Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 117.
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από apsogos4ever: “Το ενεργοποιεί.... Έβγαλα μια τώρα έξω στο μπαλκόνι με συννεφιά ” Έχει ακριβώς την ίδια κάμερα. Ειναι bug. Κανονικά την ημέρα δεν πρέπει να το ενεργοποιεί. Δεν περίμενα να μην το χουν διορθώσει στη stable. Αν θες παραπάνω λεπτομέρεια την ημέρα, πήγαινε ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την αυτόματη ενίσχυση νυκτερινής λήψης. Απλά μετά θα πρέπει να θυμάσαι το βράδυ να ενεργοποιείς το HHT. Προσωπικά έχω ενεργό και το save previous mode οπότε την νυχτα…
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από arisgkogkas: “Μαγκες μια ερώτηση. Ενδιαφερομαι για αντικατάσταση οθόνης ενός xiaomi redmi note 3 για φίλο. Ξέρουμε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να αλλάζει οθόνες εννοείται επί πληρωμή και να είναι αξιόπιστο? Ευχαριστώ προκαταβολικά και sorry για το offtopic! ” Το ερώτημά σου πρέπει να πας στο ανάλογο section του Note 3 να το θέσεις. Και δεν είναι παρατήρηση αυτό όσο συμβουλή γιατί εκεί ασχολούνται με τη συγκεκριμένη συσκευή και ίσως να ξέρουν. Γενικά το πρό…
-
Παράθεση από GearBest: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52094/ Άρχισε ο πανικός των παραγγελιών για το νέο διαμάντι στην κατηγορία VFM από την Xiaomi που ακούει στο όνομα RedMi Note 5. Όπως είναι φυσικό, αυτή την στιγμή οι παραγγελίες είναι σε επίπεδο Pre-Orders καθώς δεν υπάρχουν πουθενά διαθέσιμα αποθέματα. Στο GearBest όμως μπορείτε να προχωρήσετε σε Pre-Order της συσκευής, και οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν στις 2 Απριλίου για όσους προχωρήσουν στην παραγγελία. Και φυσικά το Ge…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από arisgkogkas: “Μάγκες μια ερώτηση, στο κινητό μας σε φίλου οχι σε εμένα, εμφανίστηκε μια λεπτή πράσινη γραμμή κάθετη αριστερά της οθόνης. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Το έχει κάνα μήνα και αγορά από το youhou. Είμαι από το κινητό και δεν με αφήνει να ανεβάσω την φώτο. ” Ένας εύκολος τρόπος να δεις αν είναι η οθόνη ή κάτι άλλο, είναι να κάνει Reboot την συσκευή, και να παρατηρήσει αν στην μαύρη οθόνη την ώρα που δείχνει το logo της MIUI κατά το boot,…
-
Παράθεση από HarryGR: “Παράθεση από Aurumnus: “Front Camera: ofilm_s5k5e8 Back Camera: ofilm_imx258 Δεν έχω ιδεά τι είναι αυτά και τι σημαίνουν. ” Samsung μπροστά και sony πίσω. Λογικά έχεις την κινέζικη έκδοση χωρίς την 800αρα;Γιατί οι global όσες έχω δει έχουν μόνο samsung. H sony που έχεις θεωρείται λίγο καλύτερη. ” Παράθεση από HarryGR: “Παράθεση από Aurumnus: “Front Camera: ofilm_s5k5e8 Back Camera: ofilm_imx258 Δεν έχω ιδεά τι είναι αυτά και τι σημαίνουν. ” Samsung μπροστά και sony πίσω. Λ…
-
