Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Παιδιά έχω την ελληνική stable version 7.2.2.0 από εδώ την ελληνική κοινότητα Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω δυο απορίες 1. η τελευταία έκδοση global stable είναι νομίζω η 7.3.7.0 ενώ η ελληνική είναι η 7.3.2.0. Ξέρετε πότε θα έχουμε νέο Greek stable update ; 2. Το in call volume (ήχος που ακούμε τον συνομιλητή μας κατά την διάρκεια της κλήσης) είναι χαμηλό. Το συγκρίνω με ενα παλιό ZTE V967S καθώς και με κινητά Samsung. Έχετε καμία ιδέα πως μπορούμε να το διορθώσουμε; στα ΜΤΚ κινητά υπάρχει…
-
Παράθεση από koofinhio: “εκει που καταληγω σαν συμπερασμα ειναι.... 1) Η κουφος ειμαι..... 2) Η το elephone της δικιας μου που μιλαμε πιο συχνα εχει μαπα μικροφωνο και νομιζω οτι δεν ακουω 3) Η πρεπει να βρουμε μια λυση να ησυχασουμε... με το Lumia 640 που ειχα πριν σε ενταση ηχου εχει μεγαλη διαφορα ” Έχεις δίκιο. Και εγώ το συγκρίνω με ένα ZTE V967S που είχα. Το θέμα είναι με με το πως ακούς τον άλλον από το ηχείο... Αλλά με τα ακουστικά και με το πίσω ηχείο σε ανοιχτή ακρόαση είναι ΣΟΥΠΕΡ... …
-
Παράθεση από Bodai: “Γενικά όταν δεν υπάρχει μια γραμμή την προσθέτουμε .. αλλά μετά reboot την συσκευή για να δούμε ότι παιζει.. EDIT Πριν από τις δοκιμές κρατάτε και τα απαραίτητα nandroid ” Πρόσθεσα και την γραμμή για το RX4 αλλά και πάλι δεν βλέπω διαφορά στον ήχο κατά την διάρκεια της κλήσης. Επίσης έβαλα χαμηλές τιμές στα RX1, RX2,RX3 αλλα και πάλι δεν είδα διαφορά μετά την επανεκκίνηση... Είμαστε σε λάθος δρόμο. Κάπου αλλού θα είναι το μυστικό....
-
Παράθεση από lallasgr: “Παιδιά δεν το έχω κάνει εγώ και σίγουρα θέλει δοκιμές για να βγει μια άκρη! Εγώ απλά τους οδηγούς άλλων βρήκα! ” Ευχαριστω αλλα εγω δεν ειδα διαφορα στον ηχο ακολουθωντας αυτον τον οδηγο Το περίεργο είναι ότι στην ανοιχτή ακρόαση (ηχείο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου) και στο hands-free ο ήχος είναι ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ...
