Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
Καλημέρα παιδιά.. Είχα ένα θέμα με το κινητό μας και δεν φόρτιζε γρήγορα. Τελικά ήταν θέμα καλωδιου. Μήπως ξέρετε που θα βρω στην Θεσσαλονίκη φθηνά καλώδια? Φυσικά οι μεγάλες εταιρίες δεν συμφέρουν καθώς τα έχουν πολύ ακριβά.. Και να ρωτήσω ήθελα για την χθεσινή ρομ. Την έβαλε κάνεις? Η προτελευταία που είχα βάλει είχε θέμα με την μπαταρία και με είχε αναγκάσει να γυρίσω στην πιο παλιά.
-
Καλημέρα παιδιά... Κάτοχος Redmi Prο (OMEGA). Η προηγούμενη Aρομα μου καταναλώνε μπαταρία. Εχουμε κάποια στοιχεία για την νέα ρομ. Όποιος την έβαλε ας απαντήσει. Ευχαριστώ....
-
Λοιπόν... Μέτρια κατανάλωση μπαταρίας. Η ελληνική εφαρμογή της xioami δεν μ ανοίγει συνδέσμους, και πρέπει να μπω από Explorer. Και εδώ και λίγες ώρες κολλάει η εφαρμογή του instagram και οδηγούμε σε αναγκαστική επανεκκίνηση του κινητού μου. Σε Redmi pro.
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ... Και εγώ το ίδιο έλεγα να κάνω...
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαΦοράω στο redmi μου, την xtrv-7.6.10. Για να συνεχίσω με aroma πρεπει να κάνω wipe cache ή συνεχίζω κανονικά με flash την aroma? =============== Οκτ 14th 2017, 2:25pm =============== Ρωτάω γιατι στην αρχική της νέας ρομ λέει αν έχετε ποιο παλια από την 7.6.25, πρέπει να κάνετε Factory reset.
-
Το post λέει για αναβάθμιση και στο redmi Pro (omega). Στο link του download γιατι λέει αναστολή?
-
Aroma στο Redmi Pro?
ΜήνυμαΣτην μπαταρία και στην εμφάνιση υπάρχει καμία διαφορά? Δώστε μας μια ιδέα?
-
Aroma στο Redmi Pro?
ΜήνυμαΘα βγει νομίζω αύριο η καινούρια άρωμα για το redmi pro. Θα δοκιμάσουμε και θ δούμε αν είναι οκ...
-
Aroma στο Redmi Pro?
ΜήνυμαΒλέπω πως σχεδον σε όλα τα μοντέλα η νέα ρομ υπάρχει. Σε εμάς γιατι όχι ακόμα. Τι το διαφορετικό έχουμε?
-
Γρηγορο αδειασμα μπαταριας
ΜήνυμαΌντως έχετε δίκιο... Το παρατήρησα και εγώ... Θα δούμε αύριο με την ενημέρωση..