Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Τέλος πάντων, γενικότερα ΜΗΝ έχετε την οθόνη του Pro σε φούλ φωτεινότητα, περισσότερο από ότι χρειάζεται. Πχ. Αν βρίσκεστε στον ήλιο. Το έχω δει και σε Samsung AMOLED αυτό το πρόβλημα, εμφανίζεται σε όποιους έχουν στατικές εικόνες στην οθόνη (όπως το FB) για μεγάλο διαστημα. Και η οθόνη του Pro δεν είναι και από τις καλύτερες ποιοτικά.” Μόλις το είδα και εγώ στο δικό μου Redmi Pro. Με μόνιμα μαύρο φόντο, αυτόματη φωτεινότητα και πάντα στο 70-80% , με tempered glass (αν πα…
-
Πέρασα την 8.5.2.0 με update απο μια παλαιότερη stable που είχα. Εχω ενα θέμα όμως: b97c70ba7fb30fc1e65486b5a9c2a162.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Ξαναμπές στο twrp με VOL + και power on και συνέχισε απο τα βήματα που παρέλειψες” Ευχαριστώ πολύ, αυτή ηταν η λύση, όλα καλά πλέον Απολαμβάνω την ROM! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Kαλησπέρα σε όλους, προσπάθησα να βάλω την ελληνική ROM στο Redmi Pro μου αλλά κάπου έκανα μια βλακεία και κόλλησε το κινητό. Συγκεκριμένα στο βήμα που έλεγε : Αφού λοιπόν μπούμε στο κεντρικό μενού προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset! Πάμε δηλαδή Wipe->Advanced Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Dalvik / Art Cache + Data + Cache) όπως βλέπουμε και στο παρακάτω spoiler, για να αποφύγετε το BootLoop. Το παρέλειψα και προσπάθησα να κάνω install την ROM, την οποία δεν μου την εμφάνιζε στην internal memory και π…
-
Εβαλα απο το απόγευμα να αποθηκεύει τις φωτογραφίες σε internal storage. Να αλλάξω παλι σε μερικές μέρες να βάλω SD; Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις βρω αν έχουν διαγραφεί; Ευχαριστώ! Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους, έχω ενα μικρό θέμα με την Κάμερα και τις φωτο που έχω τραβήξει και δεν τις βρίσκω. Χτες το πρωί προσπαθούσα να βγάλω φωτό αλλά δεν τις αποθήκευε στο Gallery, σαν να μην τις έβγαζα δηλαδή. Κάνω ενα restart το κινητό και όλα καλά. Σήμερα βγάζω κάποιες φωτογραφίες, τις βλέπω, όλα καλά. Γυρνώντας σπίτι , ανοίγω την Gallery, πουθενά οι φωτογραφιες. Είχα ενεργοποιημένο το Mi Cloud αν αυτό παίζει ρόλο και έχω επιλέξει να αποθηκεύονται στην SD , την οποία την είχα και παλαιότερα σε ά…
-
Συνέχεια αποριών: •Πήρα το Χ20 32gb απο vickmall. Ζήτησα official με play store. Στο version λέει MIUI 8.1 | Stable 8.1.2.0 (MHQCNDI). Το μοναδικό θέμα που με ενοχλεί είναι η γραμματοσειρά που δεν υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά ειδικά στο Facebook. Αλλάζει κάπως; Δοκίμασα με μια λύση που έλεγε για εγγραφή σε designers mode κλπ αλλά περιμένω ακόμη. •Ποιές είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην Camera; Sharpness, saturation κλπ στο Medium; Aνεβασα το Picture quality …