Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 202.
-
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι το βράδυ θα ανέβει η rom του gemini mi5. Μέχρι στιγμής δείχνει να δουλεύει καλά!
-
Επειδή διάβασα ότι απο global αν πας σε china ή το αντίθετο θα πάθει hard brick χωρις να μπορω να το διορθώσω. και ρωτάω διότι η ελληνική ρομ ειναι βασισμένη στην china. Οταν μου έρθει να το κανω κατευθειαν αναβάθμιση σε stable android 9? ή να περιμένω πρώτα να ξεκλειδώσω το bootloader , να του βαλω twrp και μετα να του περασω τη ρομ?
-
Επίσημοι τίτλοι τέλους για την υποστήριξη του Mi 5 και RedMi Note 3 PRO Το ίδιο ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και με το Mi 5 (Gemini) σε λίγο καιρό, και έτσι με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση από την κοινότητά μας, να συνεχίζετε να αναβαθμίζετε τις συσκευές σας, ανεξάρτητα αν η ίδια η Xiaomi επισήμως έχει σταματήσει την υποστήριξη. λέτε να γίνει το θαύμα;;
-
While this week is supposed to the end of support of MIUI China Developer ROM for Xiaomi Mi5/Pro [Gemini] and Redmi Note 3 Pro [Kenzo], we have a good news for you. We have just confirmed with MIUI Global ROM developer team that we will continue to maintain the Global Beta ROM for corresponding devices which is out of sync with China Developer ROM. We will continue to post weekly updates of Global Beta ROM for both devices until an unspecified time. Μια μικρή ανάσα
-
Παράθεση από tzifos: “Δοκίμασα με μήνυμα αλλά πήρα απάντηση "μη-συμβατη συσκευη" και έτσι μετά κάλεσα στο 13888 και μου το ενεργοποίησαν. Έπρεπε επίσης να ανοίξω τον dialer και να πληκτρολογίσω : *#*#volte#*#* (= *#*#86583#*#*) Το Volte δουλεύει μια χαρά στην συσκευή μου, δεν "πέφτει" το 4G όταν καλώ ή με καλούνε, αλλά το VoWiFi δεν μπορώ να το ενεργοποήσω στην συσκευή. Δεν έχει option, το έχουν αφαιρέσει από την rom! Στο xda μου πρότειναν κάποιο edit, δες απάντηση #8 πιο πάνω VoLTE & VoWiFi (wi…
-
Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και πάρα πολύ καιρό με το magisk root. Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις του magisk 16.0 , 16.6 , 16.7 , 17.1 αλλά πάντα μα πάντα έχω lag , τόσο lag που καταντάει σπαστικό,χωρίς καν να βάλω κάποιο module.Δοκιμάζω supersu και το κινητό πάει σφαίρα!! Δοκιμασα βέβαια magisk σε custom rom και πάει επίσης γρήγορα. Δε ξέρω αν κάνω κάτι λαθος..
-
Πώς κατάφερες να σου δείχνει τον καιρό με την επίσημη εφαρμογή;