Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.
-
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
Μήνυμαεχω το 6-64 global version με miui 10. υπαρχει κατι να σκαλισω ρε παιδια στις ρυθμισεις μηπως ανεβει η αυτονομια; στις 4-5 ωρες sot ειμαι..
-
Μήνυμακαλησπερα παιδια, τι αυτονομια εχετε εσεις; μου βγαζει μαξ 4.30-5 ωρες οθονη απο 90-95 εως 20-25 και αν το πιεσω με κανα pubg πολυ λιγότερο. το κινητο ειναι ελλ. αντιπροσωπείας με stable 9.6.4. παιζει με το miui 10 να βελτιωθει;
-
Μήνυμακαλησπερα σε ολους παρελαβα πριν λιγες το Mi Mix2s με stable 9.6.4 και παρατηρω οτι δε λειτουργει καλα το viber. σε καποιες ομαδικες συνομιλιες ερχονται μηνυματα σε αλλες δεν ερχονται, στελνουν μηνυματα και μου ερχονται μετα απο καποια λεπτα καποιες φορες πρεπει να μπω στην εφαρμογη. τι μπορει να παιζει ρε παιδια; οτι υπαρχει απο λυση εδω μεσα στο φορουμ το εχω κανει και δεν ειδα αλλαγη. εχει καποιος παρομοιο θεμα;
-
καλημερα παιδια. επειδη βλεπω στο παιδι πιο πανω που ηταν σε μια παλια εκδοση του ειπατε να κανει φακτορι ρεσετ εγω που απο 6.9.9 thunder πηγα σε 7.2.24 μεσω updater εκανα πατατα; επισης καπου ειχα διαβασει κατι σχετικα για τη χωρα που γραφει στις προσθετες ρυθμισεις λεει ινδια εμενα τι παιζει; και τελευταια ερωτηση, προς το παρον δυστυχως, παω παλι μεσω updater να βαλω την 7.3.2 και μου σκαει αυτο. το κιν μου ειναι redmi note 3 pro kenzo.
-
ερωτηση. εχω το redmi note 3 pro kenzo εχω την 7.2.24 για να περασω την 7.3.2 πρεπει να βαλω πρωτα την 6.12.12 και μετα να περασω την 7.3.2 ;
-
Παράθεση από nickkon: “Οχι η dev που εχες στο screenshot που ανεβασες είναι Lollipop. Απο lollipop θα πας σε ΜΜ Δεν έχει βγειν nougat ακόμα για το δικό μας μοντέλο (kenzo). Απο lollipop se MM λοιπον ακολουθεις τον οδηγό που εβαλα στο προηγούμενο ποστ που σου απάντησα Επισης το ξαναλέω τσέκαρε αν μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader πριν ξεκινήσεις το Update γιατί αλλιώς θα μπλέξεις ” μαλιστα καταλαβα εχω μπλεξιμο παλι, πφφφ. σε ευχαριστω, καλημερα.
-
Παράθεση από nickkon: “Το link που έχει το mail σου σε βγάζει απευθειας να κατεβάσεις τη σωστή έκδοση (πληροφοριακά ειναι η XTRV_7.2.16) Αλλά προσοχή θα έχεις δουλειά να κάνεις γιατί έχεις παλιά dev και περνάς από Lollipop σε ΜΜ Κοιτα και αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και προσοχή να δεις αν έχεις ακόμα δικαίωμα για ξεκλέιδωμα του bootloader Κανε το τσεκ πριν αρχίσεις οτιδηποτε (και βέβαια παίρνεις backup πρωτα)…
-
Παράθεση από some1: “καλησπερα παιδια μια ερωτηση. το κινητο το εχω απο το καλοκαιρι χαρη στη βοηθεια σας καταφερα περασα ελληνικα και δε το πεταξα στον τοιχο, απο τοτε εχω να ασχοληθω με το κινητο. θελω να βαλω μια πιο καινουρια εκδοση τι προτεινετε να βαλω και ποια θα ειναι διαδικασια καθως δεν ειναι η πρωτη φορα που βαζω ρομ. βαζω και μια φωτο με το τι εχει τωρα. χιλια ευχαριστω και παλι παιδια ” Ευχαριστω ΚΑΙ ΠΑΛΙ για τις απαντησεις παιδια, στο μειλ η μου ρθε η εκδοση XTRVbeta2-7.2.16 ενω στ…
-
καλησπερα παιδια μια ερωτηση. το κινητο το εχω απο το καλοκαιρι χαρη στη βοηθεια σας καταφερα περασα ελληνικα και δε το πεταξα στον τοιχο, απο τοτε εχω να ασχοληθω με το κινητο. θελω να βαλω μια πιο καινουρια εκδοση τι προτεινετε να βαλω και ποια θα ειναι διαδικασια καθως δεν ειναι η πρωτη φορα που βαζω ρομ. βαζω και μια φωτο με το τι εχει τωρα. χιλια ευχαριστω και παλι παιδια