Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 202.
-
Παιδια εμενα απο την προηγουμενη εβδομαδα δεν εντοπιζει update to ota-update...,επισης στην επιλογη kernel λεει οτι o κερνελ δεν υποστηριζεται και λειπει το kernel.ota.prop,εχει σχεση αυτο; επισης εχω την εκοδση 2,0,0
-
Παιδιά δεν ξέρω τι έγινε...αλλα έφτιαξε τώρα...
-
Παιδιά εμενα για κάποιο λογο το OTA UPDATE δεν εντόπιζε κάποια αναβάθμιση γιαυτό το έβαλα μέσω updater του miui... Ενα bug που εντοπισα είναι οτι ενω μου δείχνει σωστα την ωρα στα αγγλικά όμως, πχ 12:30PM , και βάλω ξυπνητιρι στις 13:00pm ,λέει οτι θα χτυπήσει σε 1 ωρα και 30 λεπτα ,δηλαδή το ξυπνητήρι νομίζει οτι είναι 11:30...Επίσης εμφανίστηκε το mi market.
-
Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Στην κάμερα του Mi3 σε απλη λειτουργια οταν ειναι σε ευρεία 16:9 είναι 13mp ή 10mp? επειδη όταν δεν ειναι σε απλη λειτουργια και επιλέγω 13mp αλλάζει σε 4:3 και το 10mp σε 16:9..
-
τι να σου πω δεν ξερω...το προβλημα εγινε μολις πηγα στην 4.8.1
-
Παιδιά υπάρχει ένα bug με την νέα έκδοση...Όταν χρησιμοποιώ το skype για cam 2 cam κολλαει η εικονα, μόνο όταν ανοιξουμε και οι δυο την καμερα.... έχω τελευταια έκδοση του skype και πριν το update της ρομ την παρασκευη δουλευε μια χαρα...
-
Κυκλοφορούν φήμες ότι στην stable έκδοση του mi3 βλέπεις 1080p στο youtube ,ενώ στην developer 720p
-
Σε όσους κολλάει MI 4! και MIUI 6 στις 16 Αυγούστου!!!!!
-
Παιδιά δείτε!!!! en.miui.com/thread-29327-1-1.html
-
Παιδιά το επίπεδο δόνησης είναι απενεργοποιημένο!!! Βασικά έχει 2 φορες το επίπεδο δόνησης.. Το 1 είναι ενεργοποιημένο και το 2 απενεργοποιημένο
-
Θα συμφωνήσω ο ηχος κατα τη διαρκεια της κλησης δεν παει στο MAX
-
Το Mi-3W αναβαθμίστηκε σε 4.4.3 kitkat Android version of MIUI V5 for Mi 3W updated to 4.4.3 - Xiaomi Mi 3 - MIUI Official Community
-
Μπορώ να γίνω κι εγώ ένας beta tester; έχω MI 3
-
Η δικια μου ρομ είναι από τη miuiandroid.com, αν θελω να βαλω την ελληνικη ρομ από το miui.com μπορω να ακολουθησω τον πρωτο τρόπο;
-
Παιδια μολις πηρα το κινητο mi3! Τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη ρομ? Φοβάμαι λιγο να μη το χαλασω!!!