Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.

• George Kaggelaris τι ρομ έχω; δεν είναι η stable global? επίσης όλα αυτά τι είναι που αναφερεις; ειμαι λιγο εως πολύ αρχαριος...

• Καλησπέρα παιδιά , χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω στην κατοχή μου το xiaomi mi5s . Θέλω να περάσω την ελληνική ρομ γιατί εδώ και 2 μήνες σχεδόν είμαι με τα αγγλικά και βαρέθηκα. Όμως στις επιλογές developer options δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή oem unlock. Γιατί; Ανεβάζω και φωτογραφίες για να δείτε τα στοιχεία του κινητού μου.

• Θα μου δώσουν refund 15usd τελικά.

• θα τους γράψω αύριο μήνυμα , καθώς περιμένω μια απάντηση. Σας ευχαριστώ παιδιά . Θα σας ενημερώσω για ότι γίνει. Αλλά γιατί χάλασε έτσι στα ξαφνικά; μου κάνει εντύπωση.

• Μου είπαν να μου δώσουν 15usd. Το θέμα είναι πως αν τους πω ναι , θα μου χαθεί η εγγύηση του κινητου;

• Παιδιά καλησπέρα , έχω καινούριο xiaomi mi5s . Το αγόρασα από gearbest , και προχθές καθώς φόρτιζε ( με αντάπτορα ) σταμάτησε στο 67% . Άλλαξα το usb type c , άλλαξα και τον αντάπτορα για τον φορτιστή τίποτα. Είναι dead. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι 1)πως γίνεται αυτό; 2 εβδομάδες κινητό και δεν το έχω φορτίσει αρκετές φορές. 2)Έστειλα μήνυμα στο gearbest και δεν μου δίνουν άλλον φορτιστή γιa το κινητό μου. Τους είπα ότι θα ανοίξω claim στην paypal λόγω του ότι έχω 1 χρόνο εγγύηση και μου κάνο…

• Αθήνα μένω

• η αληθεια ειναι πως δεν μπορώ να καταφερω να μπω στo twrp.. κανω ολες τις διαδικασιες και μολις παταω fastboot oem unlock μετά επιλέγω yes στο τάμπλετ και μετά γράφω την εντολή με το twrpimg και πατάω το volume up ταυτοχρονα με την εντολη fastboot reboot με πεταει στο bootloader 03 error..

• XiaoMi Mi Pad 2 16GB ΜΠΑΤΑΡΙΑ

vasileios26 - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά και πάλι . Κάτοχος xiaomi mipad 2 . Διαπίστωσα σήμερα πως καθώς το φορτίζω ( κλειστό το τάμπλετ ) πάτησα το κουμπάκι στο πλαι ( turn off/on ) για να δω σε τι ποσοστό βρίσκεται η μπαταρία καθώς φορτίζει κανά 1,5 ώρα. Βλέπω πως είναι στο 77% και λέω μια χαρά. Μετά από 5 λεπτά ακριβώς ξαναπατάω το κουμπάκι για να δω ξανά που είναι το ποσοστό φόρτισης του. Και παρατηρώ πως μου έδειχνε 100% ! Λέω εδώ παίζει να έχει θέμα... Αποσυνδέω το καλώδιο usb και το ξαναβάζω για φόρτιση. Μου έδε…

• πως το έφτιαξες τελικά;

• Καλησπέρα σας , μπορούμε να βρεθούμε σε κάποιο σημείο να το δείτε κι εσείς για την θερμοκρασία περισσότερο; Πιάνει μέχρι και 60 βαθμούς και καίγεται κυριολεκτικά . Τι μπορώ να κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις; =============== Απρ 3rd 2017, 3:36pm =============== επισης πόση ώρα διαρκεί η μπαταρία με φουλ χρήση? =============== Απρ 3rd 2017, 3:45pm =============== και εδώ μία φωτο με τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή. Μόλις τ ανοίγω τ τάμπλετ εκεί κυμαίνεται και όταν ανοίγω εφαρμογές ανεβαίνει.