-
Παράθεση από lallasgr: “Βρε παλικάρια, αν και θέλει root από ότι είδα στα πεταχτά ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό: How to increase the in-call Volume and ringtone (Redmi 1S) - Redmi 1S - Xiaomi MIUI Official Forum How to increase system speaker volume in Any⦠| Xiaomi Redmi 1S youtube.com/watch?v=ihpeowj73XI ” ΔΕΝ υπαρχει στο mixer_paths.xml η γραμμη <ctl name="RX4 Digital Volume" value="84" /> Xiaomi Redmi Note 3 Pro : Σελίδα 397 :: myphone forum mixer_paths.xml - Google Drive (original m…
-
Παράθεση από koofinhio: “τελειο το τηλεφωνακι... το μονο αρνητικο που βρισκω τελικα ειναι αυτο... λιγο παραπανω ενταση ρε παιδια μα να μην εχουμε βρει λυση? ” Αχ ρε φιλε μου... καποια λυση θα υπαρχει... Πιστευω να το δουν καποιοι πιο ειδικοι να μας βοηθησουν
-
και εγω ψαχνομαι αλλα δεν ξερω. το dolby atmos δεν εχει αποτελεσμα στο in call volume.. Παράθεση από koofinhio: “αυτη την απορια εχω και εγω... να πειραχτει κατι με καποιο προγραμματακι γινεται? to dolby atmos κανει κατι σε αυτο? ”
-
Ακριβως θελω πανω απο το μεγιστο.... ΦΥΣΙΚΑ εχω πατησει το Volume+ για να πάει στο μέγιστο. Οταν ειμαι εξω σε θορυβωδης περιβαλλον θα ηθελα μεγαλυτερη ενταση. ρυθμισεις στο mixer_paths.xml ή κατι αλλο;
-
πως θα μπορουσαμε να αυξησηουμε την μεγιστη ενταση του ηχείου κατα την διαρκεια της κλησης; στο μενου Ρυθμισεις - Ενταση Ηχων εχω βαλει ΜΕΓΙΣΤΗ ενταση φωνης αλλα και παλι οταν ειμαι εξω θα ηθελα μεγαλυτερη ενταση.. Ειδα κατι ρυθμισεις στο mixer_paths.xml αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Τι εχετε να μου προτεινετε; ειμαι με την τελευταια 7.3.2.0 greek stable ROM
-
Με αυτά που μου λες θα το κλέψω το κινητό από τον φίλο μου!!! Αν αλλάξω κινητό σκέφτομαι αυτό ή το redmi note 3 Απλά επειδή το note έχει μεγαλύτερη ανάλυση και μέγεθος η οθόνη η αυτονομία μηπως ειναι χειρότερη σε σχέση με του απλού redmi 3; επειδή χρησιμοποιώ το κινητό όλη μέρα ειναι υψίστης σημασίας για μένα η αυτονομία. Fast charging έχει το κινητό; πόσο χρόνο κάνει να φορτίσει; Αλλα νομίζω ότι έχει καλύτερη κάμερα το note παρόλο που και τα δυο κινητά έχουν 13 MP
-
Τι να πω φίλε μου!!!!!!!!!! Είσαι κατατοπιστικότατος και λεπτομερής. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Η μέθοδος σου είναι πάρα πολύ απλή. Απλά έχω δίλημμα για την stable και developer Αυτο που ενδιαφέρει παρά πολύ ειναι η αυτονομία της μπαταρίας Με ενδιαφέρει και το dolby atmos για να βελτιώσει τον ήχο αλλά διάβασα ότι υπάρχει και στις δυο. Αναβαθμίσεις μετά με τις νέες εκδόσεις γίνεται μέσω manual update και όχι μέσω ΟΤΑ. Σωστα; Χρειάζεται όμως κάθε φορά να κανουμε wipe data? H τελευταία GTV για το redm…
-
Φίλε μου. Εγώ προς το παρόν δεν έχω xiaomi συσκευή αλλά βοηθάω εναν γνωστό μου που αγόρασε το redmi 3 και όχι το redmi note 3. Οπότε στο σωστό topic είμαι. Και βλέπω ότι ο οδηγός φλασαρισματος με flashify που προτείνεις είναι πιο εύκολος με άλλον οδηγό εδώ στο φόρουμ. Οπότε μπορείς να με βοηθήσεις με τις ερωτήσεις μου; Το κινητό του ήρθε με την original China stable ROM..
-
απαραίτητη προϋπόθεση να τρέξουμε αυτόν τον οδηγό ειναι να εχουμε ξεκλειδώσει το bootloader ΚΑΙ να φοράει developer ROM με Αγγλική και Κινέζικη γλώσσα μόνο... Που την βρίσκουμε την China developer rom και πως την εγκαθιστουμε;; Το κινητό έρχεται με την επίσημη ROM. Μόνο Αγγλικά και Κινέζικα.. Δεν εννοεις αυτή. σωστά;;;; Ποια εσύ προτείνεις να βάλουμε Ελληνική stable ή developer gtv ROM ;