Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 202.
-
Mi4 δεν είναι κοινή ρομ με το Mi3? Λογικά δε θα πάρει και το Mi3 android 6 ή θα το αλλάξουν;
-
Χρησιμοποιήσα τη μέθοδο fastboot και έφτιαξε...
-
Παιδια έχω ενα θεμα με το κινητό μου, δεν μπορώ να κάνω backup...είχα κάνει μια βλακεία στη recovery και μαλλον τα εκανα θαλασσα...
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΜε αυτόν τον τρόπο διαγράφω όλη την SD? Θέλω να διαγράψω ότι έχω στην SD και να περασω τη ρομ μεσα απο το PC.γίνεται;
-
δηλαδη σε 10 λεπτα σταματαει η ψηφοφορια;
-
Κάθε λεπτό που περνάει ανεβαίνουν...!
-
Είμαστε σε πολύ καλη θέση μέχρι στιγμής.!!! Μήπως καποιοι δεν εχουν δει τη ψηφοφορια; Μπορειτε να κανετε κατι γι' αυτο; οπως να το βαλετε πρωτο θεμα στη σελιδα αυτη;
-
Κανονικα θα έπρεπε να μαζευτουμε παλι περιπου 504 άτομα οπως ηταν στο διαγωνισμό αυτης της σελιδας miui.gr πριν λιγες μερες.... Ελπίζω να το δουν πολλοι και να ψηφισουν GREECE
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
Εκανα factory reset και έφτιαξε...
-
Με την εκδοση 4.11.21 δεν μπορουσα να επιλεξω τις εφαρμογες και να τις σβήσω δηλαδή πατημένο το δάχτυλο μου στην εφαρμογή...ουτε μπορω να ανοιξω νεο παράθυρο και να βάλω widgets με τα δυο δάχτυλα...έβαλα τη νεα εκδοση την ευρωπαικη και μου κανει παλι τα ιδια
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
ΜήνυμαΠαιδια σορρυ για την αναστατωση δε ξερω τι εγινε...αλλαξα καλωδιο USB...και τωρα ανοιξε....
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
Μήνυμαμηπως με καποιο προγραμμα οπως το Mi flash toοl βοηθουσε;; pls δε ξερω τι να κανω....
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
ΜήνυμαΤο λαμπακι σβηνει και ξανααναβει...αλλα το κινητο δεν ανοιγει...
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
ΜήνυμαΜολις τωρα αναψε το λαμπακι οτι φορτιζει αλλα δεν ανοιγει...ακομα...θα δοκιμασω σε λιγο.. Τωρα ξαναεσβησε το λαμπακι.... το εβγαλα απο την πριζα και το ξαναεβαλα ξανααναψε το λαμπακι... θα το αφησω λιγο και μετα θα προσπαθησω να το ανοιξω....
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
ΜήνυμαS.O.S το κινητο μου τελειωσε απο μπαταρια και τωρα που παω να το φορτισω δε φορτιζει....!!! ειναι σαν να πεθανε....
-
Στην εφαρμογή mi band, στο έξυπνο ξυπνητιρι έχετε ανάποδα τα ΠΜ ΜΜ.Δηλαδή αν θέλω να ξυπνησω στις 8 το πρωι πρεπει να το βάλω 8 ΜΜ...
-
Σήμερα μου ήρθε το Mi band...!!!! αλλα δεν ξερω πως χρησιμοποιείται κατά τη διαρκεια του υπνου μπορεις καποιος να μου πει;
-
Μπορεί να φταίει το θέμα που χρησιμοποιείς