Καλήμερα και κάλο σαββατοκύριακο! έχω μια απορία σχετικά με την ελληνική stable rom 7.3.2.0 είναι η μεταφρασμένη επίσημη stable rom της μαμάς xiaomi ? και αν ναι στο site της χιαομι έχει βγει νέα version 7.3.6.0 πότε θα έχουμε την ελληνική version της στο forum ?
αντιμετωπιζω προβλημα με τις ειδοποιησεις σε messenger instagram facebook viber whatsapp δεν τις εμφανιζει να πω η εκδοση της ρομ ειναι η τελευταια chinesse dev γιατι περιμενω να μου δωσουν εγκριση να το ξεκλειδωσω και να βαλω την ελληνικη !
αν εβαζα στο xiaomi μου λογαριασμο ενος φιλου που του εχουν δωσει εγκριση για ξεκλειδωμα στο δικο του xiaomi θα μπορουσε να το ξεκλειδωσει ? και αν ναι μετα εγω σε αυτη την συσκευει θα μπορουσα να βαλω τον δικο μου λογαριασμο της χιαομι ?
καλησπερα και απο εμενα !!! εχετε κανει πολυ καλη δουλεια ακομα δεν εχω αγορασει καποιο smartphone xiaomi αλλα ειμαι αναμεσα στο xiaomi mi 5 και στο note 3 pro να αγορασω
Καλησπερα σας ειμαι νεο μελος και θελω να ρωτησω σχετικα με το smartphone αυτο τι γινετε με τις Roms τι συμαινει dev εκδοση τι stable και τι official ? επισης θελω να σας πω με ενδιαφερει αυτο το κινητο και θα το αγορασω απο vickmall . αυτο που θελω να μαθω ειναι τισ διαφορες των rom και με ποια εκδοση να το παρω απο το vickmall με official η custom ?