Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά υπάρχει κάποιο λινκ για την εφαρμογή του φόρουμ; Ψάχνω ψάχνω αλλά τζίφος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα! Δεν έχω συλλάβει το concept ακόμα, αλλά νέος είμαι, θα μάθω :p Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω το xiaomi redmi note 4 MTK global...ποια ειναι η καλυτερη developer rom μεχρι στιγμης?
kostasspil - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΚαλησπέρα, υπάρχει κάπου στο φόρουμ, ενότητα με προτάσεις για τις "καλυτερες" ROM ανάλογα τη συσκευή; Με ενδιαφέρει να βρω ποια να επιλέξω καθώς σκοπεύω να αγοράσω το Note 4. Ευχαριστώ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “....και Σάσα.. youtu.be/n5ix0-agWP4 (Αυτό το YouTube που παίζει ακόμα κ αν πας σε άλλη εφαρμογή, πολύ καλή φάση!!!)” ❤❤ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Ναι” Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Sakis Shinigami: “Καλησπέρα.Προσπαθώ εδώ και μέρες να πραγματοποιήσω μια αγορά από ένα ξένο site (bookdepository.com) και βάζω ως τρόπο πληρωμής κάρτα.Η κάρτα μου είναι Debit Mastercard.Το θέμα είναι πως δεν την δέχεται.Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; μήπως χρειάζεται να βγάλω ειδική κάρτα στην τράπεζα για online αγορές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.” Κάνε paypal, σύνδεσε την και δοκίμασε ξανά. Βεβαιώσου ότι δεν έχει λήξει ή ότι έχεις υπόλοιπο διαθέσιμο. Την έχω πατήσει γι' αυτό στο …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από kostasspil: “Παράθεση: “Παράθεση: “Απ το iPhone την γνώρισα κι εγώ και δεν έχω παράπονο, να ρωτήσω, ισχύει ότι αν αγοράσω απ' το you.gr, θα με καλύπτει η infoQuest? ” ” Ναι ισχύει κανονικά η εγγύηση. Το you είναι θυγατρική και ανήκει στον όμιλο infoquest οπότε θα είσαι Οκ. ” ” Βέβαια λίγο που το έψαξα, δεν είδα να τον χουν στο site. Θα τσεκάρω ξανά. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Thracia: “ Για την infoguest ακούγονται καλά λόγια,μέχρι και 40λεπτή αναμονή για αντικατάσταση οθόνης στην εγγύηση. ” ΠΟΛΥ καλό αυτό! Έχω ξανάπεί ότι την γνώρισα με τα προϊόντα Apple και της βγάζω το καπέλο (για Ελληνική εταιρία). Τρομερή εξυπηρέτηση και άμεση. Φαντάζομαι ότι και στα Xiaomi το ίδιο θα είναι. Αλλά με τρώει ένα ερώτημα : Ανταλλακτικά γνήσια...που βρίσκει;;;;;;;;;” Απ το iPhone την γνώρισα κι εγώ και δεν έχω παράπονο, να ρωτήσω, ισχύει ότι αν α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από kostasspil: “παιδιά μια ερώτηση. Επίσημο service υπάρχει; σκοπεύω να γίνω μέλος της οικογένειας και τα ψάχνω λίγο αυτά! ” Infoquest. Αλλά πρέπει να αγοράσεις συσκευή ΜΟΝΟ από αυτήν για να σε υποστηρίξει. Δεν είναι επίσημη αντιπροσωπία. Είναι ένας καλά οργανωμένος reseller. Είναι δηλαδή όπως όλα τα υπόλοιπα skroutzoμάγαζα...απλά έχει τα κάκαλα να υποστηρίξει "επίσημα" με 2 χρόνια εγγύηση της συσκευές της. Τις επιδιορθώνει η ίδια...δεν τα στέλνει δηλαδή Κίνα. …
-
Παράθεση από alvin1983: “θα κατεβάσεις την ελληνική 3.1.6.1 με το ελληνικό firmware. Είναι μεν λίγο πίσω σε έκδοση αλλά είναι η σταθερή που λειτουργούν όλα τέλεια σε ειδοποιήσεις κτλ. ” Παράθεση από alnikou: “οχι μιλάω για την MiFit απ όλες που κυκλοφόρησαν μια δουλεύει άψογα ποια είναι ξέρει κάποιος ? νομίζω ήταν αυτή που μας είχε δώσει ο admin ο MIUI_ART ! την οποία δεν την βρίσκω τώρα ” Για δες το παραπανω, εγω αυτην εχω
-
Την mi band and tools ίσως λες
-
Αγορά redmi note 4
ΜήνυμαΤο σκεφτομαι κι εγω για να αναβαθμισω απο LG G2. Μονος μου ενδοιασμος τα οσα εχω διαβασει για την καμερα του. Εσεις τι λετε? Μου το προτεινετε? Δεν θα ηθελα να υπερβω τα 200€, οποτε σε αυτο το μπατζετ νομιζω προκειται για vfm
-
Παράθεση από Thracia: “Έχεις δώσει τα δικαιώματα στην εφαρμογή mi fit? ” Ναι ολα μια χαρα με το ρολοι δουλευει αψογα! Παράθεση από HliasAvg: “Καλησπέρα και από εμένα. Εδώ και 4 μέρες έχω το Mi band 2. Κάποιος από το φόρουμ σε πρόσφατη συνάντηση για καφέ στη Λάρισα μου είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα να βλέπω και ποιος με παίρνει τηλ. Για να μην ψάχνω υπάρχει κάποιος που να ξέρει που θα βρω τη διαδικασία? ” Κατεβαζεις την Ελληνικη εκδοση της εφαρμογης από εδώ και ακολουθεις τις οδηγιες!
-
Οκ, το δοκιμαζω κι επανερχομαι αν προκυψει κατι! Thanks! =============== Φεβ 1st 2018, 5:37pm =============== Τζιφος. Εξακολουθω να μη λαμβανω app notifications
-
Καλησπερα παιδια, νεος στην παρεα, κατοχος του mi band 2 εδω και 3 μερες κι εχω το παρακατω προβλημα. Ζητω συγγνωμη αν ξαναναφερθηκε, αλλα ειναι αδυνατον να ψαξω σε τοσες σελιδες. Απ την εφαρμογη MiFit του Store, δεν εμφανιζε τους Ελληνικους χαρακτηρες οταν με καλουσαν, ουτε οταν μου εστελναν μηνυμα. Κατεβασα λοιπον την Ελληνικη, ακολουθησα τις οδηγιες και το προβλημα λυθηκε. Τωρα ομως δεν λειτουργουν οι ειδοποιησεις των εφαρμογων(facebook,messenger,viber). Καποια βοηθεια? LGG2 KitKat αν παιζει …