Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 122.

• Και εγώ με την γυναίκα μου έχουμε το ίδιο τηλέφωνο xiaomi Redmi Note 2 έφτιαξα και στα δύο το προφίλ με βίντεο κλπ, με δέχτηκε και σαν κάρτα αλλά δεν βγάζει τίποτα όταν καλούμε ο ένας τον άλλο.

• Άντε, ας δούμε... XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Υπάρχει safe mode σε Android ουαου. Μπράβο Χρήστο πολύ χρήσιμο.

• Παράθεση από xristoz27: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από xristoz27: “γενικα αναβαθμιση κανω απο το κινητο με την ενημερωση του συστηματος οταν μου ερχεται ειδοποιηση. ” Ειδοποίηση δεν έρχεται.... Κάτι Χ πάει εδώΌπως και να έχει στην γενική σου ερώτηση αν πας στο νήμα με την Ρομ από κάτω γράφει τι ακριβώς άλλαξε Τώρα για το θέμα που σου είπα και πριν. Κατεβάζεις την Ρομ του κινητού σου την ρίχνεις στο κινητό και πας από τον updater και την επιλέγεις. Δεν έρχεται αυτόματα ειδοποίηση.... ” μο…

• Ναι αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ και ευχαριστώ όσους με βοήθησαν γιατί έτσι συνέχισα να ασχολούμαι μέχρι να βρω τη λύση. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε αρκετά με το θέμα και μόνο αυτό μου φτάνει. Θα δοκιμάσω αν πιάνει 5g μήπως και πουλήσω την πατέντα στην xiaomi

• Frankenstein!!! Αυτό που φαίνεται στη φώτο είναι απλό αλουμινόχαρτο!!! Πατέντες που κάναμε από παιδιά. Έβαλα το αλουμινόχαρτο ακριβώς επάνω στην επαφή που έλειπε και έσπρωξα την σιμ ώστε να μπει από κάτω το αλουμινόχαρτο. Και έτοιμο. Θα κόψω και αυτό που περισσεύει και ούτε θα φαίνεται.

• It's allive, it's allive. Η πατέντα ενίκησε!!! Ναι, ναι, δουλεύει κανονικότατα.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από galiatsosgio: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από galiatsosgio: “Τώρα οπότε πρέπει να ρωτήσω αν μπορεί να διορθωθεί αυτό. Αλλάζουν οι επαφές με κάποιον τρόπο; ” Βεβαια αλλάζουν, το θέμα είναι πως θα παραγγείλεις το ανταλλακτικό με τα Capital Controls?? ” Και από που; Από κάποιο μαγαζί εδώ Ελλάδα δεν γίνεται; ” Υπάρχει τρόπος να παραγγέλνεις με capital controls δημιουργώντας δευτερο λογαριασμό paypal.Επίσης το sim slot είναι κολλημένο στο main chip όπως όλα και δι…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από galiatsosgio: “Τώρα οπότε πρέπει να ρωτήσω αν μπορεί να διορθωθεί αυτό. Αλλάζουν οι επαφές με κάποιον τρόπο; ” Βεβαια αλλάζουν, το θέμα είναι πως θα παραγγείλεις το ανταλλακτικό με τα Capital Controls?? ” Και από που; Από κάποιο μαγαζί εδώ Ελλάδα δεν γίνεται;

• Παιδιά, τι να πω ευχαριστώ, τελικά ήταν όντως οι επαφές, η μια από τις οκτώ είχε φύγει από την θέση της. Και κόπηκε τελείως. Εδώ ίσως βγαίνω εκτός θέματος αλλά προσπαθώ να εξιλεωθώ που σπατάλησα το χρόνο των παιδιών που ασχολήθηκαν. Το τηλέφωνο είναι της κουνιάδας μου και αφού το πήρε έδωσε στην κόρη της να κόψει την σιμ. Αφού εκείνη την έκοψε την έβαλε πολύ σφηνωτά. Άνοιξε το τηλέφωνο αλλά δεν δούλεψε γιατί είναι από τις παλιές και έχει πιο μεγάλο τσιπάκι. Δοκίμασαν λοιπόν να βγάλουν την σιμ με…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από galiatsosgio: “εν έκανα τίποτα, το άφησα να συνεχίσει μέχρι που τελείωσε. Και ναι συνεχίζει να μην δουλεύει το πρώτο slot. ” Δες τις 6 επαφές αν είναι όλες όρθιες.Δεν έχω άλλες ιδέες. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9509/ ” Φίλε μου, θαυμάζω την υπομονή σου, η αλήθεια είναι ότι αυτό σκέφτομαι να κάνω και εγώ σαν τελευταία λύση. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από galiatsosgio: “Παράθεση από pechr: “Αγνόησε το md5 file not found και περίμενε. θα ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ” Δυστηχώς, πάλι τα ίδια... ” Όταν σου έγραφε md5 file not found τι έκανες;Έκανες κάτι στο κινητό; του εβγαλες την μπαταρία; Συνεχίζει να μην δουλευει το πρώτο sim slot; ” Δεν έκανα τίποτα, το άφησα να συνεχίσει μέχρι που τελείωσε. Και ναι συνεχίζει να μην δουλεύει το πρώτο slot.

