Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• Παράθεση από soulg: “Παράθεση από biobill: “@geokim μόνο οι πειραγμένες οι δικές μας κάνουν θέματα με το δίκτυο? Η 6.8.18 official global dev δεν θα μου κάνει θεματάκια? Επίσης, στον οδηγό εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=131353#post131353 λέει να μην βάλουμε official global dev γιατί θα brickάρει το κινητό. Τι γίνεται τελικά? ” @biobill Εγώ από κινεζική stable official πήγα σε global dev και δεν έπαθε τίποτα το κινητό. Μάλλον η άγνοια κινδύνου βοήθησε;! Παράθεση από biobill: “@geokim …

• @geokim δοκιμάζω λοιπόν και ο Θεός βοηθός!

• @geokim μόνο οι πειραγμένες οι δικές μας κάνουν θέματα με το δίκτυο? Η 6.8.18 official global dev δεν θα μου κάνει θεματάκια? Επίσης, στον οδηγό εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=131353#post131353 λέει να μην βάλουμε official global dev γιατί θα brickάρει το κινητό. Τι γίνεται τελικά?

• @Souits βασικά, έχω πρόβλημα με τα ελληνικά! Όλα σε αγγλικά τα δουλεύω οπότε ετοιμάζομαι αυτή τη στιγμή που μιλάμε για Global Stable μήπως και ησυχάσω.

• Παράθεση από klainmaingr: “Απο σημερα το πρωι και σε μενα και στη γυναικα εκανε update το calendar και μας βγαζει notifications φτιαγμενα μεσα στο calendar σαν events/festivals για τις αντιστοιχες Ινδικες εορτες. Καλη φαση να ξερεις ποτε γιορταζει ο Βραχμαπουτρα, δε λεω, αλλα τι φαση να χτυπάει να σου πει πρωι πρωι οτι ειναι του αγιου shanazinambra! Και δεν απενεργοποιειται με τιποτα απο τα καλενταρ σετινγκς. Τελευταια ελληνικη stable 7. ” Έκλαψα...

• @Souits ξεκλειδωτος είμαι με twrp. Απλά επειδή το τηλ το έχω για χρήση, γι' αυτό ψάχνομαι τόσο πολύ. Δεν έχω χρόνο να στήνω συνέχεια το τηλ και θέλω κάτι που να δουλεύει out of the box. Μάλλον θα πάω στην oficcial stable τελικά για να ησυχάσω... Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου.

• @Souits βρήκα αυτήν en.miui.com/thread-331551-1-1.html αλλά επειδή έχω θέμα με το δίκτυο (χάνει σήμα, κακή ομιλία κλπ) γι' αυτό ρωτάω εσάς που την έχετε δοκιμάσει αν είναι εντάξει για να τη φορέσω πάνω.

• Παράθεση από geoanto555: “χαχαχα... καμία λειτουργία...... ” Καταραμένοι Κινέζοι... Παράθεση από komatoza: “Χθες πέρασα την ported MM miui 8 6.8.18 beta και όλα δουλεύουν ρολόι. Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν επιτέλους τήν MM Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Link και οδηγίες? Άκυρο τα βρήκα. Πρόβλημα με δίκτυα έχει ή πιάνει καλά?

• Σ' ευχαριστώ πολύ! Σε έχω ζαλίσει αλλά δεν κρατιέμαι τώρα που σε βρήκα εύκαιρο! Επειδή δεν έχω δει καθόλου το recovery της official, μπορώ να εγκαταστήσω zip από εκεί?

• ΟΚ! Αν μετά αλλάξω το recovery με TWRP θα έχω προβλήματα με ΟΤΑ ή θα αναβαθμίζει κανονικά?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από biobill: “Παιδιά, official stable σε zip υπάρχει πουθενά? ” en.miui.com/download.html ” Αυτό θα πει αμεσότητα!!! Ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση? Αυτή τη ROM την περνάω κανονικά από TWRP κι αν ναι δουλεύουν κανονικά τα ΟΤΑ updates? Ψάχνομαι για official γιατί οι GTV και Gkalen που έχω δοκιμάσει μου κάνουν νερά με το σήμα cosmote και wind καθώς και με wifi.

• Παιδιά, official stable σε zip υπάρχει πουθενά?

• Επανέρχομαι στο θέμα της θήκης. Βασικά κι εγώ δεν θα έπαιρνα flip αλλά η συγκεκριμένη έχει αρκετά ατού. Δεν χρειάζεται να την έχεις ανοιχτή για να μιλήσεις στο τηλέφωνο αφού έχει άνοιγμα επάνω για το ακουστικό. Επομένως, μιλάς με κλειστή θήκη και δεν γεμίζεις ιδρωτίλα την οθόνη Είναι πολύ λεπτή και δεν σε ενοχλεί όταν παίζεις παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να την διπλώσεις πίσω σε καμία περίπτωση. Απλά, περνάς τα δάχτυλά σου πίσω από την πλάτη του κινητού ανάμεσα στο κινητό και την θήκη (εκεί που κάν…

• Παράθεση από bilis1234: “Kαλησπερα θα ήθελα μια θήκη για το εργαλείο έχετε κάποια να μου προτείνετε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ebay.com/itm/181952001968 Μου ήρθε σήμερα και είναι άπαιχτη.

• Παιδιά καλησπέρα και από ένα νέο στην κοινότητα. Θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις 1. Υποστηρίζει σύνδεση ethernet μέσω του otg? 2. Στον προτιμώμενο τύπο δικτύου δεν μου εμφανίζει σαν επιλογή το 4G όπως στην εικόνα παραπάνω αλλά μου εμφανίζει επιλογή LTE (3G και 2G εμφανίζονται κανονικά). Παίζει κάποιο πρόβλημα με αυτό? 3. Σκέφτομαι να βάλω από fastboot την Special Edition Global της μαμάς γιατί άκουσα ότι δουλεύει την 800 και με ενδιαφέρει γιατί μένω επαρχία. Έχετε κάποια άποψη για την ROM αυτ…

• Καλησπέρα παιδιά! Με λένε Βασίλη και είμαι από το Αίγιο. Παλεύω να "σγαρλίσω" το Note 3 Pro που μου ήρθε χθές