Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.

• Xposed Modding [SOLVED]

ChristosS - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Ναι τοτε αφου κανεις φλασαρισμα του ζιπ που ουστιαστικα κανεις εγκατασταση του framework πρεπει να υπαρχει εγκατεστημενη η εφαρμογη για να κατεβασεις να μπορεις να ενεργοποιεις / απενεργοποιεις και να ελεγχεις γενικα τα modules. Αρα η σειρα ειναι 1)xposed.apk 2)xposed framework 3)modules

Μήνυμα

Τo xmiui ειναι module που δουλευει μαζι με το xposed framework. Απο εκει και περα δεν ξερω αν δουλευει μονο του γιατι το ειχα κανει εγω προσωπικα εγκατασταση μετα το φλασαρισμα του xposed.

Μήνυμα

Τωρα κατεβασα και μπηκα στην εφαρμογη! Οντως δουλευουν αυτα που ηθελα Ευχαριστω πολυ. Διορθωση : ΓΙα καποιο λογο μετα το πρωτο reboot η συσκευη αρχισε να τρεμοπαιζει εικονες αφου ανεβασα τον ηχο των media πανω απο τα 15 steps (το ειχα θεσει 30) μετα απο απεγκατασταση αφου επιτελους ξεκολλησε και σταματησε να κανει περιεργα εκανα reboot και ολα καλα

Μήνυμα

Αυτο ειναι το προβλημα... ενω το Gravity Box δωρεαν και με περισσοτερη λειτουργικοτητα...

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “xposed-v86.zip - Google Drive Αυτό είναι το ζιπ για το xposed... Κάνει ρεσταρτ στο ρεκοβερι και το κάνεις intall... Μετά κάνεις intall την εφαρμογή για το xposed Δηλαδή εδώ Xposed Installer_3.1.1.apk - Google Drive Απο εκεί και πέρα καθε νέα ρομ θα πρέπει να κάνεις ινσταλ μετα την ρομ... =============== Ιαν 31st 2017, 12:22pm =============== Επίσης το grabity box δεν δουλεύει γίνεται μπρίκι η συσκευή... ” Ευχαριστω για την απαντηση εχω περασει xposed την εκδοση 87 γι…

Μήνυμα

Κυριως αυτα τα 4 δουλευα παντα 1)Gravity Box 2)Youtube Ad Away 3)Youtube Sweep To Seek 4)Youtube Background Playback ομως χωρις το 3 την παλευω αλλα θελω πραγματικα κατι του στυλ Gravity Box για να εχω τον πληρη ελεγχο καποια χαρακτιρηστικα του κινητου που αν χρειαστει τα αναφαιρω.

Μήνυμα

Γενικα δεν θεωρω απαραιτητα τα modules που χρησιμοποιω... ομως χωρις τα 3 module για το youtube δεν μπορω να χρησιμοποιησω πλεον την εφαρμογη ... (και το secure settings βολευει)

Μήνυμα

Μακαρι γιατι δοκιμασα οτι μπορουσα απο τα module που ηξερα και τιποτα...

Μήνυμα

οι 2 λυσεις που βρηκα ειναι τα : MIUI 8 Tweaks και MIUI tweaking Ομως και στο 1 πρεπει να γινει πληρωμη του Pro για προσβαση σε καποια βασικα χαρακτηριστικα και στο αλλο donation και επικοινωνια (αποστολη email για να σου στειλουν πισω το activation key) ωστε να μπορουν οι ρυθμισεις να αποθηκευτουν και να εφαρμοστουν μετα απο reboot. Αλλα ρωτησα κυριως αν υπαρχει καποιο δωρεαν module οπως το Gravity Box που να δουλευει και στο MIUI.

• Κατανοητο... αρα δεν εχει Pokemon Go για μενα γιατι το κινητο μου δεν το κανω stock για καμια εφαρμογη Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες.

• Και να φανταστώ ότι παρόλο που έχω δημιούργησε την "νεα" συσκευή βλέπει πάλι το su binary κ το framework.....

