Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 122.

• Αυτόν για καθαρή εγκατάσταση, μου ήρθε με την stable 7.00.66.00. Έκανα εγκατάσταση twrp κλπ.

• Ναι κανονικά βγάζει δύο imei. Και έκανα όλα τα wipes ότι υπάρχει στο wtrp

• Παράθεση από galiatsosgio: “Γεια σας και πάλι, λοιπόν μετά από μια φαινομενικά σωστή εγκατάσταση της τελευταίας stable δεν μου βρίσκει κάρτα σιμ στην πρώτη θέση ενώ στην δεύτερη την ίδια κάρτα την βρίσκει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ ” Απογοήτευση, το ένα από τα δύο που παρήγγειλα από το vickmall τελικά φαίνεται να έχει θέμα με την θέση σιμ 1.Έχω δοκιμάσει να κάνω όλα τα wipes έβαλα και την stable και την Ελληνική dev με καμία δεν βρίσκει σιμ στην θέση 1. Μάλλον είναι φάουλ του vickmall και θα επι…

• Η αλήθεια είναι ότι με το δικό μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα στις αναβαθμίσεις απλά αυτή η συσκευή δεν είναι για μένα και είπα να βάλω την stable για κάποιον που δεν είναι γνώστης. Απο το vickmall μου ήρθε με την Ευρωπαϊκή Stable

• Γεια σας και πάλι, λοιπόν μετά από μια φαινομενικά σωστή εγκατάσταση της τελευταίας stable δεν μου βρίσκει κάρτα σιμ στην πρώτη θέση ενώ στην δεύτερη την ίδια κάρτα την βρίσκει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από galiatsosgio: “Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς πρόβλημα με το Google Earth ή μόνο σε εμένα κρασάρει; Έχω δοκιμάσει να κάνω όλα τα wipes και της εφαρμογής και του λογαριασμού Google, αλλά πάλι τα ίδια. Φοράω την τελευταία dev αυτό όμως μου το έκανε και με τις προηγούμενες dev, τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες από το Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ ” Εγώ έχω εδώ και καιρό το πρόβλημα με το google earth ” Λοιπόν το πρόβλημα με το google earth λύθηκε δίνοντας…

• Στο street view όχι στην αναζήτηση. Τώρα μόλις παρατήρησα ότι αν το χρησιμοποιήσω με δεδομένα και όχι με WiFi δεν κρασάρει... . ΝΝαι κράσαρε και με zoom in

• Ναι αυτήν εννοώ. Κολλάει μετά από λίγη χρήση κυρίως street view και μετά κλείνει.

• Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς πρόβλημα με το Google Earth ή μόνο σε εμένα κρασάρει; Έχω δοκιμάσει να κάνω όλα τα wipes και της εφαρμογής και του λογαριασμού Google, αλλά πάλι τα ίδια. Φοράω την τελευταία dev αυτό όμως μου το έκανε και με τις προηγούμενες dev, τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες από το Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ

• Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς πρόβλημα με το Google Earth ή μόνο σε εμένα κρασάρει; Έχω δοκιμάσει να κάνω όλα τα wipes και της εφαρμογής και του λογαριασμού Google, αλλά πάλι τα ίδια. Φοράω την τελευταία dev αυτό όμως μου το έκανε και με τις προηγούμενες dev, τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες από το Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ

• Τελικά κάτι έπαιζε με την ρομ, με την 31.12 συνδέω το τηλέφωνο κανονικά με τον υπολογιστή και το βλέπει σαν συσκευή αποθήκευσης. Πάντα σε Ubuntu και πάντα στον ίδιο υπολογιστή με το ίδιο καλώδιο.

• Κρίμα, για λίγο χαρήκαμε. Μου θυμίζει εκλογές στην Ελλάδα, αντε τώρα να πάμε και για επαναληπτικές

• ΜΜπράβο στο φοβερό μας φόρουμ. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από galiatsosgio: “Οχι, αδύνατον να αλλάξω το avatar μου, δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής από τον λογαριασμό μου. Ευχαριστώ πάντως. ” Μπορείς αλλά δεν ξέρεις το μενού καλά...Δεν πειράζει ... Μπορείς να αναρτήσεις μερικές απαντήσεις τύπου Thanks alot ... Και θα αποκτήσεις τους πόντους που σου λείπουν για να ψηφίσεις. ” Ναι, τα κατάφερα, με τα "ευχαριστώ" κλπ. Αντε να δούμε, είμαστε πρώτοι.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από galiatsosgio: “Από που αλλάζω το avatar; από το miui.gr; ” Οχι.Θα πάς εδώ => account.xiaomi.com/pass/serviceLogin Αν έχεις ήδη δημιουργήσει Mi-Account λογαριασμό στο Mi-CLoud για την συσκευή σου, απλά θα συμπληρώσεις τα στοιχεία του για να συνδεθείς. Αν δεν έχεις λογαριασμό θα πατήσεις κάτω στο Create Account και θα δημιουργήσεις έναν. Μετά πας στον λογαριασμό σου και επιλέγεις να αλλάξεις Avatar ή κάνεις και μερικά άσχετα post και είσαι έτοιμος να ψηφίσεις. …

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από galiatsosgio: “Ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω; Μου βγάζει αυτό : "Your User group have no permission to vote" ” πρεπει να έχεις 25 credit με αλλαγή του avatar τα εχεις!! ” Από που αλλάζω το avatar; από το miui.gr;

• Ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω; Μου βγάζει αυτό : "Your User group have no permission to vote"

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από galiatsosgio: “Μα δεν άλλαξα κάτι στη συσκευή από την τελευταια φορά που συνδέθηκα έκτος από το να βάλω την τελευταια Ελληνική dev. Γιαυτό και λέω μήπως είναι κάποιο bug της ρομ. ” Αυτά δεν είναι για την συσκευή!! για το ubuntu σου μιλάω.. ” Ναι κατάλαβα, εννοώ ότι πριν την αναβάθμιση δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης με το pc αυτό παρουσιάστηκε μετά την αναβάθμιση. Η σύνδεση γινόταν πάντα άμεσα. Επιπλέον δεν συνδέεται ούτε με ftp.

• Μα δεν άλλαξα κάτι στη συσκευή από την τελευταια φορά που συνδέθηκα έκτος από το να βάλω την τελευταια Ελληνική dev. Γιαυτό και λέω μήπως είναι κάποιο bug της ρομ.

• Ναι γνωρίζω πως συνδέομαι με ftp αρχεία.. Κλπ. Ούτε έτσι μπορώ όμως, όσο για το Ubuntu, πότε δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω πρόγραμμα είτε στο Android είτε εννοείται στο Ubuntu για να δω την συσκευή μου. Από τότε που έχω οποιαδήποτε συσκευή Android. Μάλιστα αμέσως μετά, δοκίμασα την συσκευή της γυναίκας μου jiayu s3 advanced και δούλεψε τέλεια.