Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 90.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Στο προηγούμενο τηλέφωνο (Samsung, Android 5.1.1 επίσης) υπήρχε μια λειτουργία κατά την οποία άλλαζε το προφίλ ανάλογα με το πού βρισκόσουν, με διάφορα triggers Όπως: μόλις συνδεθείς στο wifi τάδε (της δουλειάς πχ) κλείσε data και gps και γύρνα στο αθόρυβο. Μόλις αποσυνδεθείς από αυτό, άνοιξε data, κλπ Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο λειτουργικό μας; Ευχαριστώ πολύ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Caller ID apps, δουλεύουν?
ΜήνυμαΠολύ κρίμα, ήταν από τις χρησιμότερες εφαρμογές για μένα στο προηγούμενο τηλέφωνο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Caller ID apps, δουλεύουν?
ΜήνυμαΜέχρι στιγμής ούτε σε εμένα δουλεύει το Greek Caller ID Βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet (ενώ π.χ. είμαι σε Wifi) Στο security έχω δώσει στην εφαρμογή να κάνει autostart Φοράω official Global 7.2.5.0
-
OK, το ενεργοποίησα και αυτό, πολύ χρήσιμο feature. Μα γιατί να το έχουν απενεργοποιημένο; Μόνο και μόνο για να μας τη σπάσουν; Ευχαριστούμε για τον οδηγό!
-
SOLVED! Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια σε δεύτερο PC, δοκίμασα σε τρίτο και, ω εκ του θαύματος, δούλεψε κανονικά. Πέρασα την Global Stable του οδηγού (7.2.5), το φλασάρισμα πήρε 400+ sec, φυσικά ΔΕΝ εκκίνησε με τη μία το τηλέφωνο, έπρεπε να βγάλω πρώτα μπαταρία (ααχχ, οι κουλές δυσλειτουργίες...) και μετά εμφανίστηκε το λογότυπο και όλα πήραν το δρόμο τους. Μετά από ώρες δοκιμών και σεταρίσματος, διαπιστώνω ότι δουλεύουν όλα, πράγμα που είναι σχεδόν θαύμα αν σκεφτεί κανείς ότι το χειρουργεί…
-
Απόψε θα δοκιμάσω σε άλλο PC Απλώς για επιβεβαίωση: - Εφόσον μπουν σε test mode τα Win, εγκατασταθούν οι οδηγοί κλπ - Εφόσον το δει ο Device Manager ως 9008 και το MiFlash σε ένα port. Αυτά αρκούν για να προχωρήσω στο φλασάρισμα; Υπάρχει άλλο βήμα που ξεχνάω; [[Θυμίζω, για όποιον δεν έχει παρακολουθήσει, ότι το κινητό είναι bricked μετά από flash, δεν αντιδρά (εκτός από το κόκκινο λεντάκι όταν συνδέεται), δεν εκκινεί, δεν δονείται]]
-
Ευχαριστώ για την απάντηση Θα βρω άλλο PC, άλλα καλώδια, θα παίξω με τις official ROM του οδηγού, θα αποσυνδέω μπαταρίες, θα κάνω ξανά όλα τα κόλπα μπας και αναστήσω το Xiaomi που ποτέ δεν πεθαίνει Η προσφορά μου, ωστόσο, ισχύει για όποιον αγαπά τις προκλήσεις (ή αν απλώς το αναστήσει με μισή κίνηση, αλλά αυτό θα μείνει μεταξύ μας )
-
Καμία εξέλιξη από εδώ. Το κινητό φαίνεται αμέσως και φλασάρεται κανονικά από το PC, καμία αντίδραση μετά. Υποψιάζομαι πια κάποιο hardware issue (οθόνη;). Επειδή από αύριο το ωράριό μου θα είναι λίγο πιεστικό και δεν θα το έχω χρόνο για πειράματα, μάλλον ήρθε η ώρα να ρίξω λευκή πετσέτα και να το πάω στο σέρβις. Βλέπω ότι υπάρχουν μερικά που δηλώνουν ότι επισκευάζουν Xiaomi, ποιο μου προτείνετε;
-
Δηλαδή συνδέω και φλασάρω απλώς εφόσον το βλέπει; Δεν χρειάζεται δηλαδή κάποιο άλλο βήμα (edl, fastboot, recovery κλπ;). Απλώς συνδέω και μπουμ? Παράθεση από lallasgr: “Έλα ταξιδευα...τώρα το είδα. Κατέβασε την fastboot 7.2.5.0 και φλασαρε να δούμε μπας και δει φως. Την έχω κάτω κάτω στον οδηγό. ” Περνώντας αυτή κόλλησε προχθές. Και μετά φλάσαρα με την πρώτη του οδηγού. Αλλά τώρα που πήραμε το κολάι θα το επαναλάβω, εμπειρίες είναι να θυμάμαι τα νιάτα μου που διέλυα και έφτιαχνα τα πάντα
