Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 102.

• εγω καταφερνω να το λιωνω,μπαινοντας fb απο το chrome,μονο το messenger ανοιχτο αλλα ελαχιστα το χρησιμοποιω,και με gps απενεργοποιημενο,γι'αυτο ψιλοανησυχω

• Καλημέρα παιδιά! Εγώ αυτή την επίδοση την εχω με αυτοματη φωτεινοτητα χωρις παιχνιδια κλπ,μονο με chrome,messenger και instagram,χωρις να τρεχει κατι αλλο απο πισω,εκτως απο την εφαρμογη του amazfit και το 17track,και με τον συγχρονισμό mi account και email κλπ απενεργοποιημενο,δεν ξερω..μου φαινεται πολυ λιγο

• Παράθεση από pavlidisc: “Εγώ φίλε μου κάπως έτσι είμαι (μια SIM) , με Amazfit συνδεμένο και 4G...αλλά ο χρόνος που βγάζω είναι 2πλασιος! Την official rom φοράς; from my Mi5s ” οχι,την ελληνικη stable εχω

• Παιδια καλησπέρα,εχω μια ερωτηση...εχω το πολυαγαπημενο mi5s με την 9.1.3.0,του εχω βαλει 2 καρτες sim,ανοιχτο bluetooth συνδεδεμενο με το amazfit και με δεδομενα ανοιχτα,3g του εχω βαλει σκοπιμως λογο μπαταριας και μετα το storytime εχω το ερωτημα,ειναι φυσιολογικο η μπαταρια να φευγει νερο; Ζητημα να εχω 2,5 ωρες sot. Και ειναι εκνευριστικο μεσα στην μερα να μενω χωρις μπαταρια και να πρεπει να κυκλοφορω με το γουρουνι την powerbank των 20.000.Εχει καποιος αλλος αναλογο setup στο κινητο να μου…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παρήγγειλα τα τζαμάκια (Ali - Σιγκαπούρη) για το Mi5s 18/11. Πάτησαν Ελλάδα 24/11. Από τότε περιμένουν στην Αθήνα τον μπάρμπα Θωμά να το φορτώσει για Βορρά μεριά. Κάνανε 6 ημέρες για να αλλάξουν ήπειρο...και θα κάνουν 106 για να έρθουν από "δίπλα". Πόσο ποιο μ@λ@κες πΧια!!!! ” Εμένα παραλίγο να κλείσουν τους 2 μήνες,έχεις καιρό ακόμα

• Παράθεση από chief: “αν θες να διαγραφούν τα πάντα και να στήσεις το κινητό από την αρχή θα πας wipe και θα σύρεις εκεί που λέει swipe to factory reset. μετά περνάς την xrtv που θες και στήνεις το κινητό από την αρχή ” Τα έκανα ολα μια χαρα,υπαρχει ομως ενα σοβαρο προβλημα,ενω βρισκει δικτυα wifi,δεν μπορω να συνδεθω στο xiaomi router μου,βαζω κωδικο κλπ. και προσπαθει να μπει αλλα ματαια,απλα αποθηκευει το δικτυο,εχει κανεις καποια ιδεα; edit:το προβλημα διορθώθηκε απλα εμπλεξα ολιγον με το miw…

• Παιδια καλησπέρα,στο mi5s ειμαι με την 8.5.4.0 την ελληνικη,και θελω με την 9αρα καλου κακου να στησω το κινητο απο την αρχη,μπορειτε να μου πειτε στο twrp τι θα επιλεξω γιατι μου χτυπαει την πορτα το Αλτσχάιμερ για να διαγραφουν τα παντα καθως και αν κρατησω backup μεσα σπο το miui απο την 8αρα θα μου το αναγνωρησει στην 9αρα;

• Παράθεση από demakhs: “Βάλε το apk με το hdr+ Loading site please wait... ” Εγω έβαλα το apk και ενω του εχω δωσει δικαιωματα που μου ζηταει,εμφανίζει μαύρη οθόνη στην καμερα ενώ οι ρυθμίσεις κλπ. τις εφαρμογής φαίνονται μια χαρα,τι μπορει να φταιει;

• Παιδια καλημερα,σημερα διαπιστωσα πως υπαρχει μια γρατζουνια στην οθονη,ισα ισα που φαινεται,αλλα υπαρχει και θελω να βρω κανενα τζαμακι να του βαλω πριν παθω κανενα εγκεφαλικο,εχετε να προτεινετε κανενα καλο τζαμακι; βλεπω οτι ειναι λιγο δυσκολο να βρουμε λογο της ιδιαιτεροτητας της οθονης

