Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ευχαριστω πολυ παιδια. ειμαι εντελως ασχετος απο αυτα, σορρυ αν σας κουραζω.

• Που μπορω να δω ιδιες φωτο με αυτο που λες? Μπηκα στο link π εβαλες αλλα δεν βλεπω αλλες φωτογραφιες...

• @NasDriver αυτο το βρισκω στις ρυθμισεις λογικα του κινητου? "About Phone"? αν κ νομιζω με ειπαν "Stable Global"? κατι τετοιο.

• NasDriver εσενα σ'αγαπω. το παραγγειλα σημερα τελικα απο την "Placemall" οι πιο εξυπηρετικοι κατα την αποψη μου, απο ολους τους αλλους. σε χρυσο το πηρα κ με ειπαν θα ερθει απο γερμανια. δεν θα εχει ελληνικο μενου αλλα μου ειπαν μπορω να διαλεξω για 2η γλωσσα την εληνικη? κατι τετοιο δεν πολυ καταλαβα. Κωδικός Προϊόντος: 961003-104550 δες και πες με. κατι για Stable με ειπε αλαλ δεν πολυ καταλαβα

• Παράθεση από ecsalos: “Παράθεση από Xiaomiakias: “πια να παρω λοιπον? ” φιλε μου καλως ηρθες!εγω θα σου προτεινα την πρωτη επιλογη σαν καλυτερη δηλ. Global Stable γιατι και εγω ετσι το πηρα το κινητο, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα εχω ελληνικα στα μηνυματα, facebook messenger και οτι αλλο χρειαζετε πληκτρολογιο. απλα το μενου του ειναι αγγλικο. χωρις διαφημισεις και χωρις κινεζικα apps αν δεν σου αρεσει φυσικα μπορεις να το αλλαξεις το μενου με ελληνικο, ακολουθοντας τον οδηγο που υπαρχει εδω…

• Λοιπον αυριο θα παραγγειλω το κινητο αλλα εχω μερικες αποριες. ξερω ΟΛΑ αυτα για τις Rom, για το αγγλικο μενου κτλπ. αλλα θελω να ρωτησω, εχω βρει 2 κατατσηματα ηλεκτρονικα κ το ενα εχει την Global Version κ το αλλο εχει την Ελληνικη που σιγουρα δεν ειναι Official. Πια λετε εσεις να παρω? αν παρω αυτη με την ελληνικη πειραζει? θα με βγαλει καπου προβλημα στην πορεια? δεν θελω να το καιω το κιν γενικα, μουσικουλα κ καλες φωτο αυτα....αλλα διαβαζα επεισης απο ενα ηελκτρονικο (ελληνικο) site της δι…

• Καλησπερα σας παιδια, δεν ξερω αν κολλαει σε αυτο το ποστ αυτο που θελω να ρωτησω αλλα θα το ρωτησω! Λοιπον αυριο θα παραγγειλω το κινητο αλλα εχω μερικες αποριες. ξερω ΟΛΑ αυτα για τις Rom, για το αγγλικο μενου κτλπ. αλλα θελω να ρωτησω, εχω βρει 2 κατατσηματα ηλεκτρονικα κ το ενα εχει την Global Version κ το αλλο εχει την Ελληνικη που σιγουρα δεν ειναι Official. Πια λετε εσεις να παρω? αν παρω αυτη με την ελληνικη πειραζει? θα με βγαλει καπου προβλημα στην πορεια? δεν θελω να το καιω το κιν γε…