• Παράθεση από pechr: “Αγνόησε το md5 file not found και περίμενε. θα ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ” Δυστηχώς, πάλι τα ίδια...

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από galiatsosgio: “χι δεν υπάρχει αρχείο md5 τι σημαίνει αυτό; ” Διάβασε και μην βιάζεσαι να απαντήσεις εδώ.md5 πάντα υπάρχει αυτό που θα ελέξεις είναι αν είναι το ίδιο. ” Λοιπόν έκανα αυτά που με σημβουλεύεις αλλά πάλι τα ίδια.Ομως όταν πατάω install και αυτό ισχύει και στο δικό μου τηλέφωνο, πάντα μου γράφει "no md5 file found" αλλά στο δικό μου τουλάχιστον δεν είχα ποτέ θέμα. Η εγκατάσταση γίνεται χωρίς προβλήμα.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από galiatsosgio: “Μου αρέσει που το υπογράμμισες, δεν έχω αφήσει wipe που να μην έχω κάνει. Μην παρεξηγείς και σε ξανά ευχαριστώ. Ελπίζω να δουλέψει, να υποθέσω το φλασάκι πρέπει να είναι άδειο φορμαρισμένο. ” όχι δεν χρειάζεται να είναι άδειο. απλά μην βάλεις τη ROM μέσα σε φάκελο.Πριν το ξεκινήσεις θα συνδέσεις το κινητό με το φλασάκι να βεβαιωθείς ότι το βλέπει. Μετά μπαινεις στον updater πατάς ''Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery και ξεκινάς... Τα md5 μην ξεχά…

• Οκ θα δώ μέσα στο .zip αν υπάρχει το md5

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από galiatsosgio: “Δηλαδή, θα πρότεινες να κατεβάσω ξανά την τελευταία stable και να την περάσω σε κάρτα sd και να κάνω εγκατάσταση από εκεί και όχι από την μνήμη της συσκευής. Αν κατάλαβα καλά. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια θα δοκιμάσω ” Η με καλώδιο OTG και ένα φλασάκι.Διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες του Καίσαρα. Θα χάσεις τα πάντα από τον εσωτερικό χώρο. ” Μου αρέσει που το υπογράμμισες, δεν έχω αφήσει wipe που να μην έχω κάνει. Μην παρεξηγείς και σε ξανά ευχαριστώ…

• Παράθεση από pechr: “Ο οδηγός με mi flash είναι να βάλεις τη ROM με fastboot και μετά να εγκαταστήσεις τη ROM που θέλεις.Στην ουσία είναι σαν να πατάει πάνω η καινούργια ROM στη fastboot ROM (αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει). Ο οδηγός του φίλου μας Καίσαρα νομίζω ότι είναι ακόμη πιο καθαρός. xiaomi-miui.gr/community/index…%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-PC/ Στο θέμα κάνει αναφορά για χρήση OTG για αυτούς που δεν δέχονται κάρτα μνήμης. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με μία αξιoπιστη καρτούλα SD. Εγώ προσω…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από galiatsosgio: “Αυτόν για καθαρή εγκατάσταση, μου ήρθε με την stable 7.00.66.00. Έκανα εγκατάσταση twrp κλπ. ” με χρήση OTG η Miflash;Βάζε παραθέσεις όταν γράφεις για να γνωρίζουμε σε ποιον απαντάς. ” Με miflash