Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 80.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vaggostrik: “Καλημέρα! Εγώ πάντως βαρέθηκα με τα ξεκλειδώματα κλπ..... Αν και θέλω να βάλω την Ελληνική ρομ δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Και έχω και 2 μέρες περίπου που μου κάνει κόλπα η ρομ από το vickmall! ” Ακολούθησε πιστά αυτόν τον οδηγό για να περάσεις μιά Developer ROM και να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου. => [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” μηπως μπορουμε ν…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από StathisSe: “Παιδια πηρα αδεια για ξεκλειδωμα..εβαλα την dev.. ανοιγω το προγραμμα unlock tool.. αλλα δεν μου κανει συνδεση..βγαζει network error. Εχει κανεις καμια ιδεα αν κανω κατι λαθος?? ” πρεπει να χουν πεσει οι σερβερς..ουτε το λινκ για να κατεβασεις το mi unlock δουλευει. εχουν γινει παρομοια ποστ στο αγγλικο φορουμ
-
Παράθεση από akefaloskavalaris: “Έχει δοκιμάσει κάποιος root με αυτόν τον τρόπο; Είναι ok; Σχεδόν πάντα οι εγκεκριμένες λύσεις του επίσημου φόρουμ είναι τέλειες, αλλά καλού κακού ρωτάω. How to Root Xiaomi Redmi 3 without PC & unlock Bootloader - 100% OK - Redmi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Το ρωτάω γιατί δεν θέλω να αλλάξω την stable ROM που έχω, θέλω απλά να καθαρίσω από κάθε τι κινέζικο, και να εγκαταστήσω apps που χρειάζονται root. ” δοκιμασα πριν λιγο τον οδηγο εδω: link και ειμαι ρουτ πλε…
-
Οδηγός flash νέας ROM στο REDMI 3 χωρίς την ανάγκη ξεκλειδώματος του bootloader
MetzeloS - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜολις δοκιμασα και γω τον οδηγο.. για την ωρα φαινεται μια χαρα
-
τελικα με local backup τα εφερα στη νεα συσκευη και συγχρονισαν ακομα και τα ξυπνητηρια! Χτυπουσαν ταυτοχρονα το πρωι αχαχχαχα Ευχαριστω για τις πληροφοριες
-
Γνωριζει καποιος αν μπορεις να κανεις συγχρονισμο μεταξυ 2 συσκευων Xiaomi? Αν συνδεσω 2η συσκευη με τον υπαρχων λογαριασμο μου θα συγχρονισουν οι εφαρμογες (που εχω στην 1 -> στη 2η συσκευη) ?
-
Παράθεση από marinos94: “παιδια καλησπερα μια βοηθεια αν μπορειτε Για να κανω upgrade απο recovery ποια wipes θελει? Ευχαριστώ ” Πλεον κανει το σκριπτακι τα wipes που χρειαζονται. Εσυ απλα τρεχεις το update
-
Καταχώρηση αγγελίας.
ΜήνυμαΕγω εφτασα 31 και ακομα δε βλεπω πως μπορω να βαλω αγγελια ΥΓ. Μολις ανοιξε! Στα 32 ηταν τελικα
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαενα παλιο δικο μου τη μερα που επιασα το RedmiNote2 prime 32GB στα χερια μου
-
Παράθεση από lizardous: “Ευχαριστουμε πολυ παιδια! Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι συγκριτικα με την προηγουμενη rom στο note 2 ειναι οτι μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την ιδια χρηση που εκανα... ” πριν ειχες την .10 ? Γιατι εγω νομιζω το αντιθετο για την ιδια συσκευη :Ρ
-
Συγχαρητηρια!!!
-
παλιουκοοουυυριτσοοουυυ
-
Ευχαριστημενος μονο με 1 μερα χρησης αλλα ειναι σιγουρα καλυτερη απο την 6.3.10 που ειχα πριν και απλα μου επινε τη μπαταρια. note 2 prime
-
μολις την εριξα και γω την ψηφο μου λοιπον ευχαριστω για τις συμβουλες
-
Την εχω δουλεψει καμια βδομαδα τη ρομ και δε συναντησα καποιο προβλημα. Το προβλημα που ειχα κ γω στο ξεκλειδωμα δεν υπαρχει πλεον. Παροτι δεν αλλαζω ρομ αρκετα συχνα και βασιζομαι στις ψηφους του φορουμ οταν το κανω, θα παραδεχτω πως δεν εχω ψηφισει ποτε γιατι δεν ξερω τι ακριβως τεσταρετε για να εκφρασετε μια γνωμη. Αυτο για την απορια του mixaliscy
-
καλη επιτυχια!! Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Eυχαριστω πολυ..με μια επανεκκινηση κ καθαρισμο εφτιαξε!! Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από MetzeloS: “Παιδες απο ποια εκδοση εχει μπει το search στο notifications ; Γινεται να απενεργοποιηθει; Εχει κατι κινεζικα! ” Εγώ στο Note Pro γιατί το βλέπω στα ελληνικά!? ” Γιατι εγω εχω βαλει αγγλικα