Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 144.
-
Πάνω σε αυτά που έστειλες, τα έχω κατεβάσει απο την αρχή που αγόρασα το Νοte και δεν παίζανε πάντα. Είχα και μία επικοινωνία με το Ελληνικό Caller ID για αυτό το λόγο και με τα πολλά μου είπε οτι δεν έχει καλή εφαρμογή σε όλα τα Miui. Αυτό που κάνω για να παίξουν είναι κάθε μέρα πατάω τα εικονίδια για να ανοίξουν και για να δουλέψουν, αν τα αφήσω μια μέρα χωρίς να το κάνω δεν δουλεύουν.
-
καλημέρα σε όλους Έκανα λήψη της τελευταίας ROM για το Redmi Note 3G μέσω ΟΤΑ και ακολούθησα τις οδηγίες του. Έκανε επανεκκίνηση αλλά παραμένει η προηγούμενη έκδοση και με έχει πιάσει ένας μικρο πανικός. Έχω ξεχάσει να κάνω κάτι; Δεν έκανα κάτι σωστά; Σίγουρα τα έχουμε ξανα πει αλλά ο πανικός είναι κακός βοηθος
-
καλημέρα και Χρόνια Πολλά Λέει πως αύριο 25/12 θα βγουν τα αποτελέσματα. Καλή επιτυχια Time Dec.16- Dec. 23, 2014 (Beijing Time) The winning result will be announced before Dec 25, 2014 (Beijing Time)
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από teoulas: “Πάντως απο ότι είδα έχουμε 220 ψήφους με την Ινδία 1021. Έχει πολύ δρόμο ακόμα” Όντως... έχει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσουμε μια κοινότητα που βρίσκεται σε μια χώρα απο αριθμεί 1.250.000.000 ανθρώπους, αλλά επειδή δεν κυνηγάμε ουτοπίες, ελπίζουμε να πάρουμε μια θέση, όσο γίνεται ψηλότερα μέσα στην πρώτη δεκάδα... Αυτή τη στιγμή είμαστε στη 3η θέση, που αμ΄τι άλλο αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκπληξη!” Έχεις δίκιο δεν πάμε για τη πρωτιά αλλά γιατί όχι μέσα στη …
-
Πάντως απο ότι είδα έχουμε 220 ψήφους με την Ινδία 1021. Έχει πολύ δρόμο ακόμα
-
μου δείχνει αυτό (φωτο)
-
ευχαριστώ Για το Kernel ξέρεις πως γίνεται;
-
καλησπέρα παιδιά Για το Redmi note 3G κατεβάζουμε την ίδια ROM GTV-4.12.5? Επίσης οταν πατάω ΟΤΑ μου λέει οτι έχω την 4.11.14 και οτι είναι η τελευταία Και άλλη μια πάλι στο ΟΤΑ updater στο σημείο του Kernel που δεν υποστηρίζεται λέει ζητήστε του (ευγενικά) να την ενεργοποιήσει. Πως γίνεται αυτό?
-
Ευχαριστώ για την υπομονή σας Κατεβάζω τη 3.21 αλλά θέλει 3 ώρες!!!!!!!!!!!!! Τι είναι το clear cache;;; Ελπίζω {αν τα καταφέρει και μπει η rom , ;ίσως να δουλεύει σωστά , αν όχι θα βάλει recovery , θα κάνει τα wipes και αμέσως θα βάλει πάλι την rom} όλα αυτά να τα γλιτώσω όταν έρθει η ώρα γιατι τα βλέπω και έχω πελαγώσει