Έδω, ψάρευα σκώληξ.... Edit: ο άλλος ο ανέκδοτος αρχισκώληκας ο @demakhs έβαλε και εικόνα στην υπογραφή με καρδούλα ο γλυκούλης ; Eκεί με την καρδούλα διάβασα Σκωλίκας. Μου θύμισε ανέκδοτο με τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα...:) Μήπως είναι ποντιακό σκώληξ;
Παράθεση από Alex_MLT: “Μαλιστα, μαλιστα..2-3 μερούλες έλειψα και μου βάλατε 50 σελίδες να διαβασω. Ούτε για μάστερ σκουληκολογίας να έδινα δεν θα είχε τόσο διάβασμα.. ” Άστα, εγώ που είμαι σχεδόν off κάνα μήνα, πάω για phd
Νομίζω το είδα σε έναν φίλο σε άλλη συσκευή σε μια καφετέρια, απλά του είχα κάνει uninstall το συγκεκριμένο app και σταμάτησε. Προφανώς θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε update της ROM γιατί θα ξαναμπαίνει. Είχα δοκιμάσει να του κάνω clean τα app data και cache και δεν λύθηκε. Δεν είχα χρόνο για να το ψάξω παραπάνω ή για κανένα factory reset.
Δεν έχουν βγάλει official nougat για το pro και δεν βλέπω φώς στο να βγάλουν κάποια στιγμή, αν και το αφήνουν ανοιχτό.. Ίσως αν και το PRO 2 βγεί με Mediatek να υπάρχει μεγαλύτερη ελπίδα. Προς το παρόν υπάρχει αυτή η custom έκδοση [Nougat] First alpha of CM14.1 for the Redmi Pro - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ή οποία όπως θα δείς είναι σε πρώιμο στάδιο και όχι για χρήση. Το πολύ πολύ να φτιάξουμε καμμιά δικιά μας
Δοκίμασε να κάνεις ένα rotate το κινητό να δείς αν παραμένουν στο ίδιο σημείο. Αν ναι, και απο την περιγραφή σου μου μοιάζει για το κλασσικό πρόβλημα των AMOLED , screen burn in. Αυτό είναι καθαρά θέμα hardware και λύνεται μόνο με αλλαγή οθόνης. Μπορείς να δοκιμάσεις το AMOLED Burn-in Fixer απο το google play , το οποίο προσπαθεί να "κρύψει" το πρόβλημα , διάβασε εδώ How to fix AMOLED burn-in on Android displays - AndroidPIT . Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα samsung s3 και απο τότε αποφεύγω να έχω …
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508