Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Και το έλεγα ο γκαντέμης "άσε μην κάνεις update θα πάθεις καμιά νίλα και θα τρέχεις". Μετά το αρχικο περασμα της ελληνικής dev πριν 6 μήνες δεν έκανα ποτέ update. Οπότε κατεβάζω σήμερα την 6.10.13, τσέκαρα και το md5sum και όλα κομπλέ. Έχω πάρει και τα backup μου. 1. Πέρασμα του zip rom στο internal space 2. Κλείσιμο συσκευής 3. Volume Up + power button -> Recovery -> TWRP 4. Wipe-> Advanced wipe -> dalivk/art cache + cache + data -> slide to wipe 5. Install-> επιλογή του zip -> slide του instal…

• Πέρνα τον Firefox και θα ησυχάσεις. Θα έχεις πλέον και συγχρονισμένο ήχο με το video στο youtube. Αρκετά αισθητό όταν παρακολουθείς κάποιον να δίνει συνέντευξη.

• Λοιπόν έχω μια εύλογη απορία. Έχω το redmi 3 και πριν μήνες όταν το ξεκλείδωσα πέρασα την ελληνική dev rom και μετά δεν ασχολήθηκα πάλι. Νομίζω ήρθε η ώρα να περάσω την πιο πρόσφατη. Η εύλογη απορία μου είναι πως ενδείκνυται να το κάνω; Πέρασμα από πάνω ή delete την παλιά; Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να κάνω delete την παλιά. Μπορείτε να μου πείτε ποια διαδικασία ακολουθώ; PS: Τώρα έχω την 6.4.21 Εννοείται θα πάρω τα κατάλληλα backup πρώτα. Υπάρχει τρόπος να κάνω backup και τα wifi passwords? -δεν …

• Παράθεση από Woodak: “Μια ερώτηση γιατί έχω λίγο χαθεί: Πιο οδηγό ακολουθούμε για Flash της ελληνικής που έχει εδώ όταν έχουμε Multi global Rom κλειδωμένη (από vickmall) Ρωτάω γιατί με αυτή την ROM και το sms από xiaomi να πάρεις , δεν ξεκλειδώνει, έχω δοκιμάσει κατευθείαν από upadate app τίποτα ” Δες παρόμοια ερώτηση στο μικρό thread μου: Νέος κάτοχος xiaomi, πολλές ερωτήσεις...

• Παράθεση από hammered: “Παιδιά έχω πρόβλημα. Σήμερα μου ήρθε το sms και ξεκλείδωσα τον bootloader. Έχω ήδη περασμένη την official dev rom περασμένη(6.4.21). Προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό αλλά το "adb devices" δεν μου δείχνει κάτι. Το miflash είναι εγκατεστημένο. Στο device manager των Windows που δείχνει το "Adb interface" και "Android" με κίτρινο θαυμαστικό. Φαίνεται να μην έχουν drivers. Του λέω να ψάξει εκεί που είναι το miflash εγκατεστημένο αλλά δεν βρίσκει drivers. Τι φταίει; Έχω Window…

• Παιδιά έχω πρόβλημα. Σήμερα μου ήρθε το sms και ξεκλείδωσα τον bootloader. Έχω ήδη περασμένη την official dev rom περασμένη(6.4.21). Προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό αλλά το "adb devices" δεν μου δείχνει κάτι. Το miflash είναι εγκατεστημένο. Στο device manager των Windows που δείχνει το "Adb interface" και "Android" με κίτρινο θαυμαστικό. Φαίνεται να μην έχουν drivers. Του λέω να ψάξει εκεί που είναι το miflash εγκατεστημένο αλλά δεν βρίσκει drivers. Τι φταίει; Έχω Windows 7 64bit.

• Αγορά redmi 3 pro, απορίες

hammered - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Πρώτα από όλα αποφάσισε τι θέλεις. Στο τίτλο γράφεις για "redmi note 3 pro" και στο κείμενο για "redmi 3 pro". Είναι 2 διαφορετικά κινητά.

