Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 122.
-
Συγνώμη για την αργοπορία , δυστυχώς δεν θυμάμαι, είναι αγορασμένο από το gearbest και είχε εκείνη τη ρομ miui 7. Τώρα πέρασα του gkalen και σταμάτησαν τα errors αλλά μου βγαζει κάτω κάτω μια μπάρα με τα πλήκτρα η οποία δεν βγαίνει με τίποτα. Εκτός αυτού θα ήθελα να βάλω κάποια stable αλλά φοβάμαι να το τολμήσω, ευχαριστώ.
-
Καλημέρα,πήρα στα χέρια μου ένα note 3 pro kenzo και μετά από το ξεκλείδωμα του bootloader όποια ρομ και να περάσω μου βγάζει error μια δεν ανοίγει τις ρυθμίσεις μια δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το find device και γενικά η συσκευή συμπεριφέρεται σαν να μην εχει περαστεί η ρομ σωστά. Εχω κολλήσει, κάποια βοήθεια;
-
καλησπέρα σε όλους.Εχθές πήρα στα χεριά μου ένα note 3 pro μεταχειρισμένο και αφού του πέρασα την τελευταία stable με fasboot κλπ, γιατί ο κάτοχός του δεν είχε ασχοληθεί ποτέ,(ήταν με τη ρομ του gearbest), όταν φτάνω στην επιλογή για σύνδεση στο λογαριασμό mi μου βγάζει σφάλμα που λέει "Αδυναμία ελέγχου κατάστασης του Εύρ.." (φαντάζομαι του εύρεση συσκευής). Κάποια βοήθεια; Έχω δοκιμάσει τις δυο τελευταίες stable. Τώρα δοκίμασα να περάσω την xtrv αλλά τα έκανα χειρότερα δεν ανοίγει καθόλου, στη …
-
καλή επιτυχία.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official ROM από Linux Terminal για κινητά Xiaomi με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΜπράβο ακόμη μία φορά για την δουλειά που κάνετε εδώ.
-
Linux για κάθε γούστο
ΜήνυμαΕίμαι χρήστης του Ubuntu εδώ και 10 χρόνια. Τα windows αποτελούν πλέον μακρινό παρελθόν, δυσάρεστο παρελθόν. Δυστυχώς πολλές φορές τα windows είναι αναγκαίο κακό. Έχω να προτείνω κάτι λοιπόν. Γιατί δεν βγάζετε κάποιον οδηγό για καθαρή εγκατάσταση και σε Linux. Εννοείται ότι εκτιμούμε πολύ την δουλειά που κάνετε ήδη. =============== Απρ 17th 2017, 11:02pm =============== Παράθεση από Panos61: “Αν βρω τρόπο να βλέπω tv στο ubuntu τέλος η microsoft. ” Δοκίμασε με το KODI
-
καλή επιτυχία ; )
-
+1 και από εμένα και καλή χρονιά σε όλους.
-
Παράθεση από galiatsosgio: “θα δοκιμάσω αυτά που μου προτείνετε και θα σας πω το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ. =============== Δεκ 16th 2016, 12:27pm =============== Λοιπόν,περασα την ρομ ξανά από πάνω και όλα διορθώθηκαν ως δια μαγείας. Την κατέβασα από το λινκ παραπάνω. Ευχαριστώ ξανά ” Τελικά στις καθημερινές ταπετσαρίες εμφανίστηκαν μεν οι κατηγορίες αλλά οι ταπετσαρίες δεν αλλάζουν
-
θα δοκιμάσω αυτά που μου προτείνετε και θα σας πω το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ. =============== Δεκ 16th 2016, 12:27pm =============== Λοιπόν,περασα την ρομ ξανά από πάνω και όλα διορθώθηκαν ως δια μαγείας. Την κατέβασα από το λινκ παραπάνω. Ευχαριστώ ξανά
-
Σε hermes rn2 δεν κάνει σύζευξη το τηλεχειριστήριο, δεν υπάρχουν κατηγορίες στις καθημερινές ταπετσαρίες και ή εφαρμογή meteogram που έχω για τον καιρό, για κάποιο λόγο δεν βρίσκει την τοποθεσία μου. Μην παρεξηγηθώ, ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια που κάνετε, συνεχίστε έτσι.
-
Μπράβο, σε όλους σας, αυτή είναι κοινότητα. Πάλι μπροστά το miui.gr gr gr gr.....
-
Έτσι είναι, σε ένα προϊόν της Apple πληρώνεις περισσότερα για το λειτουργικό πάρα για το hardware. Σε μια συσκευή με Android, το αντίθετο.
-
Μπράβο στους νικητές
-
Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone Άντε, Καλή επιτυχία...