Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 200.
-
Παράθεση από CORL3ON3: “Καλησπερα, Εχω παρει και εγω το mi note 2 απο banggood με priority. Πριν απο 5 μερες το παρηγγειλα οταν ηταν σε προσφορα 4/64 στα 280€. Εγω αυτο που ειδα απο τις προηγουμενες παραγγελιες με priority ειναι οταν το tracking εμφανιζεται στα ελτα λεει οτι εφυγε απο ολλανδια . Υπηρχαν ομως και κρουσματα τελωνειου με priority. Εχει τυχει σε κανεναν απο δω κατι αντιστοιχο? ” Τι σου δείχνει το tracking info ??? Γιατί εμένα ακόμα δεν δείχνει κάτι παρα μόνο απο flytexpress παίρνω i…
-
Μι6 or Mi Note 2 ???
jobous - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα. Φυσικά είναι υποκειμενικη, απλά προσπαθω να μαθω κάποιες πληροφορίες σχετικά με κάποια θέματα που αφορούν τα κινητα. Ποιο πολυ για το Mi note 2 , για την κάμερα και κάποιες κιτρινίλες που έχουν εμφανιστει στην οθόνη τους σε ορισμένους. Το καλύτερο θα ήταν μια γνώμη απο κάποιον που έχουν περάσει και τα δύο κινητά απο τα χέρια του.
-
Μι6 or Mi Note 2 ???
jobous - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μια μικρή βοήθεια σε επιλογή κινητού ανάμεσα στο MI6 or Mi Note 2. Αφού δεν μπορεί να βρεθεί το Mi5s και δεν έχω εικόνα πότε θα υπάρξει στοκ. Γα τιμές τα έχω βρει στο Banggood στα 350 και τα 2 (+ κόστος του Priority), το Note το βρίσκω και στα 342 μαζί με τα μεταφορικά στο eGlobal. Κάποια άποψη για τις 2 συσκευές ?? Παλιότερα είχε περάσει απο τα χέρια μου και το Samsung Note 2 και έχω εικόνα για το μέγεθος του Note. Ναι είναι λίγο μεγαλύτερο απο ότι έχω συνηθίσει ,αλλά αν είναι καλή η…
-
Καλησπέρα παιδιά. Απο ότι βλέπω δεν έχε και μεγάλη κίνηση το topic. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το κινητό. Όπως έχω γράψει και αλλού είμαι ανάμεσασε αυτό και στο Mi6. Η βασική μου απορία έχει να κάνει με την κάμερα. Εννοώ αν είναι καλή και σε σχέση με αυτή του Mi6 σε τι επίπεδο είναι. Επίσης υπάρχει κάποι αλλού εκτός απο Gearbest και eGlobal σε καλή τιμή ? Ευχαριστώ.
-
Πάντως ένα παλικαρι που αγόρασε ένα MI6 ανέφερε ότι στο κατάστημα ΜΙ Global Store στο Aliexpress επιλέγοντας DHL Express με περίπου 26,5 $ περνάει αέρα το τελωνείο. Άλλωστε το διαφημίζει και στο site. Ψάχνω να βρώ και εγώ το Mi5s μετά την πατατιά και δεν μπορώ να βρω κάτι , μόνο Gold που δεν γουστάρω !!! Μας τον σφύριξε κανονικά το citis...
-
Κοροϊδία απο citismarket
jobous - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧαιρετώ το forum. Λοιπόν μια περίπτωση στον ελληνικό χώρο και μάλιστα από κατάστημα που έχει διαφήμιση στο forum και όχι μόνο. Για να μην λέμε μόνο για τους φίλους μας τους κινέζους. Στις 12/06/2017 κάνω μια παραγγελία στο citismarket.com για ένα Xiaomi Mi5s Grey. Επειδή το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει το κινητό stock αλλά σε προπαραγγελία, κάνω την παραγγελία κανονικά και περιμένω. Φυσικά ενημέρωση ότι το προϊόν είναι σε προπαραγγελία και ότι χρειάζονται 3-30 μέρες για παράδοση (το τρεις δεν…
-
Για να βγάλουμε μια άκρη. Στο MiAccount δηλωμένο είναι το πρώτο Mi4 που πήρα. Τώρα πάπαλα το Mi4. Έχω παραγγείλει το Mi5s και περιμένω να έρθει. Είπα να πάω να κάνω αίτηση για το Mi5s. Μπήκα στο unlock έκανα την δήλωση , το θέμα είναι ότι δεν δήλωσα πουθενά για ποιο κινητό ... Θα είναι για το Mi5s ??? Ή απλά θεωρεί ότι είναι για το Mi4 ??
-
Παράθεση από lorenzo81: “Παράθεση από jobous: “@lorenzo81 : Πάντως η τιμή του είναι πολύ κοντά σε αυτή του citismarket .... το γκρι, γιατι το χρυσαφί το έχει στα 237. ” 296€ Στο city market κι εκεί που λέω 218€ με κουπόνι.. Εε εχει μια διαφορά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για πες τιμή (χρώμα) και κουπόνι !!!!!!