Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
αποριες για το mi3
ΜήνυμαΚαλημερα!Το root το έφτιαξα φλασαροντας το su-update απο recovery και έχω κανονικά superuser!θα μπορω να παιρνω ota updates αυτο δεν χαλασε ετσι?ήχο κλήσης σε mp3 ,πως μπορω να βάλω και επίσης πως ταξινομω αλφαβητικά τις εφαρμογές εκτός απο τον να φτιαξω φακελους!
-
αποριες για το mi3
Μήνυμαπαιδια καλησπερα!ειναι πιθανο μετα απο την αναβαθμιση σε 4.9.26 αφου πρωτα περασα την 4.18.22 να χαθει το ρουτ και αν ναι τι θα κανω για να το επαναφερω?επισης πως μπορω να ταξινομησω αλφαβητικα τις εφαρμογες και κατι τελευταιο οταν παταω το πληκτρο και μου δειχνει τις ενεργες εφαρμογες γινεται να τς κανει μικρογραφια οπως πχ sta samsung,lg κλπ!mp3 για ήχο κλήσης γιατί δεν μπορω να βάλω? !ευχαριστω εκ των προτρτων γισ τις απαντησεις σας!
-
Ωραία κατεβάζω τις full rom ετσι?Την.4.8.22 και την 4.9.26 τις περνάω μέσα στο κινητό,κάνω αυτά με το usb debugging και unknown sources πρώτα και τις περνάω μέσω updater πρώτα την 4.8.22 κάνω reboot Και μετά την 4.9.26 και είμαι ετοιμος?Μετά θα παίρνω τα ota updates αυτόματα έτσι και θα έχω και root Και κανονικό recovery?
-
Λοιπόν παιδιά έχει αυτό που παρέλαβα σήμερα κανονικά και updater Και play store!περνάω την ελληνική κατεβάζοντας την και χρησιμοποιώντας τον updater Χωρίς μετονομασία ή είναι καλύτερο να την περάσω μετονομάζοντας την μέσω mi recovery Για να σβηστούν και τυχόν κινεζιες αν και δεν είδα καμια!Ευχαριστώ για την βοήθεια!
-
Παράθεση από alonso_7: “Επίσης ανοίγοντας το sim tray είχε μέσα ένα.δικό του ανταπτορα που είναι σαν περίγραμμα που απομένει από κάρτα σιμ άμα την κόψεις και.εκεί.έβαλα τη δικιά μου και.εφαρμόζει τέλεια στο.sim. tray Δεν.περισσεύει κλείνει κανονικά και δεν μαγκωνει!τσέκαρα επίσης το imei και είναι όλα οκ!το βράδυ θα δω και με ποιον τρόπο θα περάσω την ελληνική rom Γιατί τώρα είμαι δουλειά και δεν το άνοιξα πλήρως να δω τι έχει μεσα(updater ή mi recovery!”
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Xiaomishop Διεύθυνσή της επιχείρησης: www.xiaomishop. com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi3 64gb White Ημερομηνία αγοράς: 29/09/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : 10 αριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 5 μερες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) : δεν το χρειαστηκα (ευτυχως) Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : αψογοι κανενα παραπονο,συσκευασία πολύ προσεγμένη με 4 δωρακια(θήκη,screen.protector, πενακι Και φορτιστή αυτοκινήτ…
-
Μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα link με τις οδηγίες του δεύτερου οδηγού και θα τις ακολουθήσω κατά γράμμα οπότε Μην ανησυχείς με custom Rom και flasharismata παλεύω συνέχεια τα τελευταια Χρόνια όντας κάτοχος note 2 και LG g2 απλά είναι η Πρώτη φορά που βάζω miui και μου φαίνεται εντυπωσιακά εύκολος ο τρόπος εγκατάστασης της!