Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 102.
-
Παράθεση από NasDriver: “Η fadtboot rom κάνει πλήρη διαγραφή και στήσιμο των partition από την αρχή. Μην τα μπλέκεις με τις επιλογές του twrp Μπορείς να βάλεις stable or developer για αρχή, αφού μπει από ίδια κατηγορία, global stable ---> global developer και το αντίστροφο, μπορείς να κάνεις αλλαγή από το updater της συσκευής ” Οπότε δοκιμαστικά θα βάλω dev miui 10 rom,και μετά αν θέλω stable θα πρέπει μέσω miflash να κάνω την διαδικασία αυτή για να πάω miui 9. Και στις 2 περιπτώσεις,θα σβηστούν…
-
Παράθεση από amavroudis: “Μπορείς να τα κρατήσεις τα δεδομένα, δεν ενδείκνυται. Κοίτα στο miflash κάτω δεξιά τις διάφορες επιλογές που σου δίνει. Καλό θα ήταν να μη κλειδώσεις. Μετά θα θέλει πάλι ξεκλείδωμα... Πισωγυρισματα δεν θα μπορέσεις να κάνεις. Από 10 σε 9 δεν θα σε αφήσει να πας. Miflash με fastboot πάλι... ” Δηλαδή αν θέλω να κάνω και φορμάτ,θα πρέπει να τικάρω,το flash all; Πως θα μπορέσω να αποφύγω το κλείδωμα του bootloader;
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από basilhskantzos: “Οπότε με ποιον τρόπο προτείνετε να πάω στην official rom; Γιατί θα μπλέξω τα μπούτια μου:Ρ Επίσης,προτείνετε να δοκιμάσω για πρώτη φορά στην ζωή μου την dev rom στην miui 10; Θα δώ διαφορές; ” πέρασε οδηγούς στον υπολογιστή σουΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 και ακολούθησε Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Αυτός ο οδηγός είναι μόνο για stable rom ή και …
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαιδια οποιος εχει κανει το ρουτερ στα κινεζικα και του δουλευε μια χαρα η εφαρμογη,οπως ειχαμε πει στις προηγουμενες σελιδες,ανττιμετωπιζει προβλημα στο να μπει στην εφαργμογη; Ενω μεχρι εχθες ττο βραδυ δουλευε μια χαρα,τωρα μου βγαζει μηνυμα "couldn't load list of routers". Ξερετε γιατι για μια ακομη φορα εχουμε προβλημα;
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από snic: “Παράθεση από basilhskantzos: “Παράθεση από snic: “Παράθεση από basilhskantzos: “Η καλη μας η xiaomi,δεν με θελει :Ρ γυρησα την γλωσσα στα κινεζικα με την ευρωπαικη ρομ που κατεβασα,μου εβγαλε update,το εκανα κλπ και τελικα κατεβασε παλι την ιδια ρομ... ” Ποια έκδοση Mi Wifi χρησιμοποιείς ;Κατέβασε απο εδώ Xiaomi - Google Driveτις δυο τελευταίες και δοκίμασε . Τι πρόβλημα σου βγάζει ; ” χρησιμοποιω αυτη απο το playstore,μετα απο προσπαθειες και καντηλια,φαινεται οτι δουλευει σ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από snic: “Παράθεση από basilhskantzos: “Η καλη μας η xiaomi,δεν με θελει :Ρ γυρησα την γλωσσα στα κινεζικα με την ευρωπαικη ρομ που κατεβασα,μου εβγαλε update,το εκανα κλπ και τελικα κατεβασε παλι την ιδια ρομ... ” Ποια έκδοση Mi Wifi χρησιμοποιείς ; Κατέβασε απο εδώ Xiaomi - Google Drive τις δυο τελευταίες και δοκίμασε . Τι πρόβλημα σου βγάζει ; ” χρησιμοποιω αυτη απο το playstore,μετα απο προσπαθειες και καντηλια,φαινεται οτι δουλευει σωστα,ελπιζω να μην μου κανει τσαλιμακια
-
ΜήνυμαΗ καλη μας η xiaomi,δεν με θελει :Ρ γυρησα την γλωσσα στα κινεζικα με την ευρωπαικη ρομ που κατεβασα,μου εβγαλε update,το εκανα κλπ και τελικα κατεβασε παλι την ιδια ρομ... edit: απλα εκανα βλακειες εγω,βρηκα πως γινεται
-
ΜήνυμαΠαράθεση από snic: “Παράθεση από basilhskantzos: “Εκανα manual update στην κινεζικη rom,εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη και προηγουμενος καθαρισμο της cache αλλα τιποτα,η εφαρμογη δεν θελει να συνδεθει...ενω την βαζω τοποθεσια κινα,δεν μου βρισκει το router... ” Άνοιξε την admin page με τον chrome για να μπορείς να κάνεις μετάφραση στα Αγγλικά και πήγαινε στις ρυθμίσεις του router και άλλαξε το και απο εκεί και ξαναπροσπάθησε. ” δεν βρισκω καποια ρυθμιση για αλλαγη τοποθεσιας
-
ΜήνυμαΕκανα manual update στην κινεζικη rom,εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη και προηγουμενος καθαρισμο της cache αλλα τιποτα,η εφαρμογη δεν θελει να συνδεθει...ενω την βαζω τοποθεσια κινα,δεν μου βρισκει το router...
-
ΜήνυμαΜπορείς να δώσεις link για την κινέζικη rom;
-
ΜήνυμαΓια να δουλέψει η εφαρμογή μετά το update,πρέπει το region να είναι στο other.Όταν είναι στο Europe δεν δουλεύει
-
Μόλις εγκατέστησα με fr στο Mi 5s και ολα κομπλε με μοναδικο θεμα οτι δεν μπορω να κατεβασω το instagram,δεν μου το εμφανίζει καν στο playstore και μέτα απο εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογης του playstore μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι συμβατη.Μήπως έχετε καμία ιδέα τι γίνεται;
-
Δοκίμασε κανείς την νέα stable να πει εντυπώσεις; UPDATE: Μόλις την εγκατέστησα με fr και ολα κομπλε με μοναδικο θεμα οτι δεν μπορω να κατεβασω το instagram,δεν μου το εμφανίζει καν στο playstore και μέτα απο εκαθάριση δεδομενων της εφαρμογης του playstore μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι συμβατη.Μήπως έχετε καμία ιδέα τι γίνεται;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Οι ειδοποιήσεις από Viber σας έρχονται στο ρολόι; Ότι εφαρμογή έχω ενεργή για ειδοποίηση δουλεύει σωστά. Μόνο από το Viber τρώω άκυρο. from my Mi5s ” Εμένα τις ειδοποιησεις του viber μου τις εμφανιζει μια χαρα