Παράθεση από pmike26: “Παράθεση από arisgkogkas: “Καλησπερα στην παρεα σας. Εχω παρει τους κωδικους για ote tv go στο κινητο μου, ( xiaomi redmi note 4 με την τελευταια stable 8.5.8.0 ) και εκει λειτουργουν μια χαρα. το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθω να κανω screen mirror την οθονη του κινητου στην lg smart tv μου, ενω ολα τα δειχνει κανονικα δηλαδη streamαρω kodi και ολα μια χαρα, στην εφαρμογη ote tv go μου στελνει μονο τον ηχο και η οθονη ειναι μαυρη ενω στο κινητο δειχνει κανονικα. (Σε κινητο …
-
Καλησπερα στην παρεα σας. Εχω παρει τους κωδικους για ote tv go στο κινητο μου, ( xiaomi redmi note 4 με την τελευταια stable 8.5.8.0 ) και εκει λειτουργουν μια χαρα. το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθω να κανω screen mirror την οθονη του κινητου στην lg smart tv μου, ενω ολα τα δειχνει κανονικα δηλαδη streamαρω kodi και ολα μια χαρα, στην εφαρμογη ote tv go μου στελνει μονο τον ηχο και η οθονη ειναι μαυρη ενω στο κινητο δειχνει κανονικα. (Σε κινητο sony xperia σε ιδια τηλεοραση σε αλλο σπιτι μεταφε…
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε όποια ρομ και αν είσαι τώρα, πήγαινε στο about phone, χτύπα 5 φορές στο kernel version και κάνε τα τεστ...αν και φοβάμαι ότι έχει hardware πρόβλημα ” ποια απο αυτα μας ενδιαφερουν?γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να τα πατησω ολα ακομα και αν το γυρισω στο πλαι. δοκιμασ τελικα τα touchpad grid kai bow και βγηκαν fail. μεχρι την μεση της τα βλεπει. ειχε φαει κατι πτωσεις το κινητο ( εχει γυαλι αλλα ηταν ραγισμενο) οποτε μαλλον αυτο θα φταει.βεβαια απο την αλλη ειναι …
-
εβαλα τελικα αρκετα ευκολα μεσω του οδηγου, και την China Developer και την Global Stable διαδοχικα αλλα δεν αλλαξε κατι συνεχιζει το πανω μισο της οθονης να μην ανταποκρινεται το touch.
-
Παράθεση από NasDriver: “Η αλλαγή σε official rom θα δείξει, καλύτερα να πας σε china developer fastboot rom για αρχή, ώστε να δεις εάν είναι θέμα ρομ ή hardware. Ο οδηγός που διάλεξες είναι σωστός ” με την ιδια διαδικασια να την περασω αυτη που λες μεσω MiFlash απλα κατεβαζω την china developer που εχει?
-
Παράθεση από NasDriver: “Κάνε και τον έλεγχο να ήμαστε σίγουροι ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” το εκανα fαlse βγηκε. μεσω αυτης της διαδικασιας λεω να περασω την global stable. Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) αυτο με την μιση οθονη να μην ανταποκρινεται η κατι αντιστοιχο εχει ξανασυμβει σε καποιον απο οσο ξερεις? ειναι δηλαδη θεμα ρομ?
-
Λογικά ως και σίγουρα είναι κλειδωμένος . Το καλοκαίρι το πήρε. Το γύρισα στο πλάι και έπιασε! Είσαι ωραίος αδερφέ!
-
Λοιπόν παιδιά τα φώτα σας. Έχω στα χέρια μου το συγκεκριμένο κινητό από φίλη που φοράει ακόμα την ρομ του vickmall την Unofficial. Το κινητό ξαφνικά έχει θέμα με το touch από την μέση και πάνω. Το πήρα με σκοπό να περάσω την Global stable σύμφωνα με τον οδηγό με miflash. Το θέμα μου είναι το εξής. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω μέσα από το κινητό τις Developer options για να ανοίξω το USB debugging πριν το συνδέσω στον υπολογιστή μου γιατί το μενού είναι στο πάνω μισό μέρος που δεν πατιέται! Καμία ιδ…
-
Και εδω τα ίδια με τον καιρό