• Δεν ξέρω αν είναι σχετικό αλλά στο changelog της τελευταίας greek dev rom (6.4.21): Παράθεση: “ Downloads Fixed - Downloads via 3rd party apps ” Link: [GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20)

• προβλημα με mi flash se fastboot

hammered - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από dikout: “αυτο που προσπαθησα να κανω ηταν να εγκαταστησω την fastboot stable rom την κινεζικη ετσι ωστε μετα να καταληξω se developer για να παω για ξεκλειδωμα .Το εκανα πριν μηνα περιπου σε δυο αλλες συσκευες ιδιες και ολα καλα ” Αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα. Δες την λύση το comment μου: Νέος κάτοχος xiaomi, πολλές ερωτήσεις...

• Παράθεση από kostasdom: “και πως βγαζω την δονηση απο τα πλήκτρα όταν γραφω μνμ??? (γίνομαι σπασκός αλλά δε ξέρω και πολλά) ευχαριστώ πολύ ” Πρέπει να το κάνεις από τις ρυθμίσεις του keyboard σου. Πάραδειγμα από την official dev rom: settings -> Additional Settings -> Language & input και στο "keyboard & input methods" διαλεξε το keyboard για να μπεις στις ρυθμίσεις του. Για παράδειγμα στο "google pinyin input" -> keyboard ->vibrate on keypress

• Παράθεση από blade_: “να ρωτησω κατι ακομα τα παλικαρια.για οποιον το πηρε από κινεζομαγαζο με την κλασσικη θηκη σιλινονης και δωρο tempered glass .δε το εχω βαλει ακομα και αναρωτιέμαι αν θα χωραει στη θηκη. ” Εγώ πήρα από vickmall και η δωρεάν θήκη είναι ακριβώς στα μέτρα του και έχει τα κουμπιά και τα κοψίματα εκεί που πρέπει. Το tempered glass δεν το έχω βάλει ακόμα.

• Παράθεση από hammered: “Πρόβλημα. Κατέβασα fastboot stable+dev από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum Κάνω τα βήματα και το miflash μου λέει ότι δεν βρίσκει το αρχείο "flash_all_except_storage.bat". Πάω κοιτάω στον φάκελο του rom και πράγματι δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. Υπάρχει αρχείο "flash_all_except_data_storage.bat" όμως. Το μετενομάζω και ξαναπατάω το κουμπί flash. Μετά από 2-3 δευτερόλεπτα το miflash μου λέει "remote: device is locked. Cannot flash images" Αυτό το κάνει και με stable και με de…

• Πρόβλημα. Κατέβασα fastboot stable+dev από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum Κάνω τα βήματα και το miflash μου λέει ότι δεν βρίσκει το αρχείο "flash_all_except_storage.bat". Πάω κοιτάω στον φάκελο του rom και πράγματι δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. Υπάρχει αρχείο "flash_all_except_data_storage.bat" όμως. Το μετενομάζω και ξαναπατάω το κουμπί flash. Μετά από 2-3 δευτερόλεπτα το miflash μου λέει "remote: device is locked. Cannot flash images" Αυτό το κάνει και με stable και με dev Τι στο καλό συμβαίνει;…

• Παράθεση: “Εγώ τι κάνω τώρα που έχω multilanguage rom; Έχετε οδηγίες; ” Παράθεση: “5. Διαβαζεις αυτον τον οδηγο και κυριως τα σχολια προς το τελος του thread Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) ” Μπορώ να περάσω κατευθείαν την official dev rom(fastboot) ή πρέπει οπωσδήποτε πρώτα να περάσω την stable (official fastboot); EDIT: Μήπως κατάλαβα λάθος από το link; Εφόσον έχω Multilanguage rom μπορώ να περάσω την stock μέσω miphone+fastboot official rom, σωστά;

• Είμαι νέος κάτοχος xiaomi συσκευής και μάλιστα του redmi 3. Δεν είμαι πρωτάρης στους υπολογιστές ή smartphone. Ωστόσο έχω πολλές απορίες για το πως να προχωρήσω, γιατί δεν μου αρέσουν οι περιορισμοί του redmi 3. Έχουμε και λέμε. Το αγόρασα από το vickmall και δυστυχώς είπα και έβαλαν το multilanguage rom. Νόμιζα ότι θα αρκεστώ στο rooting της συσκευής, αλλά θέλω να το ξεκλειδώσω ώστε να παίρνω τα τελευταία updates της ελληνικής MIUI rom και ύστερα αν υπάρξει δυνατότητα να περάσω CM. Έχω διαβάσει…