Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 144.
-
ούτε στο δικό μου redmi 3g
-
Μάλιστα. δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Μπράβο στα παιδιά για την καλή δουλειά σας
-
Αλήθεια; και από ποιους; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν λέτε "πάλι" έχει ξανά γίνει; και για ποιο λόγο; επειδή το φόρουμ πάει πολύ καλά και κάνει δουλειά; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μi wifi
teoulas - - MIUI Store
ΜήνυμαΊσως να μην είμαι στο σωστό topic αλλά ποιος μπορεί να μου πως δουλεύει και τι ακριβώς κάνει το mi WiFi; μπήκα έκανα εγγραφή βάση του λογαριασμού μου στη mi και μου λέει ότι δεν βρίσκει τον ρουτερ. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προγράμματα Viber, hangout κλπ
teoulas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά από τότε που έβαλα developer rom δεν βλέπω πότε μου στέλνουν μνμ τα, μόνο οπότε μπω στα συγκεκριμένα προγράμματα. Δλδ αν είναι για αρκετή ώρα κλειδωμένη η οθόνη χωρίς κάποια δραστηριότητα και μου έχουν στείλει μνμ τα δεν δίνει ειδοποίηση θα πρέπει να μπω στο Viber, hangout κλπ για να δω. Σε αντίθεση με το εταιρικό μέιλ που έρχονται κανονικά. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ταχειες κλήσεις
ΜήνυμαΜια γενική ερώτηση. Γιατί τα xiaomi δεν έχουν ταχείες κλήσεις; Δεν μιλάω για τα εικονίδια επαφής αλλά για τα νούμερα (1,2,3κλπ) που τα πατάς κ γίνεται κλήση. Είναι πολύ βολικό Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Google maps
ΜήνυμαΕύρηκα. Όταν είναι συνδεδεμένο το Bluetooth εμφανίζεται όλη η οθόνη θολή. Όταν γίνεται η κλήση χωρίς Bluetooth η εικόνα εμφανίζεται η μισή κανονικά. Πως το φτιάχνουμε τώρα αυτό; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Google maps
ΜήνυμαΌπως το λες είναι. Ακριβώς έτσι. Δεν το διατύπωσα σωστά. Όμως και πάλι στο 4G του φίλου η μισή φωτογραφία φαίνεται και στο 2ο μισό είναι θόλο και εκεί έχει τα κουμπάκια για 2η κλήση σιγαση κλπ. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Google maps
ΜήνυμαΣε ενός φίλου με 4G redmi τη θολούρα τη βγάζει στο μισό και κάτω. Εψαξα στις ρυθμίσεις δε βρίσκω κάτι να το διορθώνει. Έβαλα νέες φωτό αλλά τίποτα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Google maps
ΜήνυμαΕμ καμία φορά τα χάνουμε και μεις. Να σε ρωτησω και κάτι άλλο όταν γίνεται μια κλήση δεν μπορώ να δω τη φωτογραφία της επαφής. Ενώ βγάζει κανονικά όνομα και αριθμό η φωτό είναι θολή. Σαν να πέφτει από πάνω απο την φωτο καί φαίνεται θολή Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από teoulas: “Η φραγή των απορρήτων αριθμών και των εξαιρέσεων δεν λειτουργεί καθόλου. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εκτός απο την φραγή δεν βλέπω να λειτουργει και όταν έχω αναπάντητες. Δεν τις εμφανίζει στην αρχική οθόνη Για να συνοψίσω βλέπω οτι έχει θέματα στις: Αναπάντητες (δεν τις εμφανίζει), 2. Φραγές (δεν παίζουν), 3. Νυχτερινή λειτουργία (δεν παίζει)
-
Η φραγή των απορρήτων αριθμών και των εξαιρέσεων δεν λειτουργεί καθόλου. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από teoulas: “Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από teoulas: “καλημέρα, Προσπαθώ να κατεβάσω την 5.7.9 για το 3G στον υπολογιστή μου αλλά και τις 3 φορές μου γράφει οτι η λήψη δεν είναι φυσιολογική και θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη και μου δίνει μια επιλογή για απόρριψη. να το τρέξω κανονικά;” Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα σε όλους έτσι κάνει και καλά για ασφάλεια ο browser!!!!” Άπαξ και την τρέξω μπορώ να διαγράψω την παλιά; Έχει γεμίσει η sd κάρτα” Ναι μόλις την κά…
-
Google maps
ΜήνυμαΤο βρήκα. Ρυθμίσεις-Οθόνη-Αυτοματη περιστροφή Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από teoulas: “καλημέρα, Προσπαθώ να κατεβάσω την 5.7.9 για το 3G στον υπολογιστή μου αλλά και τις 3 φορές μου γράφει οτι η λήψη δεν είναι φυσιολογική και θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη και μου δίνει μια επιλογή για απόρριψη. να το τρέξω κανονικά;” Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα σε όλους έτσι κάνει και καλά για ασφάλεια ο browser!!!!” Άπαξ και την τρέξω μπορώ να διαγράψω την παλιά; Έχει γεμίσει η sd κάρτα
-
καλημέρα, Προσπαθώ να κατεβάσω την 5.7.9 για το 3G στον υπολογιστή μου αλλά και τις 3 φορές μου γράφει οτι η λήψη δεν είναι φυσιολογική και θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη και μου δίνει μια επιλογή για απόρριψη. να το τρέξω κανονικά;
-
Google maps
ΜήνυμαΝαι και σε μενα το ιδιο. Κρίμα γιατί βολευει πάντως και τώρα είναι δύσχρηστο. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Google maps
ΜήνυμαΑπό την στιγμή που έβαλα τη developer βλέπω ότι στους χάρτες δεν λειτουργεί η περιστροφή οθόνης ενώ στις φωτό λειτουργεί μια χαρά. Υπάρχει κάποια λύση; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk