Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 369.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Tilemaxos42: “ναι μια χαρα το δοκιμασα γιατι διαβασα το ποστ σου παραπανω .... με το supersu εσυ το εχεις ? ” Εγώ γύρισα 2 ρομ πίσω όπως ήμουν πριν. Δοκίμασες να το φλασάρεις μέσω twrp? Είσαι ρουτ, το είδες? Δεν έκανες καμία αναβάθμισης από το playstore, γιατί βγάζει συνέχεια ότι θέλει. ” οχι δεν δοκιμασα, ουτε ειδα αν ειμαι root ... οχι δεν εκανα αναβαθμιση απο το playstore ...
-
ναι μια χαρα το δοκιμασα γιατι διαβασα το ποστ σου παραπανω .... με το supersu εσυ το εχεις ?
-
ολα οκ σε mi note pro απλα εχασα το supersu .... δεν βλεπω την εφαρμογη .... μονο μεσα στα αρχεια ειναι ...
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Καλημερα ... λοιπον θελω να κανω ενα format με Fastboot μεσω MiFlash ... το ερωτημα μου ειναι .. αφου εστεισα το τηλ εχθες .. μηπως χασω παλι twrp ; μήπως το ξανα κλειδώσω ; ” Χθες έκανα ολικό φορμάτ στο Mi Note Pro... Χωρίς τους "κινδύνους" που ανέφερες παραπάνω έκανα τα εξής: 1. Κράτησα ολικό τοπικό back up 2. Έβαλα την ρομ που ήθελα να φλασάρω (την τελευταία Developer GTV) σε ένα στικάκι και το σύνδεσα με το κινητό με καλώδιο OTG 3. Μπήκα TWRP …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tilemaxos42: “μηπως χασω παλι twrp ; μήπως το ξανα κλειδώσω ; ” Τοπ πρώτο είναι δεδομένο... Το δεύτερο ίσως να σου κλειδώσει...Γενικά δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το κάνεις. ” το λεω για ενα καθαρο τηλεφωνο απο την αρχή Γιωργο ... και να το ξαναστεισω ... αλλα έχεις δικιο απο την στιγμή που έβαλα GTV ποιος ο λογος. Με τον καιρό θα δω τι θα κανω ας το χαρω λιγο ετσι και βλεπουμε ... οτι και να γινει αν το ξαναστεισω με τους οδηγους εδω μεσα ειναι ευκολακι…
-
Καλημέρα, ο πλοηγός μου βγάζει κατι site κινέζικα ... έτσι είναι σε όλους ?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tilemaxos42: “κατεβαζοντας την νεα rom μπορω να την περασω αμεσως ... ή θα παω σε καποιον οδηγο? ” Την περνάς στο κινητό και μετά κάνει φλας twrp και μέσα απο κει βάζεις την ρομ...(μιλάω για Ελληνική)Η κάθε συσκευή έχει οδηγό.. ” εισ' ωραιος Γιωργο ...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαμολις ξεκλειδωσα boot loader ... και ολα ειναι οκ ... κατεβαζοντας την νεα rom μπορω να την περασω αμεσως ... ή θα παω σε καποιον οδηγο?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tilemaxos42: “αρα αφου την περασα ετσι ειμαι ξεκλειδωτος .... ” Και κλειδωμένο να ήταν θα την περνούσε έτσι....Το κινητό σου τι ημερομηνία κατασκευής είναι... ” 01/2016
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμααρα αφου την περασα ετσι ειμαι ξεκλειδωτος ....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tilemaxos42: “miui_MINotePro_6.9.15_2c5087e3ad_5.1 αυτη τη ρομ περασα παιδια ... ” Δώσε λινκ να δούμε.. ” MIUI ROM for Xiaomi Mi Note Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum