Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 102.

• Παράθεση από geoanto555: “Ποια ρομ έχεις ?? ” ειχα την 8.2.3.0 την ελληνικη

• πατησα install,εβαλα την ρομ πηγε να το κανει και μου λεει failed γιατι το zip file ειναι corrupt,πατησα να κανει reboot και κολησε,τι κανω; ειχα την 8.2.3.0 την ελληνικη

• Παιδιά καλημέρα,περασα την 8.2.4.0 απο τον υπολογιστη στο κινητο,και πατησα απο τον updater να εγκατασταθει,εκανε reboot και με εβαλε στο twrp,τι πρεπει να κανω ετσι ωστε να την περασω και αν γινεται να μην χασω δεδομενα;

• έχει βαλει κανεις την νεα global 8.2.4.0? έχετε δει διαφορες σε συγκριση με την προηγουμενη; εγω που εχω την 8.2.3.0 απλα την περναω στο κινητο και την εγκαθιστω απο τον updater?

• Παράθεση από geoanto555: “Με το νέο twrp είσαι ? Αν ναι θα κάνεις wipe system και μετά θα γυρίσεις και θα κάνει reboot recovery με κρατημένο το vol + Μετά θα ξανα φλασάρεις την ρομ γτ κάπου υπήρξε θέμα.. ” Σε ευχαριστω πολύ,μολις το καταφερα

• Παράθεση από demakhs: “factory reset από το TWRP κ reboot to system..την έχεις φλασαρει την ρομ έτσι?? ” την ειχα φλασαρει,τωρα μου λεει στο reset πως "failed to mount '/system' (Invalid argument)

• Παράθεση από geoanto555: “Μόνο την εντολή θα δωσεις fastboot oem device-info ” τελικα το διορθωσα και πανω,ο bootloader ειναι ξεκλειδωμενος

• Παράθεση από geoanto555: “Μπες σε fastboot mode με vol - & power και κάνε έλεγχο bootloader.. Μπορει να κλείδωσε. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” οταν ειμαι fastboot και μπαινω στο cmd για να κανω την πρωτη επιλογη adb devices δεν μου την βγαζει στην λιστα διορθωση παιδια,ο bootloader ειναι ξεκλειδωμενος

• Παιδιά,καλημέρα και βοηθεια,θελω να περασω την ελληνικη rom την stable,εκανα ολα τα βηματα του οδηγου χωρις να μου βγαλει πουθενα καποιο λαθος,και τωρα το κινητο δεν μου ανοιγει και μου βγαζει μονο το mi σημα,τι να κανω;

• Παιδιά,όποιος έβαλε την νέα global είδε μεγαλύτερο battery drain σε σύγκριση με την προηγούμενη global ή μόνο εμένα μου συμβαίνει;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από basilhskantzos: “κατι αλλο τελευταιο,μονο σε εμενα οι καμερες κανουν κατι οριζοντιες γραμμες;μήπως ειναι θέμα της global rom? ” Μήπως έχεις ενεργοπoιημένο το Grid (Πλέγμα) στις ρυθμίσεις της κάμερας ? ” οχι ενταξει :Ρ απλα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου μου τις παρουσιαζει,οποτε θεωρω πως ειναι λιγο φυσιολογικο,στο φως ειναι κομπλε :Ρ

• και κατι αλλο,κατεβασα το αγγλικο mipcsuite και οταν συνδεω την συσκευη μου λεει οτι θελει update και μετα να την ξανασυνδεσω,φταιει που εχω την global rom;

• Παράθεση από demakhs: “Προσπαθησε αυτό : Unfortunately Google Play Services has Stopped Working - GTV 6.5.26 ή αλλιως επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων. ” Σε ευχαριστω πολύ,το διόρθωσα και αυτο,και κατι αλλο τελευταιο,μονο σε εμενα οι καμερες κανουν κατι οριζοντιες γραμμες;μήπως ειναι θέμα της global rom? διορθωση επειδη μπορει να ειπα και βλακεια,οταν τραβαω την φωτο και αποθηκευεται δεν εχει αυτες τις "γραμμες"

• Παράθεση από demakhs: “αληθεια τώρα???? ” την εγκατεστησα μεσω του updater ενω το zip το ειχα περασει στην συσκευη,αλλα τωρα μου πεταει οτι το google play services δεν ανταποκρινωντε

• Παράθεση από demakhs: “να την ....πιέσεις λίγο.... ” ευτυχως την πιεσα,της ειπα γλυκολογα και εγκατασταθηκε

• Παράθεση από demakhs: “μπορεις κ να το κάνεις κ αυτό, αλλά θα περάσεις την China stable κ οχι την global... ” οποτε να προχωρησω με οποιον τροπο μπορω απο το ποστ αυτο,και να δουμε πιο θα πετυχει...δεν θελω να βαλω την china stable,μονο την global να εχω το κεφαλι μου "ησυχο" :Ρ =============== Ιαν 11th 2017, 7:51pm =============== προσπαθησα χειροκινητα να του πω να εγκαταστησει την global rom που εχω ηδη κατεβασει στον υπολογιστη,αλλα δεν θελει τι να κανω;

• Παράθεση από demakhs: “κατέβασε την global και προσπάθησε να την βάλεις "χειροκίνητα" με τον τρίτο τρόπο από εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ” να ακολουθησω τον τροπο αυτον που λεει για την official china με το κινεζικο miPCSuite? θα κάνει και για την global που θελω εγω;

• Σήμερα μου ήρθε η συσκευή,με αυτή την ρομ που φαίνεται στην φωτογραφία,τι πρεπει να κανω για να περασω την global; επισης,οταν του αλλαξω rom θα χαθουν ολα τα δεδομενα;

• Μόλις παραγγειλά το mi 5s και απ'οτι μου ειπαν θα ερθει με multilanguage rom με το καλό,εγω τι πρεπει να κανω οταν ερθει,παντα με το καλο :Ρ,για να βαλω την global εκδοση του; εκτως απο το να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα που εχει ηδη γινει

• Καλησπέρα,ψαχνω για μια συσκευη γυρω στα 300 ευρω και γλυκοκοιταζω το mi5s,μηπως ξέρετε αν παίζει καμια προσφορά και απο που ισως ερθει πιο γρηγορα,αν γινεται,που μαλλον χλωμο :Ρ ; γενικά αξίζει σαν συσκευή; και επίσης η αυτονομία της μπαταριας ποση ειναι στο περιπου;