• Παιδιά καλημέρα , δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα απλά έχω φρικάρει λίγο... Πήρα πρόσφατα από Gearbest Xiaomi mipad 2 . Έβαλα την stable china 8.2.0.1 και εδώ και 2 μέρες τώρα το τάμπλετ ανεβάζει θερμοκρασίες μέχρι και 60!! Τι θα κάνω;;; Ανοίγω ένα απλό παιχνίδι να παίξω ( έχω ένα παλιό sony που το παίζει το συγκεκριμένο σφαίρα ) και πιάνει από 36 θερμοκρασία 60! Το πίσω μέρος βράζει και γενικά οι θερμοκρασίες του κυμαίνονται από 45 έως 57 με μια απλή χρήση. Τι να κάνω; Παρακαλώ πείτε μου λύ…

• Καλησπέρα παιδιά μπορεί να υπάρξει ένα βιντεάκι στον οδηγό; Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ εμάς τους πιο αρχάριους. Σας ευχαριστώ.

• Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε! Οι κινέζοι μας τρολλάρουν; Xiaomi Mi Pad 3 128GB Tablet PC - Silver

• Ναι συγγνώμη το miflash unlock 1.1 Ναι 2 φορές μέσω cmd και έδειχνε ότι είναι true.. Οπότε τι κάνω τώρα; Φοβάμαι να προχωρήσω γιατί 1)έκανα αίτηση για unlock bl και δεν έλαβα απάντηση εδώ και 10μέρες 2)Φοβάμαι μην γίνει κανά bricked . Καμιά βοήθεια; Επίσης χάνεται η εγγύηση τώρα που ο bl είναι unlocked?

• Καλησπέρα Demakhs!! Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλες!! Αρχικά να πω ( να γράψω βασικά ) πως θεώρησα ότι έχω fake rom από εδώ --> What MIUI am I running (unofficial ROM)? [SOLVED] - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Εν συνεχεία , έκανα αυτά που μου έγραψες. Πήγα και τσέκαρα αν ο bl είναι κλειδωμένος ή οχι. Στην αρχή ( με την διαδικασία των cmd και των εντολών ) μου έδειξε False . Και λέω α οκ είναι κλειδωμένος. Τραβώντας το usb από την θύρα του pc βλέπω πως το κινητό δεν …

• Καλησπέρα σας παιδιά , μου ήρθε χθες από Gearbest το μαύρο Xiaomi mi5 . Παρατήρησα πως η έκδοση που ήρθε είναι η : "7.6.11.0 (MAACNDB)|Stable " . Επομένως απ΄όσα έχω διαβάσει από το φόρουμ σας είναι "Fake rom". Τα μάτια μου έχουν κοκκινίσει από τις άπειρες ώρες διαβάσματος για το τι να κάνω αλλά δεν μπορώ να τα βάλω σε μια σειρά καθώς διαβάζω από εδώ , από εκεί και τελικά δεν καταλήγω κάπου. Συγχωρέστε με αν υπάρχει παρόμοιο θέμα και αν νομίζετε πως πρέπει να διαγραφεί το topic κάντε το. Τα βήμα…

• Εγώ θέλω να έχω την εγγύηση μου. Γίνεται ; Γιατί διάβασα στο ξένο blog πως γίνεται αλλά θα πρέπει να κλειδώσεις το bl και να βάλεις την ρομ που σου ήρθε. Εσείς από εδώ στο blog τι ξέρετε σχετικά με την εγγύηση; Χάνεται; γιατί είναι λίγο παράλογο να παίρνεις "άδεια" από την εταιρία Xiaomi για ξεκλείδωμα και φλασάρισμα και από την άλλη να χάνεται η εγγύηση.

• Παιδιά καλησπέρα σας . Αυτό είναι το 1ο μήνυμα που γράφω στο site σας και ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία σας! -Είμαι τελείως άσχετος με Roms και γενικά γνωρίζω ελάχιστα όσον αφορά μια διαδικασία αλλαγής ρομ σε κινητό. Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι το εξής : Σήμερα , 10.11.16 έκανα αγορά του mi5 3gb/32gb μαύρο από Gearbest. Στα χαρακτηριστικά του κινητού έγραφε MIUI 7 και με 6.0 Android. Επίσης ακριβώς από κάτω είχε αυτό " This Android/Windows device is designed to function specifically wi…