Και μια που πιάσαμε τους φορτιστές να ρωτήσω και εγώ κάτι: έχετε να προτείνετε κάποιο καλώδιο usb type c, για να το πάρω ως spare. Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο και εγώ με αυτά (πχ κάνουν όλα τα usb type c, με το fast charge 3.0 τι παίζει?).
Παιδιά μια ερώτηση, επειδή περιμένω και εγώ το κινητό: για να ζητήσεις ξεκλειδωμα του bootloader απαιτείται να έχεις στην κατοχή σου το κινητό? Σου ζητάει κάτι δηλαδή από το κινητό, κάποιο imei κλπ? Εάν δεν θέλει τίποτα να το ζητήσω από τώρα, έτσι ώστε όταν έρθει να είμαι μάχιμος
Παράθεση από vassar: “Παράθεση από gkoutsou: “Παράθεση από vassar: “Ναι ομως η αναφορά για αποστολή αντικειμένου στην Ιταλία γίνεται από τα ΕΛΤΑ, πως το σκαναραν τα ΕΛΤΑ χωρίς να έχει έρθει εδώ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δεν τα σκάναραν τα ΕΛΤΑ, αλλά τη συγκεκριμένη πληροφορία την τράβηξε από τη database των ΕΛΤΑ. ” Δηλαδή από τις 20/11 που ήταν στο Πεκίνο τώρα έφυγε να πάει Ιταλία; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Λογικά πήγε από Κίνα στην Ιταλία και τώρα στην Ιταλία …
Παράθεση από vassar: “Ναι ομως η αναφορά για αποστολή αντικειμένου στην Ιταλία γίνεται από τα ΕΛΤΑ, πως το σκαναραν τα ΕΛΤΑ χωρίς να έχει έρθει εδώ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δεν τα σκάναραν τα ΕΛΤΑ, αλλά τη συγκεκριμένη πληροφορία την τράβηξε από τη database των ΕΛΤΑ.
Παιδιά μια ερώτηση: εάν τελικά το δέμα μου πάει για τελωνείο, μπορώ να ζητήσω να εκτελωνιστεί στο τοπικό τελωνείο και όχι σε αυτο του αεροδρομίου; Σας ευχαριστώ.
Παράθεση από marilena.ele: “@gkoutsou Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund κοίταξε εδώ ” Παράθεση από demakhs: “Trackchecker mobile app απο το play store... ” Σας ευχαριστώ και τους δυο σας. Το trackchecker ήταν αυτό που ήθελα!