• Παιδες δεν ειμαι τεραστιος φαν αλλα μου ηρθε να κατεβασω το Pokemon Go (δεν σπουδαζω αρχαιολογια απλα ηθελα να το δω ) Παω λοιπον να ανοιξω την εφαρμογη και μου βγαζει το εξης μηνυμα : (εικονα βρισκεται συνημμενη κατω) ΓΙα να μην σας παιδευω εχω δοκιμασει τα εξης : -Δημιουργια λογαργιασμου Pokemon Trainer Club -Κρυψιμο root (rootcloak) -Αλλαγη DPI στο stock 440 -login με 2 διαφορετικους λογαργιασμους google -Second Space (δημιουργια νεας ψηφιακης συσκευης να το κατεβασω απο εκει και να παιξω απο…

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους. Πριν 3 μερες μου ηρθε το Redmi Pro και απο τοτε ακολουθησα ολους τους οδηγους και εγκατεστησα με βοηθεια μελων το MIui 8.2 XTRV Beta. Επειτα περασα το Xposed Framework για MIui και τα βασικα modules που χρησιμοποιω συχνα Secure Settings Youtube AdAway Youtube Background Playback Youtube Swipe To Seek Marshmallow Sd FIx (για το Titanium Backup) Αλλα επειδη το Miui Rom δεν με καλυπτει σε customization επιλογες (γιαυτο περασα και το nova launcher) θα ηθελα αν ξερατε καποιο modul…

• Συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση μου. Συναντησα το προβλημα με το wipe και λεει οτι δεν μπορει να κανει mount τα partition Διορθωση. Ως στοκος που ειμαι δεν προσεξα το "και κάνε Wipe->format->yes" συγγνωμη. Περναω τωρα το ρομ ειναι 14 % Ευχαριστω πολυ !

• Το κινητο ηρθε με κλειδωμενο bootloader (το τσεκαρα μεσω adb) και τον ξεκλειδωσα αλλα στο pc suite οταν παταω για να κανει recovery flash μου λεει οτι δεν μπορει να διαβασει τις πληροφοριες της συσκευης Τι κανω ? Διορθωση : Περασα αυτο το προβλημα αλλα δεν μπορω να κανω wipe πριν την εγκατασταση του ROM

• Παράθεση από stamatisv: “Μην αγχώνεσαι και με fake να έρθει όλα καλα, θα το περιποιηθούμε καταλλήλως ” χαχαχα το ελπίζω γιατί παρόλο που έχω εμπειρία με φλασάρισμα (Xperia X8 , Xperia SP , Samsung Galaxy S3 ) αγχώνομαι γιατί είναι το πρώτο μου κινητό με Mediatek chipset =============== Ιαν 27th 2017, 1:55pm =============== Παίδες επιτέλους έφτασε και φοράει Miui8 μάλλον του αλλάξανε λογισμικό οι κινέζοι... τέσπα απο κάτω σας στέλνω το about phone screenshot.

• Δομή του φόρουμ

ChristosS - - Τα Παράπονά σας

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να φανεί το σχόλιο μου αρνητικό. Είμαι ευγνώμον για το ότι υπάρχει αυτή η ελληνική κοινότητα και τόσο υλικό για κινητά και αντικείμενα που δεν είναι ευρέος διαδεδομένα άλλα καλά. Υπέροχοι οδηγοί και βοήθεια από τα μέλη αυτό μόνο αρκεί!

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ChristosS: “αλλά αυτά είναι υποθέσεις κυρίως. ” Αυτό ακριβώς ” Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα μου είπαν ότι θα μου στείλουν email με λεπτομέριες για το λογισμικό του κινητού το οποίο θα ποστάρω εδώ να ξέρετε πάνω κάτω με τι ρομ έρχονται τα κινητά από banggood

• Μπέρδεμα στο φλασάρισμα

ChristosS - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Έχω ήδη κάνει λογαργιασμό και έχω πάρει άδεια στον λογαργιασμό μου για ξεκλείδωμα του bootloader άρα μόνο να ποστάρω μια φώτο! Ελπίζω να έρθει με κλειδωμένο Bootloader πάντως γιατί έχω ακούσει άσχημα πράγματα για αυτά που έρχονται με ξεκλειδωμένο. Επίσης επειδή το πήρα από banggood υποθέτω ότι θα έρθει με την official china rom και με κλειδωμένο bootloader αλλά αυτά είναι υποθέσεις κυρίως.

• Μπέρδεμα στο φλασάρισμα

ChristosS - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλησπέρα Αύριο μεθαύριο θα φτάσει στα χέρια μου το Redmi Pro Θέλωντας να περάσω ελληνική ρομ μέσα έχω ξεκινήσει το διάβασμα εδώ και αρκετό καιρό στο φόρουμ αλλά έχω μπερδευτεί Για αρχή έχω διαβάσει αυτά αλλά και άλλους οδηγούς που βρήκα στο φόρουμ : Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Ξεκλείδωμα Bootloader Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Sticky Βα…