-
Με τόσες ώρες που έχει μείνει στην πρίζα, η μπαταρία θα θέλει βδομάδες να ξεφορτιστεί από μόνη της. Σκέφτομαι μήπως το χάλασα οριστικά. edit Το άνοιξα για νέο testpoint και μόλις συνέδεσα (πριν καν αγγίξω συνδετηράκι), το PC το είδε αμέσως ως 9008 (είδα και κόκκινο led, αλλά δεν αναβοσβήνει, άναψε μια φορά και έκτοτε τίποτα). Τώρα τι κάνω; Flash ξανά; (έκανε ένα επιτυχώς χθες). Είσοδος σε edl mode και flash? Ή απλώς συναρμολόγηση και κομποσχοίνια; edit2 Στο adb δεν φαίνεται, αλλά φαίνεται σε dev…
-
Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, πραγματικά το εκτιμώ και σας ευχαριστώ ήδη για τη μεγάλη βοήθεια. Λοιπόν μετά το διάλειμμα για να καθαρίσει το μυαλό ιδού το νέο state of affairs: Τίποτα. Καμία αντίδραση σε οποιαδήποτε ενέργεια (απόπειρες εκκίνησης με συνδυασμούς πλήκτρων, ώρες στον φορτιστή, αποσύνδεση μπαταρίας για μια ώρα, σύνδεση με το PC και ολιγόλεπτη αναμονή) καμία αντίδραση, κανένα λαμπάκι, καμία επικοινωνία με PC, total brick. Θυμίζω ότι μετά το φλασάρισμα χθες βραδυ και τη συναρμολόγ…
-
Παράθεση από lallasgr: “αφού τελείωσες το φλας το άφησες κάνα μισάωρο χωρίς μπαταρία? Βγάλε μπαταρία για 30λεπτά και σύνδεσε πάλι να δεις αν ανοίξει! ” Αυτό κάνω τώρα, το άφησα στην άκρη να συνέλθει ενώ διπλοτσεκάρω συνδέσεις και καλωδιάκια. Επίσης νιώθω λίγο άσχημα που σας ταλαιπωρώ με τις ερωτήσεις και τη διαδικασία από χθες και όλη μέρα σήμερα. Καταλαβαίνω ότι το φόρουμ είναι και για αλληλοβοηθούμαστε, αλλά νομίζω ότι πια το παράκανα. Σε ποιο σέρβις μου προτείνετε να πάω αν δεν βρεθεί τελικά …
-
Το λοιπόν το συναρμολόγησα ξανά. Αλλά δεν ανάβει. Το καλό είναι πως φάνηκε και στον file manager (9008) και στο MiFlash. Το κακό είναι πως πατώ κουμπιά αλλά δεν αντιδρά. Το βάζω στον φορτιστή και δεν ανάβει τίποτα. Επιστρέφω στο PC, το συνδέω ξανά, τώρα είναι σαν να μην υπάρχει. Ξανατσέκαρα διαδικασία συναρμολόγησης κλπ, όλα φαίνονται ΟΚ. Συνεχίζω περιπετειωδώς (και αρχίζω να κοιτάω και πού έχει σέρβις) edit ακόμα, σαν να μην υπάρχει, ούτε η παραμικρή αντίδραση Δεν εκκινεί με κανέναν συνδυασμό κ…
-
Παράθεση από lallasgr: “Θα έλεγα να δεις το παρακάτω θέμα και δυσγκεκριμένα κάτω κάτω που έχω τον οδηγό για testpoint και υπάρχει και video για καλύτερη κατανόηση: Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon) Εσύ δεν χρειάζεται να το κάνεις βίδες το κινητό. Προχώρα αργά αργά και όταν νοιώσεις ότι έχεις access στα σημεία που λέει μην ξεβιδώσεις άλλο! ” Είμαι στα πρόθυρα της τρέλας Εκτελώ testpoint. Ήχοι σύνδεσης-αποσύνδεσης κάθε φορά που βρίσκω τις επαφές, κάθε φορά επανέρχεται με 900Ε. Τι διά…
-
Παράθεση από lallasgr: “Τότε κάνε μια ακόμη δοκιμή γιατί ποτέ δεν ξες! Αφού το συνδέσεις στο pc και το δει στο device manager ως 900E κατέβασε αυτό το αρχείο fastboot_edl.zip και κάνε το unzip και μετά τρέξε το edl.cmd και δες αν αλλάξει στο device manager από 900Ε σε 9008!!!Αν αλλάξει προχωράς για flash άμεσα!! ” < waiting for device > .......................... (μπα)