Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Προσπαθησα να κανω αιτημα για ξεκλειδωμα της συσκευης, μου εστειλαν κωδικό, δεν επιβεβαιωθηε ποτε οτι το αιτημα εχει σταλει, και τωρα δεν προχωραει η διαδικασία και μου βγαζει κατι στα κινεζικα... Εντάξει απαράδεκτα πράγματα.. ουτε προγραμματιστής είμαι, ουτε ειδικός κινητών... Σας ευχαριστω για τη βοηθεια =============== Αυγ 8th 2017, 10:54pm =============== Oύτε αίτημα για unlock δεν μπορώ να ολοκληρώσω, βγάζει κατι στα Κινεζικά...
-
Ναι το έχω καταλάβει ότι πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγο.. Προσπάθησα στο παρελθόν αλλά δεν τα κατάφερα απ τα αρχικά βήματα.. Ειμαι ψιλοάσχετος με αυτά.. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει, επι προσωπικού ή καποιο κατάστημα που μπορω να αφήσω το κινητό;;
-
Καλησπέρα σας. Έχω αγοράσει το κινητό απ τον Ιανουάριο , έχω προσπαθήσει να κάνω αυτά που γράφετε στους οδηγούς και δεν τα έχω καταφέρει. Αντιμετωπίζω και ορισμένα προβλήματα (κρασαρει μερικές φορές, ιοί, υπερθέρμανση) και δεν μπορώ να αναβαθμίζω το λογισμικό.. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί είμαι στα όρια να πάρω καινούριο..
-
Καλημέρα. Αγόρασα πριν ένα μήνα το redmi note 4 απ το e shop με global rom και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα. 1) Έχει κάνει restart 4-5 φορές 2) Το ξυπνητήρι όσες φορές το έχω βάλει να χτυπήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν χτυπάει. Το κινητό παραμένει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αν το βάλω όμως στα επόμενα 10 λεπτά χτυπάει κανονικά. 3) Δεν μου έχει κάνει κανένα update το λογισμικό μέσω της εφαρμογής. 4) Έχω εγκαταστήσει το nova launcher και και ενώ το έχω ορίσει ως αρχικό launcher…