Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Παράθεση από tsikos: “μεχρι 48 με ιντερνετ κτλ αυτο τον καιρο, με την 8,2 εισαι? Παράθεση από thanospap1: “Καλησπέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς αύξηση θερμοκρασίας σε Mi 4c ” ” Ναι με την 8.2 είμαι. Και μένα εκεί στους 48 αλλά η οθόνη ειναι πολύ ζεστή στο ύψος του ακουστικου.
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
Καλησπέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς αύξηση θερμοκρασίας σε Mi 4c?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
thanospap1 - - Recoveries
Μήνυμαωραίος @geoanto555
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από manoszou: “Μόλις παρέλαβα από Banggood! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να βρω την τελευταία English stable; Τώρα έχω 2.10.31 ” Εγώ το χρησιμοποιώ με την English stable 2.10.38
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα Όταν το λειτουργώ το ρούτερ σε wireless repeater mode δεν μπορεί να δώσει ip στις συσκευές μου ούτε με DHCP είτε χειροκίνητα (το ίδιο πρόβλημα το είχα και με το προηγούμενο μοντέλο του ρούτερ). Το πρόβλημα εμφανίστηκε με τις 2 τελευταίες Ρομ (stable και developer) που έβγαλε για αναβάθμιση. Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα?
-
καλή επιτυχία
-
Παράθεση από @l3x1k0: “Θα μπεις στη διαδικασία να βάλεις την καινούργια όταν βγει; Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk ” Ναι θα την δοκιμάσω και αν πάλι έχει πρόβλημα βάζω πάλι αυτή που έχω τώρα. =============== Δεκ 17th 2016, 1:01pm =============== Καλημέρα Εκεί που δούλευε κανονικά το ρούτερ σταμάτησε και άρχισε να αναβοσβήνει κόκκινο φωτάκι. Ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία για να μπει σε recovery mode? =============== Δεκ 17th 2016, 1:36pm =============== Εντάξει το πρόβλημα διορθώ…
-
Παράθεση από @l3x1k0: “Εγώ το έχω ως κανονικό router και δεν έχω κανένα θέμα. Ούτε ένας φίλος που το αναβαθμιζω εγώ. Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk ” Σαν ρούτερ μου δουλεύει και μένα κανονικά. Σαν repeater που το χρησιμοποιώ ενώ συνδέεται στο άλλο ρούτερ μετά δεν δίνει ίντερνετ στις συσκευές που πάω να του συνδέσω ασύρματα πάνω
-
Καλησπέρα. Λειτουργώ το ρούτερ σε repeater mode και με την τελευταία αναβάθμιση της ρομ ενώ συνδέεται στο ρούτερ από τον οποίο έπαιρνε ίντερνετ δεν δίνει ίντερνετ στις συσκευές που συνδέονται πάνω του. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Που μπορώ να βρω την προηγούμενη developer rom να την εγκαταστήσω? Ευχαριστώ
-
Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από maddoctor: “Έφτιαξε με την νέα έκδοση το δίκτυο guest!?” Γιατρέ το είχα κάνει δυο επαναφορές στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (με την μια δεν είχε φτιάξει) και με την προηγούμενη έκδοση για κινητό δεν εμφανιζόταν. Χτες που πέρασα την καινούρια εφαρμογή για κινητό πάλι δεν εμφανίζεται και λειτουργεί μια χαρά.
-
Παράθεση από maddoctor: “Τελικά εγώ δεν βλέπω κάποιο άλλο δίκτυο. Το guest το έχω δει από την μετάφραση. Πρέπει να ψάξω πως γίνεται, γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει.” Εγώ δεν πείραξα κάτι στο ρούτερ σήμερα μόνο αναβάθμιση έκανα την εφαρμογή του κινητού και από τότε εκπέμπει και το δίκτυο guest και δεν μου δίνει κάποια επιλογή να το απενεργοποιήσω