Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 102.
-
Παράθεση από iraclis: “Οχι,δε ρωτάω αυτό.Android 9 έχει,από την μάνα του. Ρωτάω αν μπορώ,αν γίνετε χωρίς προβλήματα,να περάσω android one (λέγεται και pure androidαν δε κάνω λάθος). Καθαρό google,χωρίς περιττές εφαρμογές από miui και άλλες π@π@τζες..... ” Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις την pixel experience rom,ειναι stock android,την εχω και την χρησιμοποιω εδω και εναν μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. forum.xda-developers.com/poco-…pixel-experience-t3857076 Επίσης για stock android rom μπορεις…
-
Παράθεση από kaikas: “Καλημέρα στην παρέα λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Έχω περασμένη την δική μας την ελληνική και το πρόβλημα μου είναι ότι κάνω εγκατάσταση το pocemon go για το γιο μου ενώ ξεκίνησε κανονικά την πρώτη φορά μετά μου λέει ότι δεν είναι συμβατό το OS μου. Έχετε καμιά ιδέα γιατί ο μικρός θα με "φαΐ"! ” Ποια rom πέρασες; Γιατί εγώ με τις dev δεν έχω κανένα θέμα με το pokemon go.
-
Παράθεση από drivth: “Επανεκκίνηση στο κινητό, ξανά σε fastboot mode και μετά δώσε την εγκατάσταση. ” το εκανα,μπηκε fastboot εκανα το βημα με την εγκατασταση μου εγραψε κομπλε το pc και μετα παω στο επομενο να bootαρει στην twrp και εχει μεινει η οθονη μαυρη,και δεν κανει τιποτα edit: πατησα παρατεταμενα το power και μετα με τον συνδιασμο των κουμπιων μπηκε twrp στην επισημη,απο εκει και περα για αναβαθμιση απλα της rom κανω μονο install;
-
Παράθεση από drivth: “Μα είσαι ρε recovery mode. Βάλε το κινητό σε fastboot mode. ” Σορρυ,γιου χαβ ε ποιντ. Λοιπον,εκανα το πρωτο σκελος,απο fastboot μπηκε στην επισημη twrp χωρις κωδικο,και απο εκει και περα παταω fastboot flash recovery twrp.img και μενει στο σημειο οπως πανω "waiting for any device"
-
Παράθεση από drivth: “Κατέβασε το επίσημο, βάλε fastboot το κινητό και κάνε ένα fastboot boot twrp.img να δεις ότι θα κάνει decrypt και αν ναι τότε δώσε fastboot flash recovery twrp.img και στη συνέχεια fastboot boot twrp.img για να μπει. Εννοείται ότι θα το έχεις μετονομάσει σε twrp το αρχείο. ” δεν ψηνεται,το κινητο εχει μεινει στην εισαγωγη του κωδικου στην twrp και απο τον υπολογιστη εχει μεινει εδω:
-
Παράθεση από drivth: “Λοιπόν παιδιά ακούστε. Εγώ χρησιμοποιώ την Dev ROM από EU. Έτσι μου μένουν οι ειδοποιήσεις. Η ελληνική που βασίζεται εκεί θαρρώ πως θα έχει την ίδια συμπεριφορά. Η γραμματοσειρά είναι η Google sans, την έχω σε mtz αρχείο. Στην EU ROM που έχω, τα θέματα ουσιαστικά είναι ξεκλειδωτα και με αφήνει να προσθέσω γραμματοσειρές. ” εγω εχω την ελληνικη την dev οποτε και εμενα τα θεματα ειναι ανοιχτα και μπορω να κανω τσαχπινιες,οποτε αν σου ειναι ευκολο μπορεις να στειλεις το αρχειο…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλημέρα,εχω στο mirouter κινεζικη rom και προχθες πηρε update σε 2.26.39 και απο τοτε εχουν χαλασει τα παντα,η εφαρμογη στο κινητο δεν δουλευει,στο interface απο τον υπολογιστη δεν μπαινει (αργει να μπει και οταν μπαινει,οτι παει να κανει πεταει error 502) και αλλα τετοια κουλα,αντιμετωπιζει καποιος αλλος παρομοια προβληματα; Μηπως υπαρχει link απο την αμεσως προηγουμενη rom για να την περασω;
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Γεια, η 2.26.39 εχει Κινέζικο ιντερφέις μόνο? ” Ναι
-
Παιδια καλησπερα,ευτυχισμένος κατοχος poco εδω και 1 μηνα,και σκεφτομαι πως ηρθε η ωρα να το ξεκλειδωσω να περασω την dev,αλλα οταν παω στις προσθετες ρυθμίσεις στην κατασταση mi ξεκλειδωματος να κανω προσθηκη λογαριασμου και συσκευης μου λεει πως δεν ειναι δυνατη η επαληθευση,ενω η συσκευη εχει τον λογαριασμο μου περασμενο κανονικα και η sim ειναι ενεργοποιημενη,εχετε καμια ιδεα τι να κανω;