Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Έκδοση MIUI (Redmi 4 Pro)
Μήνυμακαλύτερα να ακολουθήσω το φίλο εδώ: Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi ή το φίλο : Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
-
ΜήνυμαΤσέκαρα να δω αν ειναι unlocked ή οχι αλλα δεν μπορω να κλεισω το τηλεφωνο. παταω το power αλλα τιποτα. Τι κάνω για να το ανοιξω? Redmi 4 Pro
-
ΜήνυμαΩραία σε ευχαριστώ. Θα κάτσω να διαβάσω τους οδηγούς για να την αλλάξω!
-
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά. Μια ερώτηση. Θέλω να μου πείτε αν πρέπει να βάλω την ελληνική ROM ή να το αφήσω ως έχει...
-
Παράθεση από jimarios: “Postnl είναι Ολλανδία. Από ευρωπαϊκή ένωση τα δέματα δεν παίρνανε τελωνείο. Αυτοί στέλνουν με κάποιο τρόπο το δέμα από κινα στην Ολλανδία και μετά βάζουν άλλο ταμπελακι Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όταν παρήγγειλα από GearBest, δεν ζήτησα PostNL, αλλά εκείνοι το έστειλαν με αυτό το ταχυδρομείο. Τώρα αυτό που λες δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω... Ίσως να έχεις και δίκιο. Αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να αναγράφεται επάνω στο δέμα από που έρχεται( π.χ…
-
Παράθεση από zisistil: “Παίδες το Gearbest όπως μου είπαν και οι ιδιοι έχει σταματήσει να βάζει χαμηλότερη τιμή στα δέματα. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν μπορούν. Είναι και ένας λόγος που δεν θέλω να πάρω το yotaphone από εκεί αν και το κοστολογούν στα 104 ευρώ. ” Όταν παρήγγειλα το τηλέφωνο από GearBest τους ζήτησα να βάλουν χαμηλή τιμή κάτω των 50$. Στο InVoice που μου έδωσαν αναγραφόταν η τιμή των 44$. Τώρα μπορεί να εννοούν ότι στο paypal δεν μπορούν να χαμηλώσουν την τιμή...
-
Παράθεση από demakhs: “Στις 60 μέρες, πανω κάτω, κάνεις dispute. Αν κερδίσεις το refund, πιστώνονται σε 30 μερες τα χρήματα στην πιστωτική αν έχεις συνδεμενη πιστωτική ή σε 5 μέρες δτον λογαριασμό του paypal, αν έχεις μεταφέρει χρήματα. ” Να φανταστώ ότι δεν εννοείς εργάσιμες... Εγώ αύριο κλείνω 49 μέρες. Άρα μου προτείνεις να περιμένω λίγο ακόμα και μετά να κάνω dispute.
-
Παράθεση από demakhs: “μολις σήμερα...αλλα μιλαμε για 80 μέρες καθυστέρηση.. ” Από που είχες κάνει την αγορά? Τα χρήματα τα ζήτησες μετά από πόσο καιρό και πότε σου τα έβαλαν? Απλώς ρωτάω για να υπολογίσω και εγώ πόσο θα μου πάρει μέχρι να πάρω refund. Την Τετάρτη κλείνω 35 εργάσιμες( Τελική προθεσμία).
-
Παράθεση από demakhs: “καλυτερα να είσαι προετοιμασμένος, ακόμα καλύτερα να πάρεις refund λόγω μεγαλης καθυστέρησης κ να ξεκολλήσει κ το πακέτο μετά από 60-70 μέρες κ να το παραλαβεις....δωρεάν!! ” Κοίτα, πρέπει να το έχω στα χέρια μου μέχρι την Τετάρτη. Αν δεν το έχω πολύ πιθανόν να ζητήσω refund. Αλλά δεν νομίζω ότι θα πάρω τσάμπα τηλέφωνο έτσι απλά. Το λέω αυτό γιατί ενημερώνονται και οι Κινέζοι για το που βρίσκεται το πακέτο και αν έφτασε στον παραλήπτη, ακόμα και μετά το χρονικό όριο... Το …
-
Πόσες μέρες να υπολογίζω μέχρι να το παραλάβω? Αριθμός: RS737303600NL Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2016-12-31 00:00 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης: Ολλανδία 2017-02-03 17:53 The item has arrived in the country of destination 2016-12-31 16:38 The item is on transport to the country of destination 2016-12-31 00:06 The item is at the PostNL sorting center 2016-12-22 01:14 The item is pre-advised ====================================== Powered by 17track.net
-
Παράθεση από zisistil: “Παλικάρια έτσι είχα απελπιστεί και εγώ αλλά έως τώρα με PostNL δεν έχει χαθεί τίποτα. Τουλάχιστον από εμένα. ” Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι αυτή τη στιγμή με Sony Ericsson Xperia X8. Το χρησιμοποιώ από τις 15/12, αφού μου χάλασε το προηγούμενο... Συνήθως πόσο καιρό παίρνει για να γίνει ένα refund?
-
Παράθεση από imazehost: “Παράθεση από Kostas.Tzav: “Παιδιά καλησπέρα. Στις 18/12 αγόρασα το Redmi 4 Pro 3/32 GB από το gearbest.com με Unregistered Air mail service. Η αποστολή γίνεται με PostNL. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχουν περάσει 29 μέρες(εργάσιμες, υπολογίζοντας και τις αργίες) και δεν έχει γίνει κάποια ενημέρωση ως προς το που βρίσκεται το τηλέφωνο. Tracking Number: RS737303600NL. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τι κάνω? Υπάρχει πιθανότητα να έχει χαθεί το πακέτο? Θα περιμένω άλλη μια εβδομάδα…
-
Παιδιά καλησπέρα. Στις 18/12 αγόρασα το Redmi 4 Pro 3/32 GB από το gearbest.com με Unregistered Air mail service. Η αποστολή γίνεται με PostNL. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχουν περάσει 29 μέρες(εργάσιμες, υπολογίζοντας και τις αργίες) και δεν έχει γίνει κάποια ενημέρωση ως προς το που βρίσκεται το τηλέφωνο. Tracking Number: RS737303600NL. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τι κάνω? Υπάρχει πιθανότητα να έχει χαθεί το πακέτο? Θα περιμένω άλλη μια εβδομάδα να δω μήπως είμαι τυχερός και μου έρθει...
-
Redmi 4 Prime
ΜήνυμαΈγινε! Σε ευχαριστώ.
-
Redmi 4 Prime
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά και καλή χρονιά. Μόλις τον προηγούμενο μήνα παρήγγειλα το Redmi 4 Prime αλλά αγόρασα (από απροσεξία) θήκη για το Redmi Note 4. Τώρα ψάχνω να βρω σωστή θήκη. Μήπως γνωρίζετε κάποιο ελληνικό κατάστημα που να φέρνει θήκες? Κατά προτίμηση flip cases. Γιατί αν παραγγείλω τώρα από έξω θα έρθει σε ένα μήνα, και το τηλέφωνο το περιμένω σε 1-1,5 εβδομάδες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.