Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από thanospap1: “Σήμερα που εγκατέστησα την νέα εφαρμογή για κινητό παρατήρησα το router εκπέμπει ασύρματα ένα δίκτυο με ssid xiaomi_guest_2G το οποίο δεν έχει κωδικό και για να το κλείσω πρέπει να απενεργοποιήσω το Wi-Fi στα 2.4. Έχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα?” Μπορείς να ορίσεις εσύ ένα προφίλ guest με περιορισμένες δυνατότητες. Εάν συμβαίνει από μόνο του, θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι. Πάντως βγήκε και νέα έκδοση, 2.3.3, που μόλις κατέβει θα την μεταφρά…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από thanospap1: “Παράθεση από maddoctor: “Για κάνει μία επανεκκίνηση τού ρούτερ.” Το έκανα και επανεκκίνηση και επαναφορά και συνεχίζει να το κάνει. Μετά από 2-3 λεπτά ξεσυνδέονται όλες οι συσκευές. Υπάρχει τρόπος να περάσω την προηγούμενη έκδοση?” Κατέβασε την έκδοση που έχω στο λινκ στο πρώτο μήνυμα στη πρώτη σελίδα. Εγώ πάντως δεν έχω προβλήματα.” Το έφτιαξα. Ήθελε να βάλω στις ρυθμίσεις του ίντερνετ στατική ip ενώ 5 μήνες τώρα το λειτουργούσα σε DHCP. Δεν ξέ…
-
Καλησπέρα και από εμένα. Έχω το router εδώ και ένα μήνα περίπου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ήθελα να ρωτήσω γιατί στην εφαρμογή για κινητό όταν πας στην επιλογή για βελτιστοποίηση δικτύου μόνο ψάχνει για παρεμβολές και δεν έχει επιλογή οταν τελειώσει ο έλεγχος να κάνει βελτιστοποίηση. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα όταν μπαίνεις στο ρουτερ από τον υπολογιστή ; Επίσης υπάρχει μεταφρασμένη εφαρμογή για ios συσκευή Ευχαριστώ.