Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 369.
-
ναι εχεις δικιο στην καμερα (φωτογραφια) περνει 101 αλλα λογω του βιντεο το κατατασει στους 97 να το διευκρινησω για την αποφηγη παρεξηγης ...
-
"ενώ το DxOMark έχει βαθμολογήσει ήδη την κάμερα με 101!" ψεματα το επισημο site δινει 97 .... 109 εχει το P20 pro .....
-
Παράθεση από gkalen: “@Tilemaxos42 Καταρχην αυτή μπορείς να τη βάλεις μόνο με fastboot rom και θα πρέπει να μάθεις και λίγα κινέζικα .. Κάποιες συσκευές που σταματησαν όπως το leo , ίσως τις εξετάσουμε αργότερα , αφού τελειώσουμε με τις αλλαγές που έχουμε τώρα με τις global source κ.λ.π. .. ” /αυτή την βρήκα στο αγγλικό φορουμ ... δεν θα παιζει τουλαχιστον αγγλικα ? ... \
-
gkalen εαν περάσω αυτή την rom TeamVersion: V9.2.3.0.NXHCNEK (MIUI9) που είναι china τι θα συμβεί στο τηλ μου?
-
Leo δεν βλέπω ... έχει γούστο να μην πάρουμε ?
-
για να δουμε για το leo θα παρουμε τίποτα ?
-
5987 ξανά ... Tilemaxos42
-
+ 1 απο μένα .... Tilemaxos42
-
το mi note pro (leo) θα πάρει άρωμα Ρομ;
-
Το leo θά πάρει άλλη αναβάθμιση και πότε με το καλό η άρωμα;
-
καλη χρονια ... leo arωma θα δουμε ?
-
Παράθεση από drivth: “Επίσης το led notification παρότι το έχω βάλει από τις ρυθμίσεις λευκό αυτό ανάβει ότι χρώμα θέλει κάθε φορά στις ειδοποιήσεις διαφόρων εφαρμογων ” εμένα πάλι δεν δουλεύει καθόλου σε mi note pro.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όχι βρε δεν χρειάζεται. Απλά κάνε από επάνω Flash την απλή XTRV ROM και όχι την ARΩMA να δούμε αν η XTRV είναι οκ. ” ούτε η XTRV περνάει από πάνω ... τα ίδια με την άρωμα ... γυρνάω πίσω .... στην προηγούμενη ...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tilemaxos42: “ξανά πέρασα από πάνω την άρωμα έκανα την διαδικασία κανονικά αλλά αργεί πολύ να ανοίξει το κινητό ... εκεί αυτό γράφει xtrv άρωμα και διαβάζει τις 3 τελίτσες .... πάνω από μισή ώρα ... τι κόμπλα έφαγε δεν ξέρω ... μήπως φταίει που του είπα να σβήσει τον browser της χιαόμι ; ” Μήν διαγράφεις εφαρμογές της Miui γιατί δεν κερδίζεις τίποτα και πολλές φορές καταλήγεις με προβλήματα.Αν είναι οκ με την απλή XTRV θα δοκιμάσουμε να κάνουμε Re-Compile από…
-
@gkalen ξανά πέρασα από πάνω την άρωμα έκανα την διαδικασία κανονικά αλλά αργεί πολύ να ανοίξει το κινητό ... εκεί αυτό γράφει xtrv άρωμα και διαβάζει τις 3 τελίτσες .... πάνω από μισή ώρα ... τι κόμπλα έφαγε δεν ξέρω ... μήπως φταίει που του είπα να σβήσει τον browser της χιαόμι ; =============== Νοε 18th 2017, 9:03pm =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tilemaxos42: “@gkalen Μι note pro ... ” Δοκίμασες να βάλεις την απλή XTRV αντί της ARΩΜΑ ?Αν επιλέγεις από την ARΩMA το Super …
-
@gkalen Ξανά πέρασα την 11.9 και τώρα θα ξανά περάσω την 11.16 αλλά άρωμα ... να δω τι θα γίνει ... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου κόλλησε το τηλέφωνο ... στην αρχή πείραξα μόνο το dpi από 480 το πήγα 520 αλλά γιατί να κολλήσει από αυτό και να μην ανοίγει το κινητό; μετά περνάω ξανά την 11.16 άρωμα έτρεχε να ανοίξει και έκανε πάρα πολύ ώρα ... βάζω την xtrv την πέρασε κανονικά αλλά έμεινε από μπαταρία ..
-
@gkalen πρεπει πρωτα να ανοιξω το τηλ γιατι κακαρωσε και μετα θα δω τι θα κανω ... εχω πρόβλημα το τηλ δεν ανοιγει θα παω μεσω adb
-
Gkalen@ o bootloader είναι ξεκλείδωτος το τσέκαρα πριν λίγο ... όταν πέρασα την αρωμα το μόνο που άλλαξα ήταν το dpi από 480 το εκανα 520 ... συνέχισα και εκανα τέλος και το τηλεφωνο δεν ξανα ανοιξε.
-
kanias13@ ξεκλείδωτος είναι ...