• AmazFit bt Xiaomi

basilhskantzos - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “σιγά το πράγμα , εδώ πρώτα αγόρασα cdplayer και μετά πήρα το αμάξι (μεταχειρισμένο) ” από ebay τα πήρες; γιατί ψάχνω και εγώ

• Παιδιά καλησπέρα,εχω την τελευταια stable 8.5.3.0 και παρατηρω σχετικα μεγαλο batery drain απ'οτι με εχει συνηθησει,και σκεφτομαι μηπως η λυση ειναι factory reset,να κανω μεσα απο τις ρυθμισεις ή απο το twrp;

• Παιδια καλημέρα,με την τελευταια ελληνικη stable rom 8.5.2.0 εχω δει χειροτερες επιδοσεις στην μπαταρια σε συγκριση με την προηγουμενη ρομ,εχει κανεις το ιδιο θεμα;

• AmazFit bt Xiaomi

basilhskantzos - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από andreas443: “ερώτηση γιατί ενώ μου μετράει τα βήματα δεν μου μετράει τα χιλιόμετρα που έκανα σήμερα και μου τα δείχνει 0 στο mi band 2 τα μετρούσε με λιγία λόγια που ρυθμίζω να μετράει τα χιλιόμετρα και που πάω για να δω ποσα έκανα μέσα στην ημερα όχι με πρόγραμμα να τα μετράει να βάλω δηλαδή κάποιο άθλημα, αλλα όπως στο μη band 2 μέσα στην μέρα έκανα τόσα βήματα τόσα χιλιόμετρα ” και εγω παιδια αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα,εκανα μεταβαση απο το miband 2 στο amazfit,και ενω μετραει βημ…

• Παιδιά καλησπέρα,εκανα την αναβαθμιση μεσα απο το twrp με wipe cache/dalvik και με το που ανοιγω την συσκευη μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα,οσες φορες και να κανω επανεκκινηση,μολις ανοιγει η συσκευη μου το βγαζει,εχετε μηπως καμια ιδεα τι να κανω;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ρυθμίσεις => Κλείδωμα οθόνης και κωδικός => Προχωρημένες ρυθμίσεις => Πρόληψη ατυχών κλήσεων. Απενεργοποίησέ το και δες αν μπορείς μετά να πατήσεις το ναι. ” Τελικά αυτό ήταν,σε ευχαριστω πολύ!

• Παιδιά καλησπέρα,προσπαθώ να περασω φωτογραφιες στις επαφες,σαν εικόνα επαφης,και δεν με αφηνει,οταν παω να επιλεξω μου βγαζει την επιλογη αν επιτρεπω στις επαφες προσβαση στα αρχεια μου,παω να επιλεξω το ναι,αλλα δεν με αφηνει να το πατησω,με αφηνει μονο την αλλη επιλογη,αναγκαστηκα την παταω και μου βγαζει οτι ανοιχνευτηκε επικαλυψη οθονης,μηπως ξερετε τι μπορω να κανω; εχω την τελευταια ελληνικη stable 8.2.4.0

• Δηλαδή εγω που σκεφτομαι να το δωσω το mi5s στην μανα μου και να παρω oneplus 3t λετε να μην το κανω ε;

• έχει κανένας θέμα με τον chrome? εχω την 8.2.4.0 και εκει που χαζευω στο φβ ή σε αλλα site κλεινει ο chrome,μονο στον chrome εχω θεμα,αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο θεμα;

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι έτσι το κάνεις... Ποιο 3.0-2 ...για mi5s υπήρχε τέτοιο twrp? ” Αυτό εχω twrp_capricorn_3.1.0-1_orange που ειχε ανεβει τελευταια,αυτο που σου εγραψα παντως λεει πανω πανω οταν ανοιγεις την twrp,τωρα δεν ξερω :Ρ

• Παράθεση από geoanto555: “Ωραία.. τότε ξανα μπες σε twrp με vol + & power .. Βάλε να ξανα κατέβει η ρομ ίσως να μην κατέβησε σωστά το αρχείο. Ποιο twrp έχεις? ” εχω την τελευταια twrp με πορτοκαλι που ειναι 3.0.2-0 λεει,πατησα το vol + και power και με εβαλε στην ρομ που ειχα ηδη,ανοιξε κανονικα το κινητο,τωρα εχω βαλει να ξανακατεβει η rom,να την περασω στο κινητο,να παω στον updater και να την περασω απο εκει,μετα reboot μπαινει μονο του twrp και πατω install μονο;