης ξαφνικά και ενώ δούλευε ανέλπιστα καλά, δεν δουλεύει το ξεκλείδωμα οθόνης βάσει προσώπου. Εκτός αυτών,,…

• Έπαιξα λίγο με τις θέσεις των σιμ και όλα ΟΚ... Μέχρι στιγμής δείχνει να πηγαίνει πόλη καλά η ρομ... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Έκανα το μεσημέρι το flash στο mi4c μέσω ota. Και μόλις παρατήρησα ότι έχω θέμα που δεν είχα. Δεν μου βλέπει την πρώτη από τις 2 σιμ. Δεν και 100% σιγουρος ότι έχει να κάνει με την ρομ ακόμα, γιατί είμαι στο δρόμο της επιστροφής από την δουλειά. Θεωρεί κάποιος φίλος πιθανό να είναι η ρομ; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας κύριοι. Επιβεβαιώνω κι εγώ με την σειρά μου ότι ο συγκεκριμένος χειροκίνητος τροπος δουλεύει και είναι και πολύ εύκολο να τον κάνεις! Well done στον @lelepepe! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άντε να δούμε! Πρέπει να αλλαχτεί γιατί μάλλον είμαστε πολλοί οι κολλημένοι στην συνήθεια!! Και πάλι πολλά μπράβο για την υποδειγματικη δουλειά παιδιά! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στην παρέα. Είχα για καιρό μείνει πίσω (7.5.25) και είπα να κάνω factory reset και να βάλω 7.8.24 ελέω Miui 9. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες ως τώρα σε εμένα σε Mi4C. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, πολύ πιο γρήγορη από το 8αρι σε εμένα και πανέμορφη όπως και όλες της πόλης προσθήκες. Έχω όμως ένα σοβαρό (λόγω δύναμης της συνήθειας) θέματακι με το default launcher της Miui 9. Συγκεκριμένα έχω τη συνήθεια σε όλα μου τα κινητά εδώ και χρόνια να στήνω τις αρχικές οθόνες μου αριστερά και δ…

• Από μπαταρία πως τα πάει η 7.6.15; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σε Mi4C έχω την 7.5.25 arΩma. Ποια επόμενη θεωρείται που καλή για να την περάσω... Βλέπω κάποια θέματακια στην 7.6.22 για αυτό ρωτάω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrdj2k - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mrdj2k: “Έχω πόσο ήδη Back up με το titanium, παίζει η επαναφορά να επαναφέρει το πρόβλημα; ” Πολύ πιθανόν, δεν θα σου το συνιστούσα κάτι τέτοιο ..” Το έχεις ξανά άκουσει γενικότερα αυτό; Πάει κάπου το μυαλό σου για το τι μπορεί να είναι; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrdj2k - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Με 2+ Gb ελεύθερα δεν ξέρω τι να υποθέσω παρα μόνο ένα bug που υπήρχε. Πάνε καλυτερα σε 7.5.25 αλλά επειδή είναι arΩma θα χρειαστεί Factory Reset. Οπότε φρόντισε για backup” Έχω πόσο ήδη Back up με το titanium, παίζει η επαναφορά να επαναφέρει το πρόβλημα; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrdj2k - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@mrdj2k Πήγες στο Ρυθμίσεις/Αποθηκευτικός Χώρος και όντως φαίνεται να έχει γεμίσει?” Παράθεση από mrdj2k: “Έχει 2+ γιγα ελεύθερα.. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καμία ιδέα τελικά; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει 2+ γιγα ελεύθερα.. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrdj2k - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mrdj2k: “μήνυμα μνήμη σχεδόν πλήρης. ” 1η φορά σημερα το έβγαλε το μνημα αυτό? Παράθεση από mrdj2k: “ότι πέρασα δεύτερη φορά το Facebook σαν dublicated ” Εννοείς στον Δευτερο Χώρο??” Ναι και στις 2 ερωτησεις. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω την συγκεκριμένη ρομ κάνα μήνα κι όλα ήταν τέλεια μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, σήμερα το μόνο που άλλαξε στο κινητό είναι ότι πέρασα δεύτερη φορά το Facebook σαν dublicated και πήρα μήνυμα μνήμη σχεδόν πλήρης. Μετά στην homescreen άρχισαν να εξαφανιζόνται όλα τα widget από τις 3rd party εφαρμογές, ακόμα και το 4χ2 του ρολογιού της δικια σας ρομ που γράφει υγρασία άνεμο κλπ μετατράπηκε στο απλό ώρα θερμοκρασία. Οι εφαρμογές των οποίων τα Widgets χάθηκαν όλες ΟΚ μια χαρά. Πάω να τα …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giole1: “- Γεια σας παιδια..Να ρωτήσω,για να κάνω clean flash την 7.3.30 να κάνω wipe το system η θα brickαρει η συσκευή??Σε όλες τις rom δε το έκανα,μία βοήθεια.. MI4C ” Εγώ δεν έκανα φίλε, έκανα μόνο cache, dalvik, και data και παίζει μια χαρά... Απροβλημάτιστα! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gkalen: “@mrdj2k Μπες σε fastboot , πέρασε πάλι το twrp που έχει η τελευταία devoper rom .. Μετά από την εντολή .. fastboot flash recovery twrp.img Θα γράψεις .. fastboot boot twrp.img Δοκίμασε έτσι , να μπεις τώρα και μετά δοκιμάζεις τα πλήκτρα πάλι .. ” Φίλε μου περνούσα λάθος TWRP. Μόλις πέρασα το twrp για Nougat μπήκε κατευθείαν σε twrp χωρίς καν τα πληκτρα κλπ...Με την μια! Να σαι καλά με ξεκόλλησες!!! Πάω να κάνω την συνδρομή μου, γιατί σήμερα πληρώθηκα και αξίζει να στηριχθεί…