Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 144.
-
Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει ότι με την 5.8.27 οπότε θέλει μου θολωνει την εικόνα του καλουντος και οπότε θέλει φαίνεται κανονικά. Εννοώ πριν ανοίξει η κλήση για να μιλήσουμε. Ξέρει κανείς πως φτιάχνει; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π) Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!” Εμένα με πάει κανονικά και μου δείχνει όλα τα ονόματα από το γράμμα που πάτησα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : H νέα ROM GTV-5.8.20 για το Redmi Note 3G είναι έτοιμη για λήψη. Θα πρέπει πρώτα να περάσετε στην συσκευή σας την νέα Version του TWRP Recovery για να μπορέσετε να κάνετε flash την ROM. Δηλαδή τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι τα παρακάτω.... Κατεβάζουμε και κάνουμε flash με τον παραδοσιακό τρόπο (Updater) το παρακάτω αρχείο... ...versteckter Inhalt... Μετά κατεβάζουμε την ROM την κάνουμε flash όπως πάντα χωρίς Wipes... ...versteckter Inhalt... Αν το TWRP R…
-
Σεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος αλλά έχω θέμα με το Tapatalk στο οποίο ενώ μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό με βγάζει πάντα στην ίδια σελίδα (πχ. 1030σελ) και ποτέ δεν συγχρονίζει σωστά. Πρέπει να μπω από τον υπολογιστή για να διαβάσω σωστά ότι γράφουν τα μέλη. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις νέες Ρομ; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από teoulas: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από teoulas: “Δεν βρίσκει τη ΡΟΜ!!!!Πάω μέσω TWRP...sdcard/download και τίποτα. Την έβγαλα και την κανά έβαλα αλλά δεν βρίσκει…” Αφού πάς μέσω TWRP όπως είπες, πάτα INSTALL, επέλεξε τη rom που θέλεις να φλασάρεις και ...βουρ!” Επιτέλους μπήκε.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από teoulas: “Δεν βρίσκει τη ΡΟΜ!!!!Πάω μέσω TWRP...sdcard/download και τίποτα. Την έβγαλα και την κανά έβαλα αλλά δεν βρίσκει τίποτα στο φάκελο. Κενό!!!! Αν έφτιαχνα δικό μου φάκελο;;;” ΧΥΜΑ βάλτην μέσα στο κινητό και στη κάρτα ...όχι σε φάκελο!!!” Και ξανά η ίδια διαδικασία; Update/επιλογή πακέτου/install κλπ;
-
Δεν βρίσκει τη ΡΟΜ!!!!Πάω μέσω TWRP...sdcard/download και τίποτα. Την έβγαλα και την κανά έβαλα αλλά δεν βρίσκει τίποτα στο φάκελο. Κενό!!!! Αν έφτιαχνα δικό μου φάκελο;;;
-
καλησπέρα Προσπάθησα να περασω τη νέα Ρομ και μου έβγαλε κινέζικα (ydss.cn v2.8.6.0). Νομίζω οτι είναι το mobile uncle tool αλλά στα κνέζικα, τουλάχιστον η φάτσα είναι ίδια με του Θείου. Τ πατάω ρε παιδιά; Επίσης μπορεί αν γίνει μέσω του αγγλικού Θείου που εχω στο κινητό μου; Με την βοήθεια του John Baron βγήκαν τα αγγλικά αλλά δεν βρίσκει τη ΡΟΜ (install/sdcard/download)Τίποτα. Καμία ιδέα;
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από teoulas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stathis: “Η νέα recovery που δίνετε είναι κινεζική δεν βγάζω τίποτα απ ότι λέει.” To new_recovery.zip δημιουργεί στην εσωτερική SD της συσκευής ένα φάκελο TWRP. Σε αυτό το φάκελο υπάρχουν άλλοι δύο φάκελοι ένα aromafm και ένα theme. μέσα στο theme υπάρχει το ui.zip που είναι το αγγλικό θέμα για το TWRP. Aν δεν σας το βάλει, τότε μπορείτε από το new_recovery.zip να το κάνετε extract, και από το φάκελο sdcard, να…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stathis: “Η νέα recovery που δίνετε είναι κινεζική δεν βγάζω τίποτα απ ότι λέει.” To new_recovery.zip δημιουργεί στην εσωτερική SD της συσκευής ένα φάκελο TWRP. Σε αυτό το φάκελο υπάρχουν άλλοι δύο φάκελοι ένα aromafm και ένα theme. μέσα στο theme υπάρχει το ui.zip που είναι το αγγλικό θέμα για το TWRP. Aν δεν σας το βάλει, τότε μπορείτε από το new_recovery.zip να το κάνετε extract, και από το φάκελο sdcard, να μεταφέρετε αυτούσιο όλο το φάκελο TWRP όπως είνα…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από teoulas: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kostaskk: “Και σε μένα δε δουλεύει η πυξίδα μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε μένα δουλεύει αλλά χάνει συνέχεια το καλιμπραρισμα της. Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.” και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. χάνει το καλιμπράρισμα” Για κάντε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της πυξίδας και μετά ξανά καλιμπράρισμα..” δεν βοήθησε αυτό σε μένα
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kostaskk: “Και σε μένα δε δουλεύει η πυξίδα μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε μένα δουλεύει αλλά χάνει συνέχεια το καλιμπραρισμα της. Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.” και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. χάνει το καλιμπράρισμα
-
Γιατί στο Tapatalk με βάζει μια μέρα πίσω όταν μπαίνω να δω τι έχει γραφτεί; βλέπω την ειδοποίηση ότι κάποιος έχει γράψει κάτι αλλά όταν το πατάω μς πάει κια μέρα πίσω. Πατάω και την επιλογή. Εξαγορά στις πρόσφατες δημοσιεύσεις αλλά τίποτα. Τώρα που γράφω από το κινητό θα με βάλει λογικά στην κανονική ώρα και μέρα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες γιατί στη γραμμή κατάστασης-οργάνωση διακοπτών κάθε φορά που πατάω κάτι όπως πχ GPS, φακό, δόνηση κλπ επιστρεφει. Ενώ στην προηγούμενη Ρομ παταγα όσα κουμπιά ήθελα και το επέστρεφα εγώ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bourcos: “Teoula προχώρα το λίγο στην "κατάσταση"” Ναι στην κατάσταση ενώ γράφει τις κατηγορίες(μπαταρία κλπ) δεν σε αφήνει να μπεις. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk