Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 202.
-
Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα μέχρι τη 2.2.6?
-
Μήπως μπορείτε να προσθέσετε εικονίδια μέσα στις πρόσθετες ρυθμίσεις όπως είναι οι ευρωπαϊκές roms?
-
Έχει να κάνει επιτέλους με το xda.gr? (τελικά τί είναι το xda.gr)?
-
Αυτό που λες με το bluetooth το παθαίνω από τα χριστούγεννα.Χρησιμοποιω Mi3.Το παθαίνω με ελληνική και ευρωπαϊκή.
-
Εμενα μου τα κρατάει στον Mi λογαριασμό.
-
Βγήκε 2.2.0 , για μένα που έχω το Mi fit 2 , θα δείχνει ημερομηνία στην οθόνη.
-
Τι καινούριο έχουμε με την 2.1.8;
-
(περιστροφή του καρπού, να αλλάζει οθόνες).Σε μενα παντως δεν έγινε.Υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις; Αυτο με το ξεκλειδωμα της οθονης γινεται και σε μενα, κλεινει η εφαρμογη. πωωω τωρα δε μπορω να βγαλω το κωδικο (pin) καθε φορα κολλαει, βγαζει σφάλμα.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία
-
Γεια σας, Όταν εβαλα την 2.0.5 πάνω στην 2.0.4 έχασα τα δεδομένα 2-3 μερών... Επίσης παρατήρησα ότι δεν αποθηκεύει καθόλου τα δεδομένα ,δηαλδη χθες έκανα βήματα και τώρα μετά της 12 που έβαλα να συγχρονισει δεν εμφάνισε τίποτα...αλλά μόνο το 50 βήματα από της 12 μέχρι τώρα...
-
Καλή επιτυχία!! XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Είπα πιο πάνω ότι ούτε locate έχει Ελλάδα...Δεν έχω πια global ξαναγύρισα σε ελληνική rom...
-
Είμαι beta tester marshmallow global και μπορώ να κατεβάσω update από τον updater και παρατηρησα ότι δεν είχε ελληνικά αλλα είχε της FYROM και μαλιστα ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.....και άλλες διαφορες γλώσσες...
-
Εγώ πάντως που δοκίμασα GLOBAL BETA MARSHMALLOW παρατήρησα ότι δεν έχει ελληνική γλώσσα , ούτε τοποθεσία Ελλάδα....Γιαυτό και ξαναγύρισα σε kitkat GTV
-
Xiaomi Ελλάδα
ΜήνυμαΓεια σας Θέλω να ρωτησω αν είναι δυνατόν, να μπορούμε να αγοράζουμε κινητά xiaomi από το miui.gr.Δηλαδή να κάνετε μια αποθήκη ή κάτι τέτοιο που θα Μπορούμε να αγοράζουμε από εσάς κινητά αλλά να κάνετε και service.Αυτό θα βοηθούσε πολύ αλλα δε ξερω κατά ποσο είναι δυνατόν.
-
(Announced) 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum περσινά αποτελέσματα